Gratis e-book:
Emoties de baas

Leer voor eens en voor altijd je emoties de baas te zijn!

Zijn je emoties wel eens met je op de loop gegaan? Heb je wel eens meegemaakt dat je boos was, terwijl je wist dat dit nergens op sloeg? En in die boosheid een collega, vriend, ouder of je partner pijn gedaan?


Ben je wel eens zó verdrietig geweest dat je liever je bed niet meer uitkwam? Terwijl je wist dat er ook zoveel mooie dingen zijn in je leven?


En wanneer is de laatste keer geweest dat je iets eigenlijk heel graag wilde, maar het té spannend vond? Uit angst hebt besloten het niet te doen?


Emoties ontstaan niet zomaar. Er ligt een wetenschap achter: de wetenschap van je hersenen.  Als jij dit begrijpt, zijn je emoties niet langer de baas over jou. Jij bent de baas over hen!


Ja, vertel me meer 

Zie je emoties als iets wat je doet, niet als iets wat je bent. 

Feitelijk zijn emoties niks anders dan bezoekers, die door je heenkomen. Geen enkele emotie houdt eeuwig aan, ze zijn niet permanent. Identificeer je er dus ook niet mee. 


Speciaal voor jou schreef Milan Somers, expert op het gebied van NLP, Hypnose en Quantum Hypnose, een gratis e-book, genaamd Emoties de baas. 

Download nu jouw gratis exemplaar én ontvang:

✔️ Informatie over hoe emoties ontstaan;

✔️Inzicht in hoe jouw hersens werken en hoe je ze kunt beïnvloeden

✔️ 10 praktische tips om krachtiger met sterke emoties om te gaan

✔️ Inspiratievideo’s die je ondersteunen in jouw omgang met je emoties
✔️ Praktische oefeningen die je helpen om vrijer en gelukkiger te leven.

Gratis e-book: Emoties de baas

Leer voor eens en voor altijd je emoties de baas te zijn!


Dit e-book geeft je inzicht in je emoties en reikt je 10 tips aan waardoor je weer de baas kunt worden over je eigen emoties, in plaats van andersom.

50%
Kom maar op met dat e-book!
Download nú ons e-book 'Emoties de Baas' en geniet van dit welkomstgeschenk.
Gratis download 📖

Geweldige inzichten,  de praktische oefeningen zorgen ervoor dat je meteen verschil merkt.

Donna

Wat zijn emoties?

Nogmaals, emoties zijn niet wie je bent. Ze zijn wat je doét.

Je hersenen zijn als het ware geprogrammeerd om tijdens bepaalde situaties, bepaalde emoties op te roepen. 🧠


Al in je vroege jeugd maak je bepaalde zaken mee, je maakt herinneringen. Deze herinneringen zijn gekoppeld aan emoties.

Een voorbeeld hiervan?

Als jij vroeger hoorde dat één van je ouders hun stem verhief en vervolgens kreeg je straf, kan het zo zijn dat iemand die zijn stem verheft automatisch angst, of misschien woede bij je triggert. Terwijl iemand ook zijn stem kan verheffen vanwege bijvoorbeeld enthousiasme.

Jouw conditioneringen bepalen voor een groot deel hoe jij je voelt. Je bent je hier niet eens bewust van: het gebeurt gewoon. Het is een mechanisme in je hersens. 🧠

Het goede nieuws?

Wanneer jij je bewust wordt van de processen die zich in je hersens afspelen, ben je tijdig in staat om in te grijpen. Je weet en voelt dat de emotie die je voelt niet persé op waarheid berust is. En dus kun je de emotie tijdig keren.

Ik wil beter om leren gaan met mijn emoties 

Download nu het E-book

Zoals met alles het geval is, vergt ook het omgaan met je emoties oefening. Vooral wanneer je besluit om veranderingen aan te brengen. 

 

Ga jij het leven zoals je dat wilt manifesteren met alleen de hulp van dit e-book? Nee. Maar het is een enorm goede start! 

 

Wil je krachtiger, vrolijker en vrijer leven? Neem dan nu de eerste stap en download gratis het e-book: Emoties de baas. 

50%
Kom maar op met dat e-book!
Download hier direct het e-book 'Emoties de Baas' als welkomstgeschenk.
Ja, kom maar op met dat e-book 

Meet de auteur van het e-book

Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij zijn diepste potentieel aan te aanboren en te ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden.


Milan heeft inmiddels duizenden mensen begeleid naar een gelukkiger leven, maar, belangrijker voor jou: ook duizenden mensen opgeleid in de kunst van NLP. Veel van hen hebben een succesvolle praktijk opgezet. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur, mensen aan tot topprestaties.

20 jaar+

Expert in persoonlijke ontwikkeling

5+

Boeken geschreven

5.000+

Downloads van e-books

6

Televisieoptredens

 Gratis e-book: Emoties de baas

Je hebt nog een paar uur om dit gratis geschenk te ontvangen in je mailbox!

Wanneer: When you are ready!

Investering: Alleen je eigen tijd om het te lezen

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden