Hypnosecoach Level 1

16-daagse hypnosecoach opleiding Snelle, diepgaande en haast moeiteloze resultaten als hypnosecoach

Meld je nu aan

Hypnosecoach

16-daagse hypnosecoach opleiding Snelle, diepgaande en haast moeiteloze resultaten als hypnosecoach

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen
20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

De laatste tientallen jaren wordt hypnose meer en meer toegepast als een therapeutische behandelmethode. Hypnose is een erg krachtig middel om een blijvende verandering teweeg te brengen in het onderbewustzijn van een cliënt, waar vaak de oorzaak ligt van allerlei psychische en fysieke klachten.  


Een hypnosecoach gebruikt hypnose om cliënten die met bepaalde problemen kampen, afdoend te helpen. Tijdens deze opleiding Hypnosecoach level 1 leer je de technieken en vaardigheden die nodig zijn om een hypnose-sessie succesvol uit te voeren.  Op het einde van de opleiding Hypnosecoach level 1 leg je examen af, waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen. Slaag je voor dit examen, mag je je een geaccrediteerd hypnosecoach level 1 noemen! Daarna is het mogelijk om je nog verder te specialiseren met de resterende masterclasses die je naar het level van expert gaan tillen.


 • Na voltooiing van deze opleiding ben je geaccrediteerd als erkend hypnosecoach en voldoe je aan alle kwaliteitscriteria.

Steeds meer mensen en de wetenschap beginnen in te zien hoe krachtig ons brein is. Zeker wanneer we toegang kunnen krijgen tot de diepere lagen van ons brein om een verandering in te zetten. 

Hypnose is in werkelijkheid een volkomen natuurlijk fenomeen, dat eigen is aan de menselijke geest. Je kunt hypnose omschrijven als een toestand van diepe trance, waarbij je geest zich compleet focust op je innerlijke gedachten en emoties. In een toestand van hypnose is het mogelijk om contact te maken met je onderbewustzijn, iets wat in ‘normale’ omstandigheden niet lukt. In je onderbewustzijn liggen er vanaf je prille kindertijd allerlei ervaringen, gedachtepatronen en emoties opgeslagen.


Dit is de reden waarom je onderbewustzijn verantwoordelijk is voor zowat 95% van je gedragingen en de emoties die je voelt in het dagelijks leven. Sommige ervaringen, patronen en emoties zijn echter belemmerend en hinderlijk. Zij zijn de oorzaak van bijvoorbeeld fobieën, faalangst, eetstoornissen, depressie enzovoorts. Onder hypnose laat je je cliënt contact maken met zijn of haar onderbewustzijn. Door het geven van hypnotische suggesties beïnvloed, verander of elimineer je hinderlijke emoties en gedachtepatronen in het onderbewuste. Bovendien versterk je positieve en stimulerende kwaliteiten als motivatie, assertiviteit, zelfvertrouwen en innerlijke rust.


De opleiding Hypnosecoach level 1 


Tijdens de opleiding Hypnosecoach level 1 leer je alle noodzakelijke basisvaardigheden die je als hypnosecoach moet beheersen. Na de opleiding ben je in staat om mensen te ondersteunen in het opheffen van beperkingen en hen in staat te stellen zelf persoonlijke thema’s op te lossen zonder in een afhankelijkheidspositie te komen. De 16-daagse dagopleiding is een aanrader als:

 • Je veel belangstelling hebt voor de therapeutische toepassingen van hypnose en je je in dit onderwerp wilt verdiepen om persoonlijke problemen aan te pakken.
 • Je al enige vaardigheden bezit op het vlak van hypnose, maar deze nog verder wilt verdiepen en uitbreiden om jezelf of anderen doeltreffender te helpen.
 • Je van plan bent om in de toekomst een eigen hypnosepraktijk op te richten en daar zelf de noodzakelijke marketing voor wilt doen.

 • Je een officieel erkende opleiding tot hypnosecoach wilt volgen, waarvan deze opleiding deel uitmaakt.  

Om deel te nemen aan deze opleiding in Limburg dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.    

