arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontwikkel jezelf met onze webinars

Verdiep je in onderwerpen als NLP of hypnose

De komende tijd zal Response Instituut je blijven inspireren met diverse interessante webinars. In deze tijd is het belangrijk om connectie te houden met anderen en ervoor te zorgen dat je je blijft ontwikkelen. We hebben hieronder enkele leuke en inspirerende webinars voor je klaar staan. Scroll naar onder voor meer informatie.

Live webinars (niet vooraf opgenomen)

Genoeg tijd om vragen te stellen

Concreet en direct toepasbaar

Hoe gaat het in zijn werk?

Meld je aan voor een van onderstaande webinars. Na aanmelding kom je op onze deelnemerslijst te staan. Op de dag van het webinar krijg je van ons een e-mail met een link. Het enige wat je hoeft te doen, is op de link te klikken en je krijgt automatisch toegang tot het webinar.


Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen om in beeld te zijn of niet. De webinars willen we zo interactief mogelijk maken om van elkaar te leren. Na een uitleg kan het zijn dat de trainer een oefening met je doet of overgaat tot het stellen van vragen.

Webinar: Zelfhypnose

Tijdens dit webinar leer je de basis van zelfhypnose. Naast uitleg over hypnose, je breinstructuur en wat de invloed is van je onderbewustzijn op je dagelijkse functioneren, krijg je tools in handen hoe je zelfhypnose kunt toepassen. Milan zal je begeleiden om in trance te gaan. Dit doet hij om je een ervaring te geven hoe trance voelt zodat het daarna een stuk makkelijker is om zelf in trance te gaan. Ook krijg je technieken aangereikt hoe je met je eigen onderbewustzijn kunt communiceren en hoe je zelfhypnose toepast om je leven te verrijken.

 

Wanneer: 24 november van 9.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Werken met IEMT

Het werken met IEMT geeft je als coach/therapeut de mogelijkheid om snel sterke ongewenste emoties te verminderen en een blijvend positief resultaat te bewerkstelligen bij je cliënt. Naast het werken op emoties werkt het model van IEMT ook op issues die betrekking hebben op identiteit en zelfbeeld. Met IEMT ben je in staat om vastgeroeste emoties en belemmerende overtuigingen op identiteitsniveau snel te veranderen. Tijdens dit webinar wordt je volledig meegenomen in de wereld van IEMT en krijg je de kans om alle vragen te stellen die je wilt.

 

Wanneer: 28 oktober van 18.30 tot 20.00 uur

Gegeven door: Hanneke van der Voort

Prijs: Gratis

Webinar: Enneagram

Het Enneagram is zo'n persoonlijkheidsmodel. Het beschrijft negen types, met hun eigen patronen in hun gedrag. Het Enneagram gebruiken we om meer zelfkennis op te doen. Om antwoord te vinden op de vraag waarom je de dingen doet zoals je ze doet.
Na het volgen van de webinar heb je meer inzicht in welke kwaliteiten en valkuilen specifiek bij jouw Enneagramtype horen. Je ontdekt hoe je de balans kunt vinden tussen je kwaliteiten en je valkuilen door te leren van de kwaliteiten van je eigen type en die van de andere types. Dit doen we aan de hand van het maken van zogenaamde kernkwadranten en door de pijlen van het Enneagram te gebruiken om hier een patroon in te zien. Tevens ontdek je welke andere kwaliteiten je kunt inzetten om beter in balans te zijn bij moeilijke opdrachten. Om deel te nemen hoef je niet van tevoren je Enneagramtype zeker te weten. Je krijgt van ons, vlak voor het webinar, een kort Enneagramtestje om je een indicatie te geven.. 


Wanneer: 7 november 9.00 - 10.30 uur

Gegeven door: Els Verheijen

Prijs: Gratis

Webinar: EFT

In dit interactieve webinar maak je kennis met Emotional Freedom Techniques. Wanneer je EFT toepast klop/tik/tap je met twee vingers op meridiaanpunten op je hoofd en romp terwijl je er korte zinnen bij uitspreekt. Ja, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt! Het verandert de verbindingen in je brein, verlaagt aantoonbaar stresshormonen en versterkt bovendien je immuunsysteem. EFT geeft rust in je hoofd en hart en dat kun je eenvoudig leren toepassen bij jezelf. In dit webinar leer je over de oorsprong van EFT,  je leert begrijpen waarom EFT werkt,  je ontdekt de vele mogelijkheden het biedt bij de uitdagingen in je leven en natuurlijk kun je het - als je wilt - zelf ervaren.


