arrow_drop_up arrow_drop_down

AGENDA

Kies nu je opleiding

AGENDA RESPONSE INTITUUT

Gratis Workshop

1-daagse Workshop

Persoonlijke groei start hier...

NLP opleidingen

NLP is toepasbaar op alle gebieden van je leven. Persoonlijk, relationeel, in je werk, sport etc. De huidige wereld doet onophoudelijk een beroep op ons brein. Vragen, verwachtingen, tonnen informatie. Achter alles wat we binnenkrijgen zitten de gedachten, visies en doelen van anderen. Het is daarom vaak moeilijk gericht te blijven op je eigen doelen. Door NLP leer je je eigen leven in te richten, ondanks de druk en verwachtingen van anderen.

NLP Practitioner dagopleiding

7 januari 2021 Roermond
14 mei 2021 Roermond

NLP Practitioner avondopleiding

3 februari 2021 Roermond

NLP Basis training

2 oktober 2020 Roermond

NLP Master Practitioner (Dag)

24 juni 2021 Roermond 

NLP Master Practitioner (Avond)

20 mei Roermond 2021

NLP Purpose

1 oktober Roermond 2020

NLP Trainersopleiding

18 maart 2021 Roermond

Hypnose opleidingen

Bij hypnose of hypnotherapie maak je contact met je onderbewuste. Daar liggen al je ervaringen en emoties sinds je kindertijd opgeslagen. Prettige en handige, maar ook minder prettige en belemmerende. Het onderbewuste is dan ook verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Via hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen, of aan het versterken van positieve en stimulerende kwaliteiten als motivatie, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Je bent als het ware je eigen psycholoog.

Hypnose Basis

18 december 2020 Roermond

12 maart 2021 Roermond

7 mei 2021 Roermond

14-daagse Hypnose Coach opleiding

18 december 2020 Roermond

12 maart 2021 Roermond

7 mei 2021 Roermond

Hypnose Advanced

 25 januari 2021 Roermond

Ericksoniaanse hypnose

3 december 2020 Roermond

Hypnose  masterclasses 

De hypnose masterclasses zijn te volgen wanneer je in het bezit bent van een hypnose basis diploma binnen of buiten Response Instituut. 

De Masterclass Pijnbestrijding heeft als doel je te leren om cliënten zo goed mogelijk te begeleiden bij pijnklachten. Dit kan in het verzachten of wegnemen van de pijn of in de acceptatie te gaan.  De Masterclass Regressietherapie geeft je alle tools die nodig zijn om het proces van regressie te begrijpen en gebruik van te maken in een hypnosessessie.

De Masterclass Instant Inductions geeft je meer dan 25 manieren om je cliënt te hypnotiseren. 

Masterclass Pijnbestrijding

30 oktober 2020 Roermond

8 april 2021 Roermond

Masterclass Regressietherapie

31 oktober 2020 Roermond

9 april 2021 Roermond

Masterclass Instand Inductions

1 november 2020 Roermond

10 april 2021 Roermond

Systemisch werken & andere trainingen en workshop

 Systemisch werken vindt zijn oorsprong binnen familiesystemen. Tijdens deze workshop wordt onder andere met (familie)opstellingen gewerkt. Een (familie)opstelling op basis van een ingebracht thema. Doel van systemisch werk is onder andere om los te komen van oude patronen en emotionele blokkades en zodoende ruimte te creëren voor nieuwe overtuigingen en nieuw gedrag. 

Daarnaast bieden meer inspirerende en verdiepende trainingen aan met als doel jezelf  persoonlijk, als coach, ondernemer of professional verder te ontwikkelen.


Heb je nog vragen?

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies