Response Instituut
Gratis minicursus hypnose 😵‍💫

In één cursus stapsgewijs leren hoe je hypnose toepast

Bekijk de introductie video 

Wat je kunt verwachten...

regressie-therapie-masterclass

Ben jij geschikt voor deze gratis minicursus?

Iedereen die geïnteresseerd is in hypnose en de toepassingen daarvan voor persoonlijke of professionele ontwikkeling is geschikt voor deze gratis minicursus hypnose!


Na afloop bezit je de eerste skills om hypnose toe te passen op anderen.

Direct toegang krijgen


Milan Somers,
jouw persoonlijke trainer

Als trainer, coach, auteur van het boek 'Regisseer jouw eigen leven' en expert op het gebied van onbewuste intelligentie werkt Milan met leiders, topsporters, ambitieuze ondernemers en gedreven teams om impact te maken op de wereld om hen heen. Dé tool die hij daarbij het liefste inzet is hypnose.


Hij zet hypnose in als een doeltreffende manier om de werking van je brein te beïnvloeden. Om zo blijvende verandering te realiseren. Tijdens zijn sessies en seminars leert hij mensen toegang te krijgen tot hun onderbewustzijn, en controle over hun eigen brein. Hierdoor wakkert hij de interne kracht aan van precies dát vuurtje.

ipad_minicursus_hypnose_video_response-instituut-min

€ 59,-

€ 0,-

Minicursus hypnose

🌎 Je ontdekt het hele proces van hypnose

🚀 Gratis aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling werken

🙏 Video-uitleg van hypnose trainer Milan Somers

💬 De ruimte om al je vragen te stellen

Wat andere voorgaande cursisten zeggen:

Lisa
Ik heb geleerd wat hypnose nou echt is, waardoor ik alle misvattingen opzij kon schuiven. Verder heb ik meer geleerd over hoe een hypnose-sessie te werk gaat em hoe ik het zelf toe kan passen. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik kan dit alleen maar aanbevelen!

Heidi

Ten eerste vond ik in de minicursus super fijn om te ervaren wat hypnose is.  Ik vond het prettig om een mail te ontvangen met meer informatie. De video's van Milan Somers waren prettig. De thema's rondom hypnose waren zeer interessant. Ik wens iedereen veel succes die deze gratis minicursus gaat doen!  🍀
Boudewijn
Ik heb het idee dat ik door de minicursus dichter tot mezelf ben gekomen (als ik dat zo kan noemen). Door de cursus ben ik namelijk in aanraking gekomen met zelfhypnose. Hiermee kun je jezelf in trance brengen en positieve veranderingen aanbrengen. De minicursus heeft me veel meer gebracht dan ik dacht!