Wanneer: 14 november 9.00 - 10.30 uur

Gegeven door: Anita Eeltink

Prijs: Gratis

Webinar: Effectief communiceren

Tijdens dit webinar word je meegenomen in de onzichtbare aspecten van communicatie. Wat zijn de 8 belangrijkste stappen in communicatie en hoe hanteer je deze praktisch in een gesprek, vergadering of presentatie? Na het webinar heb je direct tools in handen die je kunt gebruiken, valt je veel meer op in jouw communicatie en kun je makkelijker sturing geven waardoor je krachtiger overkomt. Tevens is dit 8-staps model goed te gebruiken in coaching en deelaspecten van je leven en ervaar je de meerwaarde


Wanneer: 17 november 9.00 - 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Meer innerlijke rust

Dit webinar neemt je mee op reis door je innerlijke wereld. Allereerst zal er een korte uitleg gegeven worden. Daarna ga je lekker ontspannen een meditatie in. Tijdens deze meditatie zal de aandacht uitgaan naar meer innerlijke rust, stilte en de verbinding met je eigen hart. De meditatie is een mooi cadeau aan jezelf waarbij je leert werken met je eigen symboliek. Na de meditatie kun je het symbool gebruiken om meer innerlijke rust in je leven te brengen.

 

Wanneer: 1 december van 18.30 tot 19.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Presenteren voor groepen

Presenteren is een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen. Of je nu directeur, leidinggevende, manager of medewerker bent, we kennen allemaal wel situaties waarin je de ander iets duidelijk wilt maken, wilt overtuigen of iets wilt verkopen. Dit webinar tilt jouw presentatievaardigheden naar een hoger niveau waardoor je meer impact maakt. De impact van je boodschap wordt namelijk niet zozeer bepaald door de inhoud maar door de manier waarop je de inhoud overbrengt. Tijdens het webinar leer je de geheimen van succesvolle sprekers en ben je in staat om makkelijker voor een groep te staan.

 

Wanneer: 8 december van 09.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Leiderschap in onze huidige tijd

Onze huidige tijd vraagt een andere aanpak in de begeleiding van anderen. Hoe houd je je werknemers gefocust, gemotiveerd en effectief? Wat betekent deze tijd voor de teamdynamiek, teamcommunicatie en de targets die gerealiseerd moeten worden? En voornamelijk, wat betekent dit voor jouw rol en jouw leiderschap? In dit webinar leer je communicatie- en coachtechnieken die gebruikt kunnen worden om werknemers scherp en effectief te houden. Na het webinar heb je handvatten waar je in de praktijk direct mee aan de slag kunt.


Wanneer: 15 december van 09.00 tot 10.30 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Webinar: Meer veerkracht in je leven

In dit webinar leer je om veerkrachtig te zijn. Hoe ga je om met tegenslagen en hoe zorg je ervoor dat je weer zo snel mogelijk op het juiste pad zit? Tijdens dit webinar gaat het om de juiste mindset en het controle nemen over je eigen brein. Na het webinar ben je in staat om de juiste focus te houden op je doelen en kun je beter omgaan met tegenslagen. Met de handvaten uit het webinar kun je direct aan de slag.


Wanneer: 17 december van 18.30 tot 20.00 uur

Gegeven door: Milan Somers

Prijs: Gratis

Wie geeft deze webinars?

Milan Somers is een autoriteit op het gebied van inner-power. Het is zijn persoonlijke missie mensen te leren het maximale uit zichzelf te halen.


Milan werkt als trainer, spreker en coach en weet ongekende resultaten te behalen met zijn intensieve persoonlijke en mental-coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied.

Binnen zijn eigen bedrijf Response Instituut leert hij mensen NLP, een wereldwijd bewezen, bejubelde en door topmanagers en wereldleiders toegepaste techniek die mensen op een intensieve en diepgravende manier leert weer te communiceren met zichzelf.


Tevens teacht Milan binnen zijn instituut de geheimen van hypnose, een systeem dat ervoor zorgt dat mensen met de diepste lagen van zichzelf kunnen communiceren en veranderingen kunnen aanbrengen. Met beide modellen breekt Milan in mensen de verborgen ruimtes open, waar ze hun diepste krachten en potenties onnodig verborgen houden.

Bekijk ook eens onze online trainingen

Online Training NLP

Met NLP leer je hoe je brein en gevoelens samenwerken en hoe jij ze kunt sturen, in plaats van andersom. Je ontdekt patronen die je misschien al vanaf je kindertijd belemmeren in je persoonlijke groei.


Online Training Hypnose

Met hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen.

Online Training Zelfhypnose

Met zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut of psycholoog. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven van positieve instructies.


Heb je vragen? Stel ze gerust!

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies