Masterclass Conversationele hypnose

Conversationele hypnose -  Beïnvloed mensen op een positieve manier tijdens normale gesprekken

Meld je nu aan

Conversationele hypnose

Conversationele hypnose -  Beïnvloed mensen op een positieve manier tijdens normale gesprekken

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Bij conversationele hypnose breng je mensen in een toestand van trance, louter door met hen te praten.


Tijdens het gesprek gebruik je een bepaalde structuur met een weloverwogen woordkeuze, intonatie, ritme en lichaamstaal. Het proces van in trance brengen, de inductie, is bij conversationele hypnose niet duidelijk afgelijnd. Conversationele hypnose stelt je in staat om het onbewuste van je cliënt al te beïnvloeden, nog voordat je cliënt doorheeft dat hij in een toestand van trance geraakt.

null

Conversationele hypnose als uitstekende aanvulling

Niet alleen wat je als hypnotiseur zegt is hierbij belangrijk, maar vooral hoe je het zegt en welke lichaamstaal je erbij gebruikt. De opleiding Conversationele Hypnose is een uitstekende aanvulling op de ‘hypnoseskills’ die je als hypnotiseur al onder de knie hebt. De toepassing ervan strekt zich verder uit dan louter hypnotherapie. De basisprincipes van conversationele hypnose zijn ook toepasbaar bij gesprekstechnieken waarbij je met veel overtuigingskracht en invloed moet kunnen communiceren met je gesprekspartner.  

De opleiding Conversationele Hypnose

De opleiding Conversationele Hypnose neemt 4 dagen in beslag. De cursus behandelt eerst de noodzakelijke lichaamstaal en de randvoorwaarden om via taal een trance op te wekken bij een cliënt. Daarna volgt een uitgebreide bespreking van het noodzakelijke taalgebruik en technieken om conversationele hypnose toe te passen. De theorie wordt voortdurend afgewisseld met praktijkoefeningen.

Direct inschrijven

Wat leer je tijdens deze training

De juiste instelling


Je leert de juiste houding en de instelling die je moet aannemen om te komen tot conversationele hypnose.

Reframing


Je raakt vertrouwd met reframing: het veranderen van de context, waardoor de betekenis van informatie en het gevoel bij de cliënt verandert


Lichaamssignalen


Je verdiept je in lichaamstaal die noodzakelijk is bij conversationele hypnose: het gebruik van een hypnotische blik en het interpreteren van lichaamssignalen.

Hypnotische stem

Je leert het effect kennen van een hypnotische stem en van het veranderen van tonaliteit en ritme, evenals het gebruik van emotionaliteit in je stem.


Doeltreffend presenteren

Je bent in staat om je conversatie doeltreffend te ‘presenteren’ en je lichaamstaal af te stemmen op datgene wat je zegt.


Trance inleiden

Je bestudeert de taal-randvoorwaarden om op een onopgemerkte manier via conversatie een trance in te leiden bij de cliënt.

Power words

Je verdiept je in het specifieke taalgebruik dat nodig is bij conversationele hypnose, waaronder het gebruik van ‘power words’, persoonlijke trance woorden, taalverzachters, actieversnellers en embedded commands.


Trance bevorderen


Je bestudeert hulpmiddelen zoals mentale plaatjes, de niet-bewust set en aandachttaal om tijdens een gesprek trance op te wekken of te bevorderen bij een cliënt.


Bereiken van gewenst resultaat

Je leert het gebruik van de PKAT power loop. Dit is een strategie om het volledige proces te doorlopen vanaf probleemanalyse, het omzeilen van de kritische factor, contact leggen met het onderbewustzijn, het zoeken van hulpmiddelen en het bereiken van een gewenst resultaatOver onze persoonlijke mentoren

Tanja Bour

Tanja heeft al veel mensen kunnen begeleiden op hun levenspad. Haar visie is dat ieder de oplossing in zichzelf mee draagt en dat we samen de uitdaging aan kunnen en mogen gaan om die oplossingen te vinden.

"Met hypnose kun je een hele snelle verandering brengen"

Wat anderen zeggen

Een prachtige methode

Eindelijk dé opleiding gevonden, waarmee ik verandering teweegbreng bij mijn cliënten in het eerste gesprek al! Met de geleerde gesprekstechnieken heb ik mijn cliënten direct laten beginnen aan hun eerste echte transformatie: de beslissing om daadwerkelijk te veranderen!Diana

De kracht van hypnose

Ik heb deze opleiding ervaren als een krachtige tool om de mens naar diepere lagen te begeleiden om zo in samenwerking met het onderbewuste eventuele blokkades, pijnen of fobieën op te lossen. Met veel enthousiasme en betrokkenheid biedt Response Instituut je veiligheid zodat je zelf ook die diepte bereikt om te ervaren wat de kracht van hypnose is!
Jaap

Data & Aanmelden

Conversationele Hypnose

975,-

📌 1 t/m 4 november

2024

🕙 09:30 - 17:00

📍 Roermond

Conversationele Hypnose

975,-

📌 11 t/m 14 april

2025

🕙 09:30 - 17:00

📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met Hypnose