Masterclass Instant Inductions

Ervaar de kracht van inducties

12 snelle manieren

Leer hoe je op 12 manieren iemand snel onder hypnose krijgt
good-work

Toepasselijke inducties

Leer welke inducties bij wie goed werken en waarom.
oefenen-oefenen-oefenen-masterclass

Het doel van de masterclass

Oefenen, oefenen, oefenen!

In één dag snelle hypnose onder de knie krijgen

Het is verbazingwekkend hoe snel sommige hypnotiseurs hun cliënten in een diepe trance kunnen brengen. Ze gebruiken daarvoor zogenaamde ‘Instant Inductions’. Dit zijn hypnotische inductiemethoden waarbij trance optreedt binnen één minuut, soms al binnen enkele seconden. Instant inductions zijn gebaseerd op verwachting, verwarring, verbazing en een shockelement. Het bewustzijn kan even niet meer volgen wat er gebeurt, en de hypnotiseur maakt hiervan dankbaar gebruik om een cliënt zeer snel in trance te brengen.  

Masterclass Instant Inductions

In de masterclass Instant Inductions wordt dieper ingegaan op de vele snelle inductiemethoden die er bestaan. Ook de voorbereiding van instant inductions, het gebruik van een hypnotische stem, hypnotische blik, aandacht voor de veiligheid van de cliënt enzovoorts, komen uitgebreid aan bod.

Waarom deelnemen aan de masterclass Instant Inductions? 

Onderzoek of instant inductions liggen je

Je wilt onderzoeken of instant inductions jou liggen en of je ze wilt toepassen in je eigen praktijk

Je bent nieuwsgierig

Je nieuwsgierig bent naar de werking van instant inductions en naar de voorbereiding die eraan voorafgaat

De beste methoden kiezen

Je zo veel mogelijk inductiemethoden wilt beheersen om de meest geschikte methode te kiezen voor een cliënt

Onderdeel hypnosecoach opleiding

Je de erkende opleiding tot hypnosecoach volgt, waarvan deze masterclass deel uitmaakt

Als je je cliënten tijdens hypnosesessies zo goed mogelijk wilt helpen, is het van belang om een zeer breed gamma van hypnosetechnieken onder de knie te hebben. Instant inductions behoren tot de grote verzameling van inductiemethoden waaruit een hypnotiseur kan putten.
Ja, ik kan niet wachten om mij aan te melden!

Wat leer je in de masterclass Instant Inductions? 

Twintig verschillende inductiemethoden

Je leert en oefent meer dan twintig verschillende inductiemethoden waarmee je een cliënt vrijwel onmiddellijk in trance brengt

Voorbereiding

Je bestudeert de voorbereiding die nodig is om een instant induction te laten slagen

Herken tranceverschijnselen

Je verfijnt je vaardigheden om tranceverschijnselen te herkennen bij een cliënt en er op het juiste moment gebruik van te maken

Waarom inductiemethoden werken

Je leert bij wie bepaalde inductiemethoden goed werken en waarom

Voer instant inductions succcesvol uit

Je bent in staat om na deze masterclass instant inductions succesvol uit te voeren, met aandacht voor de veiligheid van de cliënt

Review

In deze masterclass van Response Instituut heb ik veel geleerd over concentratie op 1 punt of 1 gedachte om afleiding tegen te gaan. Alles wordt stap-voor-stap goed uitgelegd en je wordt fijn begeleidt door de trainers. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is om de hypnosestaat sneller te creëren met de 20+ technieken die je krijgt aangereikt. Een aanrader dus.

Mitchel - Masterclass deelnemer 2020

Hoe is de masterclass Instant Inductions opgebouwd?  

De masterclass Instant Inductions neemt één dag in beslag. De masterclass kan afzonderlijk gevolgd worden, maar maakt ook deel uit van de erkende opleiding tot hypnosecoach. Eerst komt de noodzakelijke voorbereiding tot een instant induction aan bod: de pre-talk, het opbouwen van rapport, het creëren van een ‘yes-set’, het gebruik van een hypnotische stem, hypnotische blik enzovoorts. Daarna leer en oefen je meer dan twintig verschillende instant induction-technieken, ingedeeld volgens de verschillende lichaamsdelen die aangeraakt of gebruikt worden.

Voor wie is de masterclass Instant Inductions bestemd? 

De masterclass Instant Inductions richt zich tot iedereen die de basistechnieken van hypnose al onder de knie heeft en zich verder wil verdiepen in instant inductions. De masterclass is ook een noodzakelijk onderdeel van de erkende opleiding tot hypnosecoach. Om deel te nemen aan deze masterclass moet je minimaal de opleiding Hypnose Basis gevolgd hebben. Ook moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma en minstens achttien jaar oud zijn.

Wanneer aanmelden voor Masterclass instant inducties?

Deze kanjers gingen je voor:

Snelle & shockinducties geleerd
Aan te raden voor iedereen die wil leren werken met snelle en shockinducties! Met deze fijne masterclass heb ik geleerd hoe ik iemand snel in een diepe hypnose breng. Dit helpt me nu in mijn werkgebied om makkelijker te werken met meer zelfvertrouwen.

monica
Monica
Zoveel effectiviteit in 1 dag
Ik heb al een opleiding bij Response Instituut gedaan en heb er een goede ervaring bij. Maar het komt nog niet goed uit om een tweede lange opleiding te volgen, dus deze masterclass was perfect. Binnen 1 dag heb ik sneller en effectiever gewerkt met hypnose!
johan

Raymond

Hypnotherapeut vertelt
Ik ging de dag met veel zin tegenmoet! Ik wilde hypnotherapeut worden. Dan zal ik er ten eerste in moeten slagen om iemand in hypnose te brengen en de staat durven te proberen. Deze snelle of schock inducties die je leert in de masterclass zijn een ideale manier om direct diep in de hypnosestaat te gaan. Ik kreegh direct toegang tot het onbewuste dat opengaat voor mijn suggesties!

Zoey

Data en locatie

Masterclass Instant inductions

📌 19 november 2023

📍 Roermond

🕙 10.00 - 17.00 uur


€195 euro

Inclusief koffie, thee, fruit en studiemateriaal.

Start nu direct met de Masterclass Instant Inducties