Ontwikkel jezelf met onze webinars

Verdiep je in onderwerpen als NLP of hypnose

De komende tijd zal Response Instituut je blijven inspireren met diverse interessante webinars. In deze tijd is het belangrijk om connectie te houden met anderen en ervoor te zorgen dat je je blijft ontwikkelen. We hebben hieronder enkele leuke en inspirerende webinars voor je klaar staan. Scroll naar onder voor meer informatie.

Live webinars (niet vooraf opgenomen)

Genoeg tijd om vragen te stellen

Concreet en direct toepasbaar

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan voor een van onderstaande webinars. Na aanmelding kom je op onze deelnemerslijst te staan. Op de dag van het webinar krijg je van ons een e-mail met een link. Het enige wat je hoeft te doen, is op de link te klikken en je krijgt automatisch toegang tot het webinar.


Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen om in beeld te zijn of niet. De webinars willen we zo interactief mogelijk maken om van elkaar te leren. Na een uitleg kan het zijn dat de trainer een oefening met je doet of overgaat tot het stellen van vragen.

Webinar: NLP & in contact blijven met je hart

In dit webinar speelt je hart de centrale rol. Welke rol speelt ons hart en hoe activeer ik deze krachtige resource? Na dit webinar heb je ervaren hoe je je hart kunt openen om te laten communiceren met het kwantumveld om je heen zodat je liefde manifesteert in plaats van angst. Dit webinar is interactief. Na een korte introductie word je meegenomen in een geleide hartmeditatie.

 

Wanneer: Zie data via de knop 'direct aanmelden'.

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Zelfhypnose

Tijdens dit webinar leer je de basis van zelfhypnose. Naast uitleg over hypnose, je breinstructuur en wat de invloed is van je onderbewustzijn op je dagelijkse functioneren, krijg je tools in handen hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Milan zal je begeleiden om in trance te gaan. Dit doet hij om je een ervaring te geven hoe trance voelt zodat het daarna een stuk makkelijker is om zelf in trance te gaan. Ook krijg je technieken aangereikt hoe je met je eigen onderbewustzijn kunt communiceren en hoe je zelfhypnose toepast om je leven te verrijken.

 

Wanneer:  Zie data via de knop 'direct aanmelden'.

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: mBraining

Wil jij meer weten over mBraining en wat de mBIT coach training inhoudt? In dit webinar word je meegenomen in de unieke en eenvoudige methodiek van mBraining; ontstaan vanuit recent neuro-wetenschappelijk onderzoek, oude wijsheidstradities, gedragsmodellering en positieve psychologie.


 Je krijgt meer informatie over de intelligentie en wijsheid van onze 3 breinen, het hoofd-, hart- en buikbrein en hoe je dit kunt inzetten in coaching (en voor jezelf); om b.v. meer in balans te zijn, wijzere, meer authentieke beslissingen te nemen, voor meer innerlijke harmonie, dieper inzicht te krijgen, meer in verbinding te zijn of voor (persoonlijk) leiderschap. Ben jij nieuwsgierig naar de intelligentie en de wijsheid van hoofd, hart en buik en deze te integreren en te manifesteren voor een optimaal resultaat. En als je ook meer wilt leren over je autonome zenuwstelsel en hoe hier invloed op uit te oefenen; dan nodigen we je graag uit dit webinar te volgen dat gegeven wordt door mBIT master coach en -trainer Angèle Te Baerts

 

Wanneer: 26 februari 2021 van 8.30 - 10.00 uur. 

Gegeven door: Angèle Te Baerts

Prijs: Gratis


Dit webinar is in februari geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van mBrainining. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Webinar: Meer innerlijke rust

Dit webinar neemt je mee op reis door je innerlijke wereld. Allereerst zal er een korte uitleg gegeven worden. Daarna ga je lekker ontspannen een meditatie in. Tijdens deze meditatie zal de aandacht uitgaan naar meer innerlijke rust, stilte en de verbinding met je eigen hart. De meditatie is een mooi cadeau aan jezelf waarbij je leert werken met je eigen symboliek. Na de meditatie kun je het symbool gebruiken om meer innerlijke rust in je leven te brengen.

