Doe mee aan onze oefenavond NLP of hypnose

Blijf leren en werken aan persoonlijke ontwikkeling!

20

jaar ervaring

1.000+

tevreden klanten

30

professionele trainers

Een avond oefenen met NLP of hypnose?

Dat kan! De oefenavonden bij Response Instituut geven je de mogelijkheid om je NLP of hypnose competenties naar een hoger niveau te tillen.


Op een oefenavond krijg je geen nieuwe stof aangereikt maar wordt het reeds geleerde in de praktijk gebracht. Daarnaast pas je de technieken toe op gerichte thema’s waaraan je kunt werken. Ook is er ruimte voor nieuwe oefeningen die je helpen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet een oefenavond er uit?

Aan het begin van de avond word je welkom geheten door de begeleiders van de avond. De begeleiders zijn trainers (in spé) of mentoren met veel ervaring. Zij zullen de avond vormgeven.

 

Bij de start wordt er in groepsverband uitleg gegeven over de oefenavond. Een klein stuk theorie vanuit de opleiding zal herhaald en gekoppeld worden aan een ervaringsoefening. In kleinere groepjes ga je deze oefening doen. De begeleiders lopen rond zodat je optimaal begeleid wordt en alle vragen kunt stellen die je hebt.

 

Zodra iedereen klaar is met de oefening zal centraal reflectie gepleegd worden op de oefening. Mocht er tijd over zijn dan kan het zijn dat de begeleiders afsluiten met een geleide meditatie of trance.


De hypnose oefenavonden worden altijd gestart met een groepshypnose door een van de deelnemers gegevens als cadeautje voor elkaar. om vervolgens aan de slag te gaan in de groep of in kleinere groepjes.

 

NOOT: Mocht je tijdens de oefenavond ervoor kiezen om een andere oefening te doen, bijvoorbeeld omdat je binnenkort examen hebt, dan kan dit natuurlijk en dan kun je ook alle hulp krijgen die nodig is.

De voordelen van een oefenavond

Een oefenavond kent vele voordelen:

  • Je kunt lekker oefenen met gelijkgestemden waardoor je makkelijker stof integreert;
  • Je ontmoet oude klasgenoten en nieuwe mensen;
  • Je leert nieuwe oefeningen;
  • Je krijgt inzichten;
  • Je verankert de stof nog meer;
  • Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen door te oefenen;
  • Je wordt begeleid door professionals;
  • Je leert bestaande stof vanuit andere perspectieven te zien.

Onze assistenten aan het woord

Voor wie is deze oefenavond?

De NLP oefenavond is voor iedereen die ooit binnen Response Instituut een opleiding heeft gevolgd in NLP. Elk niveau is welkom!

Voor de Hypnose Oefengroep is minimaal de 3 daagse-Hypnose Basis kennis en de Hypnose advanced vereist (mocht je de 3-daagse Basis Hypnose al gedaan hebben en je gaat nog beginnen met de Hypnose Advanced is dat natuurlijk prima). Wil je bijblijven en werken aan je NLP en/ of hypnose skills dan passen de oefenavonden uitstekend bij je.

 

Mocht je jouw opleiding niet bij Response Instituut hebben gedaan en je wilt mee oefenen en onze huiselijke sfeer proeven? Geen probleem, laat het ons weten! Stuur ons dan even een mail:  susan@response-instituut.nl

Waar en wanneer?

NLP 2022

Oefenavond

📍 Roermond

elke 3 de maandag

van de maand


⏱ 18.30 - 21.30uur


Data:


18 april niet i.v.m Pasen

19 april 2022 EXTRA oefenavond

16 mei 2022

20 juni 2022

18 juli 2022

augustus zomervakantie

19 september 2022

17 oktober 2022

21 november 2022

19 december 2022

16 januari 2023

Hypnose 2022

Oefenavond

📍 Roermond

elke 1 ste maandag 

van de maand


⏱ 19.00 - 21.30 uur


Data:


4 april 2022

2 mei 2022

6 juni niet i.v.m. pinksteren

4 juli 2022

augustus zomervakantie

5 september  2022

3 oktober 2022

7 november 2022

5 december 2022

2 januari 2023

6 februari 2023

Deelnemen?

We hebben elke maand een aparte oefenavond voor NLP en voor hypnose. 


Om deel te nemen aan een oefenavond vragen wij een kleine bijdrage van €1,50 per consumptie. De trainers en assistenten begeleiden jullie op vrijwillige basis en Response stelt de ruimte ter beschikking. De bedrag kan contant betaald worden op de avond zelf.


Er kunnen momenteel maximaal 25 mensen deelnemen per oefenavond.