Direct inschrijven

Na deze opleiding...

Eigen praktijk


 • Ben je in staat een eigen praktijk te hebben.

 • Deze praktijk in te richten naar de hedendaagse standaarden.

 • Weet je welk soort hypnosecoach je wilt zijn.

Gedegen hypnotiseur


 • Ben je een gedegen hypnotiseur.

 • Werk je vanuit een duidelijke structuur en intuïtie.

 • Ben je in staat om flexibel te zijn voor het groots mogelijke resultaat.


Werken op maat


 • Werk je op maat met cliënten.

 • Werk je niet alleen met scripts zoals veel standaard hypnotiseurs.

 • Ben je in staat snel in te schatten welke interventie je gebruikt om een probleem op te lossen.

Welke onderwerpen komen aan bod?


Level 1

Hypnose basis

Tijdens de 3-daagse Hypnose Basis keer je hypnose binnenstebuiten en leer je alle fundamentele begrippen, eigenschappen en vaardigheden. Masterclass
Hypnose technieken

Tijdens de 3 daagse Masterclass leer je uitgebreid welke basis technieken je kunt inzetten voor een succesvolle hypnose-sessie. 

Masterclass
Hypnose Interventies

Tijdens de 3 daagse Masterclass leer je werken met interventies en deze op maat maken afgestemd op het aanpakken van een probleem of het realiseren van een doel. Naast het werken met script leer je gebruik te maken van directe en indirecte hypnose 

Masterclass
Instant Inductions

In de 1-daagse masterclass Instant Inductions wordt dieper ingegaan op de vele snelle inductiemethoden die er bestaan. Ook de voorbereiding van instant inductions, het gebruik van een hypnotische stem, hypnotische blik, aandacht voor de veiligheid van de cliënt enzovoorts.

Masterclass Pijnmanagement

De 3-daagse masterclass Pijnmanagement vormt een perfecte aanvulling op je kennis en vaardigheden als hypnotiseur. Je leert diverse technieken om pijn doeltreffend te verminderen of weg te nemen bij een cliënt. Één dag van deze 3-daagse wordt tevens besteed aan Conversationele hypnose.

Masterclass
Tijdlijnen & Regressie

De 3-daagse Regressietechnieken spelen een belangrijke rol in de hypnotherapie. Tijdens de 3-daagse masterclass Regressie ontdek je wat het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in het leven van een cliënt hebben voorgedaan, betekenen.

Verdiepingsdag en examendag

Tijdens de verdiepingsdag, wordt de theorie geïntegreerd met de aangeleerde praktische vaardigheden en kunnen de cursisten oefenen met verschillende casussen. De laatste dag is een examendag. Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Over onze persoonlijke mentoren


''Ik ben als professional effectiever en efficiënter aan het werk door mijn level 1 hypnose coach opleiding.''

Wat anderen zeggen

Hypnotische wetten & principes


Vandaag de cursus Hypnose afgerond en ik voel me een rijker mens.

Jan en Hugo heb ik ervaren als fijner trainers. Duidelijk en nuchter laten ze je tot op de laatste dag verbazen over wat hypnose in zich heeft. Buiten dat ik de technieken heb geleerd  hebben zij mij vooral uitgedaagd om een behoorlijk deel van mijn "overtuigingen" in een ander licht te zien.


Manon S.

Comfortabele trance


Tijdens de opleiding Hypnose Basis heb ik geleerd maar vooral ervaren wat hypnose is. Door de hypnosecoach level 1 en 2 heb ik mij verder kunnen specialiseren ik heb nu invloed op het onbewuste van mijn cliënt, zonder dat de cliënt dit doorheeft. En dat voelt comfortabel!

Carina

Data & Aanmelden

wees er snel bij!

Hypnosecoach opleiding Level 1

3500,-
2900,-

Profiteer nu nog de laatste maand van de prijs van €2900,- daarna gaat die weer terug naar €3500,-

📌 Start 30 augustus 2024

🕙 10:00 - 17:00


Vrijblijvend kennismaken met Hypnose