 

Wanneer: 25 februari van 18.30 tot 19.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis


Dit webinar is in februari geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van Meer innerlijke rust. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Webinar: EFT

In dit interactieve webinar maak je kennis met Emotional Freedom Techniques. Wanneer je EFT toepast klop/tik/tap je met twee vingers op meridiaanpunten op je hoofd en romp terwijl je er korte zinnen bij uitspreekt. Ja, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt! Het verandert de verbindingen in je brein, verlaagt aantoonbaar stresshormonen en versterkt bovendien je immuunsysteem. EFT geeft rust in je hoofd en hart en dat kun je eenvoudig leren toepassen bij jezelf. In dit webinar leer je over de oorsprong van EFT,  je leert begrijpen waarom EFT werkt,  je ontdekt de vele mogelijkheden het biedt bij de uitdagingen in je leven en natuurlijk kun je het - als je wilt - zelf ervaren.


Wanneer: 24 februari 18.30 - 20.00 uur

Gegeven door: Anita Eeltink

Prijs: Gratis


Dit webinar is in februari geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van EFT. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Webinar: De conflictdans

In dit webinar leer je welke strategieën mensen gebruiken in een conflict. Trek je je terug of ga je er bijvoorbeeld juist fel tegen in.
Je wordt tijdens het webinar meegenomen in de Satir-rollen. Virgina Satir was een zeer bekende familietherapeute die deze rollen ontwikkelde op basis van haar jarenlange ervaring in het werken met gezinnen. De 5 rollen zullen uitgelegd worden zodat je bewust wordt welke rol jij (onbewust) inneemt. Tevens krijg je inzicht in je eigen ‘conflictdans’ en hoe je dit patroon kunt doorbreken.


Wanneer: geweest op 9 maart van 8.30 tot 10.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Dit webinar is in maart geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van de conflictdans. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Webinar: Emoties de baas

😨😁😢 Emoties komen en gaan. We hebben ze gedurende de dag zelfs meerdere malen. Soms lijkt het alsof ze je overkomen, maar als je dieper in de wereld van emoties duikt kom je erachter dat je ze (onbewust) sturen. 🧠

Hoe is dat mogelijk?

Milan Somers neemt je mee door alle informatie & geeft meer uitleg en handvaten in dit gratis webinar. Na deelname aan dit webinar ben je nog beter in staat om je emoties te begrijpen.


Wanneer: 2 maart van 18:30 - 20:00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis


Dit webinar is in maart geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van Emoties de Baas. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Webinar: Effectief communiceren

Tijdens dit webinar word je meegenomen in de onzichtbare aspecten van communicatie. Wat zijn de 8 belangrijkste stappen in communicatie en hoe hanteer je deze praktisch in een gesprek, vergadering of presentatie? Na het webinar heb je direct tools in handen die je kunt gebruiken, valt je veel meer op in jouw communicatie en kun je makkelijker sturing geven waardoor je krachtiger overkomt. Tevens is dit 8-staps model goed te gebruiken in coaching en deelaspecten van je leven en ervaar je de meerwaarde


Wanneer: geweest op 24 februari van 8:30 - 10:00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis


Dit webinar is in februari geweest. Met ons Response Webinar Unlimited abonnement kun jij alle webinars die ooit gegeven zijn terugkijken, waaronder alle webinars van Effectief communiceren. Druk op onderstaande knop om dit terugkijk-abonnement te ontdekken.

Overige webinars

Webinar: Werken met IEMT

Het werken met IEMT geeft je als coach/therapeut de mogelijkheid om snel sterke ongewenste emoties te verminderen en een blijvend positief resultaat te bewerkstelligen bij je cliënt. Naast het werken op emoties werkt het model van IEMT ook op issues die betrekking hebben op identiteit en zelfbeeld. Met IEMT ben je in staat om vastgeroeste emoties en belemmerende overtuigingen op identiteitsniveau snel te veranderen. Tijdens dit webinar wordt je volledig meegenomen in de wereld van IEMT en krijg je de kans om alle vragen te stellen die je wilt.

 

Gegeven door: Hanneke van der Voort


Dit toonaangevend webinar is in februari dit jaar geweest. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om "Response Webinars Unlimited" te ontdekken.

