Regressie-therapie-milan-somers-masterclass-hero

Hypnose Basis opleiding

Geef een boost aan je persoonlijke ontwikkeling of die van een ander

Direct inschrijven 
brain-icon

Creëer innerlijke rust

Verhoog zelfvertrouwen

krachtig_Gesprekken-conversationele_hypnose

Verminder angsten en fobieën

Krachtige veranderingen teweegbrengen?

Wil je blijvende veranderingen teweegbrengen in je eigen leven of in het leven van anderen met behulp van hypnose? Zou je hypnosecoach willen worden en hypnose willen toepassen om mensen van fobieën, stress, slapeloosheid, verslavingen,… af te helpen? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in het fenomeen hypnose en wil je er alles over weten? Dan is de opleiding Hypnose Basis van Response Instituut wat je zoekt!


De cursus Hypnose Basis neemt drie lesdagen in beslag. Je kunt de lessenreeks Hypnose Basis als een losstaande training volgen, maar ook als onderdeel van een bredere opleiding tot hypnosecoach.

Bekijk startdata


Waarom deelnemen?

hypno-sessie-zelfstandig-uitvoeren

De therapeutische eigenschappen van hypnose staan de laatste jaren sterk in de belangstelling. Hypnose is niet iets magisch en zeker geen goocheltruc, maar wel een zuiver natuurlijk fenomeen, eigen aan de menselijke geest. Je kunt hypnose omschrijven als een ‘andere’ staat van bewustzijn, waarbij je bewustzijn zich uitsluitend concentreert op je innerlijke gevoelens en gedachten. In een staat van hypnose is je onderbewustzijn gemakkelijk toegankelijk en sterk beïnvloedbaar voor suggesties. In deze ‘eigenschap’ schuilt de therapeutische kracht van hypnose. Gedachtepatronen en emoties in je onderbewustzijn bepalen voor 95% je gedragingen en gevoelens in je dagelijks leven. Door het beïnvloeden en wegnemen van belemmerende gedachtepatronen in je onderbewustzijn, kun je een enorme verandering teweegbrengen in je leven.


Als je deze therapeutische kracht van hypnose wilt leren kennen en toepassen op jezelf of andere personen, is de opleiding Hypnose Basis van Response Instituut een uitstekend vertrekpunt.

Wat leer je in de opleiding Hypnose Basis? 

In de opleiding Hypnose Basis leer je de fundamentele begrippen, eigenschappen en vaardigheden op het vlak van hypnose.  Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer:

Historische ontwikkeling van hypnose als therapieVink-nieuwe-response_instituut-stijl

Eigenschappen van het brein, bewustzijn, onderbewustzijn, kritische factor

Stadia van hypnose
Het verloop van een hypnosesessieHet aanleren van verschillende manieren om personen onder hypnose te brengen (inductie)

Het ‘testen’ van de verschillende stadia van hypnose en de diepte van de trance

Het geven van krachtige suggesties aan het onderbewustzijn

Het gebruik van triggers en ankers tijdens een hypnosesessie

Het veilig terugbrengen uit hypnose


Zelfhypnose: manieren om jezelf onder hypnose te brengen

Na de opleiding ben je in staat om op een veilige manier zelf een hypnosesessie te leiden en tot een goed einde te brengen. Je leert een geschikte hypnosemethode kiezen, de diepte van de trance bij de gehypnotiseerde herkennen en suggesties geven aan het onderbewuste van de gehypnotiseerde om blijvende veranderingen teweeg te brengen.  Op het einde van de sessie kun je de gehypnotiseerde veilig terugbrengen uit hypnose. Je zult bovendien in staat zijn om hypnose op jezelf toe te passen.


Veranderingen die je met behulp van hypnose bereikt


Innerlijke rust creëren
Verminderen of verdwijnen van slaapstoornissen, voortdurende vermoeidheid, overspannenheid en stress

Het verhogen van zelfvertrouwenAngsten en fobieën verminderen of volledig doen verdwijnen


Verlost raken van hardnekkige verslavingen zoals roken, alcoholgebruik en overmatig eten

Verlichten van pijn
In het algemeen de manier van denken en handelen veranderen


Hoe is de training opgebouwd?

De opleiding Hypnose Basis duurt drie dagen. De cursus kan als een losstaande training gevolgd worden, maar maakt ook deel uit van een veel bredere 38-daagse opleiding tot hypnosecoach. Na de opleiding Hypnose Basis is het mogelijk om verder te gaan met een volgende module, de opleiding Hypnose Advanced.

Voor wie is de opleiding bestemd?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de therapeutische eigenschappen van hypnose, is de opleiding Hypnose Basis een aanrader. Het maakt niet uit of je hypnose wilt toepassen voor jezelf of om anderen te helpen. Voorkennis van hypnose is niet nodig. Om deel te nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.

Waar en wanneer?

4 - 6 juni 2021

Roermond

vrij, za, zo

10.00 - 17.00


Trainer(s):

Milan Somers
Jan Janssens

Susan Theelen


10-12 sept 2021

Roermond

vrij, za, zo

10.00 - 17.00


Trainer(s):

Milan Somers
Jan Janssens

Susan Theelen


Andrea review hypnose

Hypnose is een prachtige methode om hulpbronnen in te zetten en te helen, of het nu gaat om psychosociale of fysieke problemen. Milan is een krachtige, authentieke trainer en zijn trainingen zijn leerzaam en leuk.

Andrea

Klaar voor hypnose?

 Meld je aan voor slechts 645 euro.


Dit is inclusief studiemateriaal, toegang tot de e-learning omgeving en gratis koffie   en thee, fruit en meer lekkers. ☕🍇


Betalen in termijnen is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


TIP: in 2021 zijn de opleidingskosten nog fiscaal aftrekbaar.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down