NLP Intensive

NLP INTENSIVE - Leer in 2 dagen blokkades doorbreken!

Meld je nu aan

NLP Intensive

NLP INTENSIVE - Leer in 2 dagen blokkades doorbreken!

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in de opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen
20 jaar ervaring in de opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

▻ Loop jij wel eens vast in je communicatie?▻ Je denkt duidelijk te zijn, maar wordt toch niet begrepen, of jij begrijpt de ander niet?

▻ Je weet niet goed wat je wilt?

▻ Je bent gewoon nieuwsgierig naar NLP.

▻ Of je hebt een andere reden om je communicatieskills te verbeteren.


 Dan is deze unieke cursus iets voor jou! 


Onze NLP Intensive is zo ingericht dat jij met een minimale investering van tijd en geld een krachtige sprong gaat maken.

Je leert met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) de taal van het brein te spreken. Daarmee pak jij zelf de controle terug om persoonlijke thema’s op te lossen, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Je leert jezelf beter kennen en begrijpt waarom je in diezelfde kuil terecht blijft komen in bepaalde situaties.


Deze cursus is ook uitermate geschikt voor jou als je je communicatieskills wilt verbeteren. Of het nu voor jezelf of voor je werk is, of wellicht dat je als coach of therapeut aan het werk bent en effectiever wilt leren communiceren.

95% van alle gedrag vindt plaats door middel van onbewuste (vaak saboterende) mechanismen in het brein. Je wordt bewust van deze processen omdat je de taal van het brein gaat leren.  Je bent niet alleen in staat jezelf beter en sneller te begrijpen, maar ook de ander. Je leert zelfs iets over het her-programmeren van je brein om per direct veranderingen te kunnen maken.

Je leert in korte tijd zeer krachtige technieken aan om menselijk gedrag en communicatie te begrijpen.

  • Je wilt steeds effectiever worden in je communicatie;
  • Je wilt leren om 95% onbewust gedrag aan te spreken, zodat niet alle doelen met 5% bewustzijn en wilskracht behaald moeten worden, wat vaak om die reden ook niet lukt;
  • Je wilt dusdanig leren communiceren, dat je snel en effectief blijvende, gewenste resultaten behaalt met jezelf en je omgeving;
  • Je wilt de regie terugkrijgen in het behalen van je doelen;
  • En nog veel meer.

Deze stoomcursus, de NLP Intensive, is gemaakt voor jou 


    Deze cursus heeft een duur van twee dagen of wel 14 uur. Je leert tijdens deze unieke editie de grondbeginselen van NLP en de belangrijkste basis uit de volledige NLP-Practitioner opleiding. Je meldt je aan voor een live deelname. De training wordt gefaciliteerd vanuit Roermond. Je wordt gedragen door de energie van de groep, ontvangt live feedback van de trainers en hebt meer dan genoeg mensen om mee te oefenen. In de avond is er genoeg te genieten in de stad, mocht je in Roermond verblijven.null

Direct inschrijven

Wat leer je tijdens NLP Intensive

Je leert versneld NLP-technieken doorgronden en toepassen


Je bent actief aan het beoefenen en ontdekt direct hoe jij jezelf  en anderen effectief beter leert begrijpen


Je gaat op de meest effectieve manier aan de slag met het menselijk brein en communicatie

Je leert direct effectiever en doeltreffend te communiceren

Je leert snel en effectief blokkades en saboterende mechanismen op te sporen én een succesvolle interventie toe te passen


Je leert direct hoe je effectief voorbij blokkades raakt

Over onze persoonlijke mentor

Danny Kruts

Danny is een bewonderaar van mensen die zichzelf willen ontwikkelen en niet bang zijn om daarbij de grenzen van hun comfortzone te ontdekken, om deze vervolgens met een geweldige kracht en twee gestrekte benen te doorbreken.

"Het voelt als thuiskomen"

Data & Aanmelden

Limited

NLP Intensive

500,-
390,-

 📌  8 & 9 juni 2024

🕙 10:00 - 17:00

📍N.t.b.

Vrijblijvend kennismaken met NLP