Master Practitioner presentatie

NLP Master Practitioner

Leer jezelf nog beter kennen

1000+

mensen opgeleid

18

jaar ervaring

12

aantal trainers

Tijdens de NLP Practitioner heb je al de kracht van NLP ontketend en daarmee ook ervaren hoeveel impact het heeft op je gevoelswereld, je denken en je vermogens om doelen te realiseren. Tijdens de opleiding NLP Master Practitioner werk je met nog geavanceerdere processen en technieken om op nog diepere niveaus aan jezelf te werken. Je gaat op zoek naar de fundamenten die alles in je leven bepalen.

Begin gelijk

 

Waarom zou je de NLP Master Practitioner volgen?

Denkstijlen

Tijdens de NLP Master Practitioner staan je denkstijlen, overtuigingen, waarden en modelleren centraal. Daarnaast geeft de NLP Master Practitioner verdieping aan de reeds geleerde stof in de NLP Practitioner. Het volgen van de NLP Master Practitioner levert je de volgende voordelen op:


 • Het bewust worden van je onbewuste drijfveren die je werkelijkheid creëren.
 • Het naleven van je waarden en normen die je belangrijk vindt in je leven.
 • Het kunnen modelleren van menselijke vermogens en deze zelf kunnen toepassen.
 • Het herkennen van menselijke cognitieve processen en deze toepassen in je communicatie.
 • Het verkrijgen van inzicht in je eigen belemmerende en stimulerende overtuigingen.
 • Het aanpakken van diepgewortelde emoties.
 • Het vergroten van je uniekheid en kiezen waarvoor je staat.
 • Het loslaten van identificaties om dichter bij jezelf te komen.

Wat is het effect na de opleiding?

Je weet je drijfveren

Je hebt je grootste angsten en drijfveren ontdekt zodat je weet dat je beide nodig hebt om in balans te zijn.

Je leeft je waarden

Je ervaart meer emotionele vrijheid en een dieperliggend contact met je waarden en uniekheid.

Je kent je denkstijlen

Je kennis over je denkstijlen wordt vergroot waardoor je makkelijker kunt handelen en communiceren hoe jij dit wilt.


Je bepaalt je eigen koers

Je laat je niet meer afleiden door de omgeving en bepaalt de koers van je eigen leven.

Je bent authentiek

Je verandert je zelfbeeld zodat je krachtiger en authentieker bent.


Je komt snel tot de kern

Je kunt snel tot de kern komen waardoor je coachvaardigheden naar een ongekend niveau gaan.

Wat je leert tijdens de NLP Master Practitioner

Inzicht geven in denkstijlen

Inzicht in denkstijlen

Hoe werkt je perceptie en cognitieve gedragingen? Hoe filter en organiseer ik mijn informatie van de buitenwereld? Waar leg ik telkens mijn aandacht op in mijn communicatie? Metaprogramma’s zijn patronen die iemands denken, voelen en handelen in bepaalde situaties kenmerken. Sommige patronen werken in je voordeel, andere in je nadeel. Door het bewust inzetten van de metaprogramma’s kun je fundamentele veranderingen bij jezelf en anderen teweegbrengen.


Criteria, oftewel waarden

Of je je goed voelt, wordt medebepaald door de waarden die je belangrijk vindt of niet. Deze waarden gebruik je om je ervaringen te evalueren. Hoe meer je bewust wordt van deze drijvende krachten van ons onderbewuste, des te beter ben je in staat om sturing te geven aan je gedrag, communicatie en leven. In de NLP Master Practitioner word je geleerd om je waarden te herkennen en op een positieve manier voor je te laten werken.

Proces van leren

De 6 niveaus van verandering

Het proces van leren, veranderen en communiceren bestaat uit natuurlijke classificatie hiërarchieën. De logische niveaus maken het mogelijk om op een ander niveau informatie toe te laten en dieperliggende patronen van ons gedrag en het effect op de omgeving bloot te leggen. Hoe hoger je in de logische niveaus verandert hoe groter het effect op de omgeving. Verder word je je door het gebruik van de logische niveaus meer bewust van je denken, wie je bent en welk levensdoel je hebt.

Les NLP master practitioner

Omzetten van beperkende overtuigingen

Waarvan ben je overtuigd? Wat is voor jou 100% waar? Welk effect heeft je denken op je eigen handelen? Overtuigingen zijn veralgemeningen die je maakt over de werkelijkheid en voor waar aanneemt. Deze vormen de basis van onze communicatie en gedragsmatig handelen. Je eigen overtuigingen zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor problemen die je ervaart. In de NLP Master Practitioner maak je je beperkende overtuigingen zichtbaar en herschrijf je ze zodat ze juist ondersteunend voor je zijn.

Klaar om NLP Master te worden?

