Public Speaking

De vaardigheid die jouw carrière naar een nieuw hoogtepunt gaat brengen

Spreken in het openbaar is een essentiële levensvaardigheid in de moderne wereld...


Ben jij ready om een Top Spreker worden?

Spreken in het openbaar is een essentiële levensvaardigheid in de moderne wereld, vol vergaderingen, conferenties en netwerkevenementen. In deze 3-daagse workshop gaan we de nieuwste technieken toepassen zodat eenieder als een Top spreker naar huis gaat en doorbraken kan maken in sales, carrière en het uitdragen van je bedrijf.

Direct aanmelden

  Spreken in het openbaar is het uitvoeren van een toespraak voor een live publiek op een gestructureerde manier, om hen te informeren, te vermaken en te overtuigen. Er zijn veel aspecten aan spreken in het openbaar, van het kiezen van een onderwerp en het uitschrijven van een toespraak en het kunnen omgaan met vragen en feedback van het publiek. Spreken in het openbaar is meestal een formele, face-to-face toespraak voor een enkele persoon of een groep luisteraars. Spreken in het openbaar kan dienen om informatie over te brengen, een verhaal te vertellen, mensen te motiveren om te handelen of een combinatie daarvan.


  Spreken in het openbaar in de 21e eeuw

  In de 21e eeuw moet je effectief communiceren om te slagen. Het kan het verschil zijn tussen het landen van je droombaan, het winnen van een miljoenencontract of het houden van een ontroerende toespraak op een bruiloft. Meer en meer worden we verplicht om te spreken in het openbaar, op conferenties, tijdens zakelijke bijeenkomsten, het in ontvangst nemen van prijzen, het geven van een les, tijdens media-evenementen en vele andere gelegenheden. Het is steeds moeilijker geworden om openbare spreekbeurten te vermijden, omdat oratorische vaardigheden zo belangrijk zijn geworden.

Ik wil mijn Public Speaking skills nu upgraden!


Be the best you can be. Shine your light bright.

  De meeste teachers van public speaking hebben een vaste formule en gaan werken aan hoe je staat, hoe je je grond en spreekt met een vaardigheid die de informatie op een goede manier overdraagt. Niets mis mee.


  Quantum Public Speaking is een heel andere vliegroute

  Studies uit Quantum Hypnose, NLP & kinesiologie, laten zien dat iedereen in principe een geweldig potentieel heeft om een TOP Public Speaker te worden, alleen zit daar een bufferzone tegen van weerstand, angst, en gebrek aan goede rolmodellen.

Meet de Master Public Speakers!


 • Met kinesiologie alle weerstand opheffen en het potentieel activeren door het zelf vertrouwen programma te activeren waardoor men gaat openstaan om te geloven dat men een top spreker gaat worden. Met kinesiologie kun je met een half uurtje iemand zich 100% veilig laten voelen om te spreken in het openbaar en vanuit je hart, passie en authenticiteit. Alle emotionele zaken rond het spreken in het openbaar worden opgeruimd.

 • Hypnose is de techniek die er vanuit gaat dat alles mogelijk en dat alle mogelijkheden makkelijk geactiveerd kunnen worden door voorbij het ego te gaan en het onmetelijke potentieel in spreken aan te boren waardoor men zich herinnert dat spreken voor een publiek of in een vriendenkring precies hetzelfde is en 100% veilig.

 • Met tijdlijn Jumpen leert men gaan naar de toekomst waar men al het spreken als een superpower heeft ontwikkeld en vandaar kan men het geheugen impregneren met informatie waardoor het lijkt alsof je al jaren bezig bent met public speaking.

 • Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), leert met hoe succesvolle sprekers te modelleren door het zog. Raikov effect. Het Raikov effect ontwikkeld door de Russische psycholoog Vladimir Raikov in een studie over hoe we versneld vaardigheden kunnen downloaden door in trance te gaan en die vaardigheden in het neurologisch systeem te installeren.

 • Raikov Modelleren, dit is een geheel nieuwe techniek dat voor het eerst wordt geïntroduceerd. Neem elke top spreker die je wilt modelleren (dat betekent dat je net zo goed wilt worden als die spreker): Tony Robbins, Barack Obama, Oprah Winfrey, Tisje Boy, Humberto Tan, Giel Beelens, Michael Pilarczyk, Johan Cruyff, enz. Na het bekijken van een filmpje van je favoriete spreker ga je m.b.v. Raikov, Quantum Hypnose, NLP en Quantum Tijdlijn Jumpen de vaardigheden van die spreker in je downloaden en activeren, dit is de snelste manier om quantum sprongen te maken in het spreken in het openbaar.

Meet de Master Public Speakers

Milan Somers

Milan Somers is een veteraan in public speaking en geeft les in NLP & Quantum Hypnose, hij doet dit al 15 jaar non stop en traint Trainers om te spreken en workshops te geven.


Roy Martina

Roy Martina is een van de meest charismatische sprekers van Nederland en weet het publiek in zijn ban te houden vanaf het eerste moment dat hij begint te spreken, hij gebruikt daarvoor een intuïtieve vaardigheid om aan te voelen wat het publiek op dat moment nodig heeft en dat is voor eenieder aan te leren.


De combinatie van 3 verschillende aanvliegroutes en 5 verschillende technieken is succes gegarandeerd na deze 4 daagse heb je het volgende:


 • Authentiek spreken vanuit je hart met passie en integriteit.
 • Power. Je volledig veilig voelen voor een publiek ongeacht de grootte
 • Stage ownership. Op een podium voel je je 100% thuis en lekker in je vel.
 • Feedback is goed, omgaan met kritiek, ‘trollers’ cynische mensen en betweters.
 • Mastery modelleer Top Sprekers en je wordt een meester en Top spreker.
 • Wow, je leert mensen in je ban te houden met gratie, genot en gemak.

Waar wacht je nog op?

Dit is ook voor mensen die liever door een slang gebeten worden dan spreken in het openbaar. Voor entrepreneurs die moeten spreken, netwerken, video’s maken, etc.
Je angst voor zichtbaarheid wordt ook in deze training aangepakt.

Verlies de angst om je zelf te verkopen.. dit is een van de meest sabotage veroorzakende oorzaken voor heel veel ZZP’ers.


Dus, waar wacht je nog op?

Ik wil nu meedoen 

Deelnemen met STAP-budget

Public Speaking - Live

MET STAP-budget

📌 12 t/m 14 juni

📍Venlo


€995,- 


i.v.m. je STAP budgetaanvraag betaal je nu niets*


*Met deze stap is je aanvraag pas definitief wanneer je subsidieaanvraag gelukt is. 
Klik hier voor het subsidie-aanmeldformulier.

Public Speaking - Online

MET STAP-budget

📌  12 t/m 14 juni

📍Live verbinding via ZOOM met Venlo


€995,- 


i.v.m. je STAP budgetaanvraag betaal je nu niets*


*Met deze stap is je aanvraag pas definitief wanneer je subsidieaanvraag gelukt is.
Klik hier voor het subsidie-aanmeldformulier.

Ik wil deelnemen zonder het stap-budget

Deelnemen zonder STAP-budget

Public Speaking - Live

📌 12 t/m 14 juni

📍Venlo


€995,- 


Public Speaking - Online

📌 12 t/m 14 juni

📍Live verbinding via ZOOM met Venlo


€995,- 


Praktische informatie