Regressie-therapie-milan-somers-masterclass-hero

Hypnose Basis opleiding

Dé opleiding waarbij je hypnose leert toepassen op jezelf en anderen in 1 weekend 
of in 6 avonden!

brain-icon

Creëer innerlijke rust

Vergroot zelfvertrouwen

krachtig_Gesprekken-conversationele_hypnose

Ruim angsten en fobieën uit de weg

Krachtige veranderingen teweegbrengen?

Wil je blijvende veranderingen in gang zetten: in je eigen leven en dat van anderen? Dagdroom je ervan hypnosecoach te worden en je skills in te zetten om mensen (of jezelf) van fobieën, stress, slapeloosheid of verslavingen af te helpen? Of ben je gewoon super nieuwsgierig naar het fenomeen ‘hypnose’ en wil je het tot op de bodem uitpluizen? Dan is de opleiding Hypnose Basis bij ons op het Response Instituut precies wat jij zoekt!


De dag opleiding Hypnose Basis kost je drie lesdagen of  6 avonden voor de avond opleiding. Je kunt de lessenreeks Hypnose Basis als een losstaande training volgen, maar ook als onderdeel van een bredere opleiding tot hypnose coach.


Bekijk startdataWaarom deelnemen?

Hypnose, misschien ken je het van magische, bombastische goochelshows. Iemand werd het podium opgeroepen om vervolgens - na het staren naar een klokje - luid kakelend als een kip rond te lopen. In de realiteit is hypnose nét anders. De therapeutische eigenschappen van hypnose staan de laatste jaren met toenemende mate in de belangstelling. Het is namelijk geen magie, en ook geen goedkope goocheltruc. Het is een zuiver, natuurlijk fenomeen: eigen aan de menselijke geest.


Je kunt hypnose omschrijven als een ‘andere’ staat van bewustzijn, waar innerlijke - onbewuste - gevoelens en gedachten de dienst uitmaken. Tijdens hypnose betreed je dit geheimzinnige gebied en kun je makkelijk invloed uitoefenen. Dit is waar de therapeutische “magie” van hypnose in schuilt. Gedachtepatronen en emoties in je onderbewustzijn bepalen namelijk voor 95% je gedrag en gedachten in het dagelijks leven. En juist de gedachtepatronen die je belemmeren, kun je met hypnose beïnvloeden of uit de weg ruimen. 


Wil je de échte “magie” van hypnose leren kennen en toepassen? Niet alleen op jezelf, maar ook op anderen? Dan is onze opleiding Hypnose Basis het vertrekpunt waar je naar zoekt.

Wat leer ik precies?
hypno-sessie-zelfstandig-uitvoeren

Wat leer je in de opleiding Hypnose Basis? 

Tijdens de opleiding Hypnose Basis keer je hypnose binnenstebuiten en leer je alle fundamentele begrippen, eigenschappen en vaardigheden. We kunnen je alvast verklappen welke onderwerpen daarbij aan bod komen:

Historische ontwikkeling van hypnose als therapievorm.Vink-nieuwe-response_instituut-stijl

Eigenschappen van het brein, het bewustzijn en het onderbewustzijn.

De stadia van hypnose.
Het verloop van een hypnosesessie.Het aanleren van verschillende manieren om personen onder hypnose te brengen (ofwel: inductie.)

Het ‘testen’ van de verschillende stadia van hypnose en de diepte van de trance.

Het geven van duidelijke suggesties aan het onderbewustzijn.

Triggers en ankers tijdens een hypnosesessie.

Het veilig terugbrengen uit hypnose.

Zelfhypnose: manieren om jezelf onder hypnose te brengen.

Na de opleiding leid jij op veilige wijze een hypnosesessie in goede banen - van begin tot eind. Je leert een passende hypnosemethode kiezen en de diepte van de trance bij de gehypnotiseerde te herkennen. Je leert de juiste suggesties geven aan het onderbewuste, zodat je blijvende verandering teweegbrengt. Wanneer de sessie tot een einde komt, leer je de gehypnotiseerde veilig bij jou terug te brengen. Na deze opleiding kun jij dit niet alleen bij anderen, maar ook bij jezelf!


En wat verander je dan precies met behulp van hypnose?


Je creëert innerlijke rust.
Weg met slaapstoornissen, eindeloze vermoeidheid, overspannenheid en stress!

Je geeft je zelfvertrouwen een boost.Je vermindert angsten en fobieën - of ruimt deze volledig op.


Verlossing van hardnekkige verslavingen zoals roken, alcoholgebruik of overmatig eten.

Verlichting van pijn.
Positieve verandering in je manier van denken en handelen. 


Hoe is de training opgebouwd?

De dag opleiding Hypnose Basis duurt drie dagen of 6 avonden voor de avond opleiding. Je volgt de opleiding als losstaande training óf als onderdeel van een bredere, 38-daagse opleiding tot hypnosecoach. Volg je de Hypnose Basis als losse training? Dan kun je erna verder ontwikkelen met de volgende module: onze opleiding Hypnose Advanced.

Voor wie is de opleiding bestemd?

Voor iedereen met interesse in de therapeutische eigenschappen van hypnose is deze opleiding een aanrader. Voorkennis van hypnose is niet nodig. Wil je hypnose toepassen om jezelf of anderen te helpen? Ben je 18 jaar of ouder? Ben je in het bezit van een havo- of mbo-diploma? Dan is deze opleiding voor jou bestemd!

Waar en wanneer?

4-6 febr 2022

📍Roermond

vrij, za, zo: 10.00 - 17.00
Trainer(s):

Milan Somers
Jan Janssens

Susan Theelen

1-3 april 2022

📍Roermond

vrij, za, zo: 10.00 - 17.00
Trainer(s):

Milan Somers
Jan Janssens

Susan Theelen

9 mei 2022 (avond)

📍Roermond

NIEUW! Avondopleiding

3 weken maandag & dinsdag 

🕒 18.00 - 22.00


Trainer(s):

Milan Somers
Jan Janssens

Susan Theelen

Andrea review hypnose

Hypnose is een prachtige methode om hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke problemen. Milan is een krachtige, authentieke trainer en zijn trainingen zijn leerzaam en leuk.

Andrea

Klaar voor hypnose?

 Meld je  aan voor slechts 645 euro.


Dit is inclusief studiemateriaal, toegang tot de e-learning omgeving en gratis koffie   en thee, fruit - en meer lekkers. ☕🍇


Betalen in termijnen? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.


TIP: per 1 maart 2022 is als particulier subsidie STAP-Budget aan te vragen. Voor zelfstandigen blijven opleidingskosten ook in 2022 fiscaal aftrekbaar!

arrow_drop_up arrow_drop_down