Certificering & erkenning

Certificering & erkenning


20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

NLP

Het response instituut heeft het NRTO keurmerk.

Voor de certificatie en inhoud van de NLP Practitioner volgt Response Instituut de richtlijnen van Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor communicatie en NLP en het New York Training Institute. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP.  De NLP Pactitioner is ook geaccrediteerd door de IANLP, Arcturus, VIV, VVET, NVST en VBAG. Ook zijn wij erkend door de BATC.

Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Hypnose

Het Response Instituut is in het bezit van het NRTO Keurmerk en heeft gebruik gemaakt van de richtlijnen van de KTNO om aan de certificatie en inhoud van de 16-daagse hypnosecoach-opleiding vorm te geven.

De KTNO erkent deze opleiding met ECTS 7.0. Ook de CAT-complementair, IHR en HVNL erkennen deze opleiding. Ook is de 16-daagse hypnosecoach level 1 opleiding geaccrediteerd door de VVET. Tevens zijn wij erkend door de BATC.

Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Kwaliteitseisen van Nederlandse overheid

Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Onze belofte:

Opleidingen gericht op o.a. de beste versie van jezlef te worden en daarbij het vergroten van de algemene inzetbaarheid, basisvaardigheden en gericht persoonlijk en professionele ontwikkeling.

Onze Focus ligt daarbij op o.a.

 • Verbeteren van zelfmanagement
 • Verbeteren van sociale vaardigheden
 • Efficiënter managen van mensen en taken
 • Verbeteren van innovatieve en analytische vaardigheden waarmee je   Efficiënter leert communiceren met jezelf en een ander                            
 • Mentaal en emotioneel groeien. Zodat je in korte tijd grote stappen zet in je ontwikkeling - en je capaciteiten maximaal kunt inzetten.
 • Richting vinden. Zodat je als geen ander weet wie je bent, wat je kan en waar je gelukkig van wordt.
 • Controle over denken, doen en voelen. Zodat je emoties, gedachten of gedrag kunt oproepen en inzetten op het gewenste moment. Denk maar aan zelfvertrouwen, creativiteit, focus of discipline.
 • Keuzes maken uit durf in plaats van angst? Jij definieert je doelen en bereikt wat je wilt bereiken
 • Iets nieuws of werken aan je professionele werkzaamheden en of carrière? 

Doelgroep:


 • Mensen met persoonlijke & professionele ambities
 • (potentiële) Ondernemers
 • Carrière switchers, (tweede) carrière


Bewijs van deelname:

Bij al onze opleidingen ontvang je een bewijs of certificaat van deelname. 

Om deel te nemen aan de trainingen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma.