arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontwikkel jezelf met onze webinars

Verdiep je in onderwerpen als NLP of hypnose

De komende tijd zal Response Instituut je blijven inspireren met diverse interessante webinars. In deze tijd is het belangrijk om connectie te houden met anderen en ervoor te zorgen dat je je blijft ontwikkelen. We hebben hieronder enkele leuke en inspirerende webinars voor je klaar staan. Scroll naar onder voor meer informatie.

Live webinars (niet vooraf opgenomen)

Genoeg tijd om vragen te stellen

Concreet en direct toepasbaar

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan voor een van onderstaande webinars. Na aanmelding kom je op onze deelnemerslijst te staan. Op de dag van het webinar krijg je van ons een e-mail met een link. Het enige wat je hoeft te doen, is op de link te klikken en je krijgt automatisch toegang tot het webinar.


Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen om in beeld te zijn of niet. De webinars willen we zo interactief mogelijk maken om van elkaar te leren. Na een uitleg kan het zijn dat de trainer een oefening met je doet of overgaat tot het stellen van vragen.

Webinar: NLP & in contact blijven met je hart

In dit webinar speelt je hart de centrale rol. Welke rol speelt ons hart en hoe activeer ik deze krachtige resource? Na dit webinar heb je ervaren hoe je je hart kunt openen om te laten communiceren met het kwantumveld om je heen zodat je liefde manifesteert in plaats van angst. Dit webinar is interactief. Na een korte introductie word je meegenomen in een geleide hartmeditatie.

 

Wanneer: 13 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Effectief communiceren

Tijdens dit webinar word je meegenomen in de onzichtbare aspecten van communicatie. Wat zijn de 8 belangrijkste stappen in communicatie en hoe hanteer je deze praktisch in een gesprek, vergadering of presentatie? Na het webinar heb je direct tools in handen die je kunt gebruiken, valt je veel meer op in jouw communicatie en kun je makkelijker sturing geven waardoor je krachtiger overkomt. Tevens is dit 8-staps model goed te gebruiken in coaching en deelaspecten van je leven en ervaar je de meerwaarde


Wanneer: 26 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Hypnose webinars

Webinar: Hypnose gebruiken in coaching

Wil je een goede coach zijn, dan ontkom je er niet aan om hypnose te gebruiken in je coachsessies. Tijdens dit webinar word je als coach meegenomen in de wereld van trance. Waarom is het zo belangrijk om te werken met trance en wat betekent dit op diepere lagen in de ervaringswereld van je cliënt? Daarnaast krijg je uitleg over de werking van het onderbewustzijn en op welke manieren dit aangesproken kan worden om een verandering daadwerkelijk te verankeren. Na dit webinar zijn alle misvattingen over hypnose weg en weet je waarom je er niet aan ontkomt om trance in te zetten tijdens je coachsessie.

 

Wanneer: 2 juni van 18.30 tot 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Emoties de baas

In dit webinar word je genomen in de wereld van emoties. Milan neemt je mee door alle informatie van het e-book en geeft meer uitleg en handvaten. Tevens demonstreert hij hoe je anders met emoties kunt omgaan en kun je alle vragen stellen die je hebt. Na dit webinar ben je nog beter in staat om je emoties te begrijpen. 

 

Wanneer: 27 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: De conflictdans

In dit webinar leer je welke strategieën mensen gebruiken in een conflict. Trek je je terug of ga je er bijvoorbeeld juist fel tegen in. Je wordt tijdens het webinar meegenomen in de Satir-rollen. Virgina Satir was een zeer bekende familietherapeute die deze rollen ontwikkelde op basis van haar jarenlange ervaring in het werken met gezinnen. De 5 rollen zullen uitgelegd worden zodat je bewust wordt welke rol jij (onbewust) inneemt. Tevens krijg je inzicht in je eigen ‘conflictdans’ en hoe je dit patroon kunt doorbreken.

 

Wanneer: 30 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Meditatie

Elke week kun je meedoen aan de meditatie. Of je deze wilt gebruiken voor meer rust, balans, ontspanning of om dichter bij jezelf te komen, de meditaties zullen elke keer een nieuw thema hebben. De meditatie is een mooi cadeau aan jezelf om de week mee te starten. De trainer zal voor de start van de meditatie korte uitleg geven over het thema waarna je heerlijk in jezelf kunt duiken om je te laten begeleiden door je innerlijke wereld.

 

Wanneer: 8, 15 en 22 juni van 8.30 tot 9.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Zelfhypnose

Tijdens dit webinar leer je de basis van zelfhypnose. Naast uitleg over hypnose, je breinstructuur en wat de invloed is van je onderbewustzijn op je dagelijkse functioneren, krijg je tools in handen hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Milan zal je begeleiden om in trance te gaan. Dit doet hij om je een ervaring te geven hoe trance voelt zodat het daarna een stuk makkelijker is om zelf in trance te gaan. Ook krijg je technieken aangereikt hoe je met je eigen onderbewustzijn kunt communiceren en hoe je zelfhypnose toepast om je leven te verrijken.

 

Wanneer: 19 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Meer grip op een coachsessie

In dit webinar word je meegenomen in de succes ingrediënten van coaching. Welke onzichtbare processen spelen zich af tussen de coach en gecoachte en hoe speelt de attitude van de coach een cruciale rol? Naast antwoord op deze vragen, leer je hoe belangrijk het is om de juiste kaders te stellen en welke fundamentele principes er achter elke succesvolle coachsessie schuilen?

 

Wanneer: 9 juni van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Introductie in NLP

Verlang je ook weleens naar een standvastige gids die je feilloos door de dagelijkse drukte van het leven loodst? Die je de controle over je eigen leven teruggeeft? Die gids die is er. Je eigen brein. En NLP kan je er mee in contact brengen. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen. Je krijgt tijdens het webinar niet alleen inleidende theorie te horen maar je zult vooral ook meteen praktisch ervaren hoe NLP diepe veranderingen in je denkprocessen creëert.

 

Wanneer: 23 juni van 18.30 tot 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Miltontaal in het dagelijkse leven

In dit webinar leer je hoe je Milton taal, ofwel hypnotische taal, gebruikt in je dagelijkse leven. Het toepassen van deze taalpatronen maakt je een succesvolle communicator en stelt je in staat om anderen sneller te motiveren, overtuigen en de emotionele wereld te prikkelen. De belangrijkste taalpatronen worden je gratis aangereikt waarna je ze direct kunt toepassen. Wanneer je de taalpatronen eenmaal onder de knie hebt, zul je niet kunnen ontkennen hoe krachtig ze werken.

 

Wanneer: 6 juni van 18.30 tot 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Regisseer jouw eigen leven

In dit webinar neemt Milan je mee door zijn ontwikkeld model 'Regisseer jouw eigen leven.' 

Hij laat je kennismaken met de wetmatigheden van een filmverhaal en dus ook met de wetmatigheden van het gewone leven. Hiervoor gebruikt hij The Hero Journey. Tijdens dit webinar krijg je inzichten en praktische hulpmiddelen aangereikt om de held te worden in je eigen levensverhaal. Door je inzicht te geven in de wetmatigheden en patronen van het leven, neemt Milan je mee door de 4 cruciale stappen die nodig zijn voor een waardevol en zinvol bestaan. 


De prijs voor dit webinar is 35 euro. Naast toegang tot het webinar, krijg je de digitale versie van het boek Regisseer jouw eigen leven toegestuurd. 

 

Wanneer: 4 juni 18.30 - 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: 35,-

Webinar: Denkstijlen en drijfveren

Altijd al willen weten wat mensen denken en waarom ze doen wat ze doen. Ook bij jezelf? Dit uniek webinar maakt dit mogelijk! Vooraf aan het webinar vul je een online scan in over jouw denkstijlen en drijfveren. Na het invullen wordt er een rapport gegenereerd en via de mail toegestuurd. Met dit rapport start je het webinar. In het webinar wordt uitleg gegeven over de verschillende denkstijlen en drijfveren en ben je in staat om je eigen interpretatie te maken. Na de uitleg kun je vragen stellen zodat je meer inzicht hebt in jouw manier van denken en doen.

 

Wanneer: 16 juni 18.30 - 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: 35,-

Wie geeft deze webinars?

Milan Somers is een autoriteit op het gebied van inner-power. Het is zijn persoonlijke missie mensen te leren het maximale uit zichzelf te halen.


Milan werkt als trainer, spreker en coach en weet ongekende resultaten te behalen met zijn intensieve persoonlijke en mental-coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied.

Binnen zijn eigen bedrijf Response Instituut leert hij mensen NLP, een wereldwijd bewezen, bejubelde en door topmanagers en wereldleiders toegepaste techniek die mensen op een intensieve en diepgravende manier leert weer te communiceren met zichzelf.


Tevens teacht Milan binnen zijn instituut de geheimen van hypnose, een systeem dat ervoor zorgt dat mensen met de diepste lagen van zichzelf kunnen communiceren en veranderingen kunnen aanbrengen. Met beide modellen breekt Milan in mensen de verborgen ruimtes open, waar ze hun diepste krachten en potenties onnodig verborgen houden.

Bekijk ook eens onze online trainingen

Online Training NLP

Met NLP leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je ontdekt patronen die je misschien al vanaf je kindertijd belemmeren in je persoonlijke groei.


Online Training Hypnose

Met hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen.

Online Training Zelfhypnose

Met zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut of psycholoog. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven van positieve instructies.


Heb je vragen? Stel ze gerust!

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies