Gratis verkennend gesprek op afstand 💻 

Het verkennend gesprek zal digitaal of telefonisch plaatsvinden

Het verkennend gesprek zal op afstand plaatsvinden.

Wij zullen je altijd op je gemak stellen en het thuisgevoel geven. Je mag en kan jezelf zijn.

Wij helpen je om je dromen achterna te gaan en je doelen te bereiken.  Zodat jij AANgaat - en blijft staan om uiteindelijk die verandering in te zetten op het vlak waar jij je leven wilt verrijken.

 
Leren hoe jij aan de slag kunt met NLP , Hypnose of systemisch werk?

Dat doe je bij Response Instituut. Erkend, gecertificeerd én met jarenlange ervaring. 

Response staat voor een persoonlijke en down-to-earth aanpak. 

Al meer dan 15 jaar maken persoonlijke en professionele verandering toegankelijk en tastbaar door NLP, Hypnose en Systemisch werk. Zonder blabla. Maar mét concrete resultaten.

Een training volgen bij het Response Instituut is als thuiskomen. Thuiskomen op een plek waar je volledig jezelf mag en kan zijn. Waar je met al je bagage, al je karaktertrekken en vooral al je ambities welkom bent. We hanteren een persoonlijke aanpak en werken altijd in kleine groepen van maximaal 18 personen.

Leren hoe jij aan de slag kunt met NLP, Hypnose of Systemisch werk?

Dat doe je bij Response Instituut. Erkend, gecertificeerd én met jarenlange ervaring. 

Response Instituut is een internationaal erkend instituut.

Ons Instituut draagt het NRTO keurmerk

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP.  De NLP Practitioner is geaccrediteerd door de IANLP, Arcturus, VIV, VVET, NVST en VBAG.

Voor de certificatie en inhoud van de NLP Practitioner valt Response Instituut binnen de richtlijnen van het Arcturus Internationaal Trainingsinstituut en daarmee binnen het New York Training Institute.

We beschikken daarnaast over een CRKBO-erkenning. Wat dat voor jou betekent? Kwalitatief goede trainingen, die daarnaast vrijgesteld zijn van BTW.