Hypnose opleidingen

Ontdek de kracht van hypnose

Bekijk video-uitleg hypnose opleidingen


1000+

mensen opgeleid

20

jaar ervaring

10+

aantal hypnose opleidingen


We ervaren het allemaal wel eens. Zo’n gedachte die uit het niets lijkt te komen, maar die je haarfijn antwoord geeft op een probleem waar je net op datzelfde moment mee zit. Daar is niets vreemds of zweverigs aan. Op die momenten heb je contact met je eigen onderbewustzijn.


Beeld je eens in hoe het is als die momenten niet meer ‘toevallig’ hoeven te zijn. Maar dat je altijd en overal zelf toegang kunt geven tot die rijke informatiebron van het onderbewustzijn. Dat je er elk gewenst moment contact mee kunt maken om antwoorden te vinden op je persoonlijke dilemma’s of om je kwaliteiten te versterken. Die mogelijkheid is er door hypnose.

Wat is hypnose


Hypnose opleidingen

Wat is hypnose?

Een natuurlijke staat

Televisie en theater hebben hypnose een aura gegeven van geheimzinnigheid. Veel mensen voelen er weerstand door tegen hypnose. Ze laten immers zien hoe je door hypnose de regie over je eigen wil verliest. Voor anderen is hypnose maar zweverig en is het niets voor je als je met beiden benen op de grond wilt staan.

Maar deze beelden hebben niets te maken met de hypnose-opleidingen zoals die worden gegeven door Response Instituut. Integendeel. De hypnose die je leert in onze opleidingen geeft je juist de volledige controle over je wil en je brein. En ook zit er niets zweverigs aan hypnose. Het is juist een heel natuurlijke staat van bewustzijn.

Praten met je brein

Je onderbewuste kun je vergelijken met de processor en de harde schijf van een computer. Alles wat je sinds je geboorte bewust of onbewust geleerd, gezien, gehoord, gevoeld en ervaren hebt staat erop. Het onderbewuste is met al die kennis verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Hypnose verschaft je toegang tot die harde schijf. Je kunt er contact maken met al die bewust en onbewust vergaarde kennis en emoties.

Je harde schijf

Als we de metafoor van de processor en harde schijf aanhouden, dan kan je als je er via hypnose toegang toe hebt, gaan werken met al die kleine stukjes software die er draaien. Dat kunnen bepaalde patronen zijn die je als kind hebt geleerd, maar die je op latere leeftijd telkens weer tegenwerken. Het kunnen bepaalde angsten zijn die jouw persoonlijke groei in de weg staan of bepaalde emoties die je nooit hebt verwerkt. Maar als je er via hypnose mee kunt werken, dan kun je ze ook voorgoed veranderen.

Dit wil ik!

Wat kun je met hypnose?

Snel en effectief veranderingen in je denken en doen teweeg brengen

Meer zelfvertrouwen creëren

Innerlijke rust ervaren

Pijn verlichten

Angsten en fobieën afzwakken of laten verdwijnen

Prestaties verhogen

Nare gewoonten als roken of nagelbijten stoppen

Burn out en depressieklachten aanpakken

Motivatie oproepen en vasthouden

De kracht van hypnose

Zie hoe Johan na een jarenlange mislukte zoektocht langs artsen en ziekenhuizen zijn dochter haar leven weer teruggeeft door haar middels hypnose van zware migraine af te helpen.

Hypnose opleiding ervaring

Hypnose heeft me veel inzichten gebracht in mezelf en het heeft me de kracht van het brein laten zien en ervaren. Bij Response Instituut leer je dat hypnose niet zweverig is. 

  Diana 

Kies hier hoe je hypnose zou willen toepassen?

De basis van hypnose leren

De basis van hypnose leren

Leer op een veilige manier een volledige hypnosesessie te doen.


Wordt hypnose coach

Word hypnose coach

Start een succesvolle eigen praktijk of breid je toolkit uit.


Zelfhypnose

Zelfhypnose


Hypnose op mijzelf

toepassen

om een doorbraak te creëren.


Verdieping hypnose

Mijn hypnose skills verdiepen met bijv. Ericksoniaanse hypnose, masterclasses of Expert-opleiding.