Schrijf me in!
Visuele tijdlijn

Werken met tijd en ruimte

Een tijdlijn is een ruimtelijke beschrijving van hoe je je eigen relatie met de tijd organiseert, begrijpt en ervaart. Het is een metafoor over hoe je visuele en auditieve beelden, alsook de gevoelsmatige aspecten van de door jouw herinnerde ervaringen codeert en verwerkt (een plaats geeft). Deze benadering creëert heel wat creatieve mogelijkheden om veranderingen door te voeren. Fundamentele problemen en trauma’s kunnen op een relatief pijnloze manier door timelinewerk beter verwerkt en geïntegreerd worden. Het eindeloos meesleuren van een pijnlijk verleden behoort daardoor eveneens tot het verleden.

Structuur van emoties uitleggen

Structuur van emoties

Over emoties heb je geen controle, althans dat wordt vaak gedacht. Echter hebben emoties een bepaalde structuur. Door deze structuur in kaart te brengen komen de emoties naar de oppervlakte waardoor je hier meer bewustzijn over krijgt en mee aan de slag kunt. NLP gaat uit dat ‘negatieve’ emoties niet bestaan maar door het signaal te negeren, ze soms destructief kunnen werken. Door het signaal te leren herkennen kun je je emoties nog beter omarmen.

Les voor modelleren

Kracht van modelleren

NLP is ontstaan vanuit modelleren, namelijk het leren van succesvolle communicators en therapeuten. Hoe doen ze nu precies wat ze doen? Modelleren betekent het observeren en reproduceren van het succesvolle functioneren (denken, voelen en optreden) van anderen. Modelleren vormt de basis voor versneld leren. Door je capaciteit tot modelleren te ontwikkelen, ontwikkel je je vermogen tot leren. Je leert hoe je het best kan leren. Het wordt mogelijk (wat dan ook van wie dan ook ) te leren op een ecologisch verantwoorde manier.

Zij gingen je voor

Nieuwe weg en nieuwe inzichten

NLP Master Practitioner begon, had ik al wat meer een idee waar we heen gingen. Het werd toch nog een verrassing. Wat ik uiteindelijk gekregen heb, is zo ruimte vullend dat ik soms het gevoel heb dat ik het uitstraal. Het vervult mijn lichaam met licht waarmee ik de mensen in mijn omgeving kan verwarmen. Hiermee draag ik bij aan een betere wereld. 

Robert - Consultant

Down-to-earth

Als je op zoek bent naar een “down to earth” NLP opleiding stop dan maar met zoeken. Response Instituut maakt iets dat ogenschijnlijk “zweverig” is zeer concreet. Ik heb ontzettend veel gehad aan mijn opleiding. Ongekend wat Milan en zijn team bij je in werking stelt.Frank - Directeur

Kwaliteit en gezelligheid

De opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner waren de mooiste cadeaus die ik mezelf heb kunnen geven! Dankzij Response Instituut heb ik mogen ervaren hoe het is om zonder oordeel naar mezelf te kijken en aan mezelf te werken. Marina  - Trainer/ coach

Certificering & accreditatie

Voor de certificatie en inhoud van de NLP Master Practitioner volgt Response Instituut de richtlijnen van Arcturus Internationaal Trainingsinstituut voor communicatie en NLP en het New York Training Institute. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP. De NLP Master Practitioner is ook geaccrediteerd door de IANLP, Arcturus, VIV, VVET, NVST en VBAG. Ook zijn wij erkend door de BATC.


Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.


De investering is slechts 2950 euro

Inclusief:

 • Opleidingsklapper & studiemateriaal
 • Toegang tot online de leeromgeving E-stituut met extra video’s oefeningen en andere exclusieve content
 • Persoonlijke 1- op 1 begeleiding
 • Erkend NLP Master Practitioner diploma
 • Gratis koffie. thee, fruit & lekkers

TIP: De opleidingskosten van NLP zijn in 2021 nog fiscaal aftrekbaar!

Voor wie?

NLP wordt gebruikt in het bedrijfsleven, coaching, begeleiding, onderwijs, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, psychotherapie en sport – in feite overal waar mensen iets willen realiseren vanuit hun eigen kracht. Veel mensen volgen deze opleiding om efficiënter te communiceren, mentaal en emotioneel te kunnen groeien, oude gedrags- en denkpatronen te doorbreken, hun innerlijke rijkdom aan te boren en te handelen, spreken en communiceren zoals zij dat zelf willen. Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een erkend NLP Practitioner certificaat.

Data en locatie

13 januari 2022

Roermond

Dagopleiding


Duur:

18 dagen - 6 blokken


Tijden: 

10.00 -17.00


Trainer:

Milan Somers


Brochure

13 januari 2022

Roermond

Avondopleiding


Duur: 

16 donderdagavonden - 18.00 - 22.00

&

4 blokken van 2 dagen - 10.00 -17.00Trainer: 

Jolanda Vos


Brochure

Word NLP Master voor slechts €2950,-

arrow_drop_up arrow_drop_down