Webinar: Presenteren voor groepen

Presenteren is een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen. Of je nu directeur, leidinggevende, manager of medewerker bent, we kennen allemaal wel situaties waarin je de ander iets duidelijk wilt maken, wilt overtuigen of iets wilt verkopen. Dit webinar tilt jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau waardoor je meer impact maakt. De impact van je boodschap wordt namelijk niet zozeer bepaald door de inhoud maar door de manier waarop je de inhoud overbrengt. Tijdens het webinar leer je de geheimen van succesvolle sprekers en ben je in staat om makkelijker voor een groep te staan.

 

Dit gratis webinar is 28 januari dit jaar geweest. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om "Response Webinars Unlimited" te ontdekken.

Webinar: Leiderschap in onze huidige tijd

Onze huidige tijd vraagt een andere aanpak in de begeleiding van anderen. Hoe houd je je werknemers gefocust, gemotiveerd en effectief? Wat betekent deze tijd voor de teamdynamiek, teamcommunicatie en de targets die gerealiseerd moeten worden? En voornamelijk, wat betekent dit voor jouw rol en jouw leiderschap? In dit webinar leer je communicatie- en coachtechnieken die gebruikt kunnen worden om werknemers scherp en effectief te houden. Na het webinar heb je handvatten waar je in de praktijk direct mee aan de slag kunt.


Dit gratis webinar is in december vorig jaar geweest. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om "Response Webinars Unlimited" te ontdekken.

Webinar: NLP & balans in deze tijd

In dit webinar nemen we je mee naar je eigen binnenkant. Wat is het effect van deze tijd op je overtuigingen en waarden en hoe word je getriggerd om met zingevingsvraagstukken bezig te zijn. Dit webinar is interactief. Na een korte introductie ga je met jezelf aan de slag om antwoorden te krijgen op deze vragen. 


Dit gratis webinar is in het verleden georganiseerd. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om "Response Webinars Unlimited" te ontdekken.Webinar: Aansluiten bij de trancewereld van de ander. Hoe doe je dat nu echt?

In dit webinar leer je waarom modelleren zo belangrijk is in hypnose. Modelleren is de succesformule van iemand anders onbewuste bekwaamheid gebruiken om zelf te kunnen leren. Tevens onderzoek je in dit webinar de kracht van taal om de trance wereld van de ander te herkennen en te gebruiken in hypnose.

 

Dit gratis webinar is in april geweest. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om ernaar toe te gaan. Nog geen account binnen onze community? Creëer deze GRATIS hier.

Webinar: Het vergroten van positieve emoties

In dit webinar leer je meer over emoties. Je leert dat emoties een opbouw en een signaalfunctie hebben. Tevens word je meegenomen in de manier waarop ons lichaam emoties creëert. Na een korte uitleg, ga je online ervaren hoe je positieve emoties kunt activeren werken en toepassen in hypnose.

 

Dit gratis webinar is in juni geweest. Wil je dit webinar nog eens terugkijken?

Klik dan op de onderstaande knop om ernaar toe te gaan. Nog geen account binnen onze community? Creëer deze GRATIS hier.

Wie geeft deze webinars?

Milan Somers is een autoriteit op het gebied van inner-power. Het is zijn persoonlijke missie mensen te leren het maximale uit zichzelf te halen.


Milan werkt als trainer, spreker en coach en weet ongekende resultaten te behalen met zijn intensieve persoonlijke en mental-coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied.

Binnen zijn eigen bedrijf Response Instituut leert hij mensen NLP, een wereldwijd bewezen, bejubelde en door topmanagers en wereldleiders toegepaste techniek die mensen op een intensieve en diepgravende manier leert weer te communiceren met zichzelf.


Tevens teacht Milan binnen zijn instituut de geheimen van hypnose, een systeem dat ervoor zorgt dat mensen met de diepste lagen van zichzelf kunnen communiceren en veranderingen kunnen aanbrengen. Met beide modellen breekt Milan in mensen de verborgen ruimtes open, waar ze hun diepste krachten en potenties onnodig verborgen houden.

Bekijk ook eens onze online trainingen

Online Training NLP

Met NLP leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je ontdekt patronen die je misschien al vanaf je kindertijd belemmeren in je persoonlijke groei.


Online Training Hypnose

Met hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen.

Online Training Zelfhypnose

Met zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut of psycholoog. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven van positieve instructies.


Heb je vragen? Stel ze gerust!

arrow_drop_up arrow_drop_down