Danny Kruts

Mijn naam is Danny Kruts, vader van Sem en getrouwd met Ellen. 


Mijn eigen reis in zelfontwikkeling begon eigenlijk al 31 jaar geleden, maar mijn bewustzijn hierover ging in een stroomversnelling in 2014.

Ik had destijds reeds 8 jaar ervaring in vechtsporten en dit was al een geweldige tool voor mijn zelfvertrouwen en daadkracht.

Echter was het NLP dat mij bewust maakte van alle mogelijkheden en hulpbronnen die er in me zitten en die in ons allemaal aanwezig zijn. En het vuur in me laaide op. Ik heb mijn opleidingen in NLP gevolgd bij Response en ben sinds 2017 mensen gaan coachen. Dit doe ik nog steeds met veel energie, liefde en plezier.

Inmiddels ben ik ook Internationaal gecertificeerd NLP trainer en mag ik andere mensen opleiden tot coach. 

 

Ik ben een bewonderaar van mensen die zichzelf willen ontwikkelen en niet bang zijn om daarbij de grenzen van hun comfortzone te ontdekken, om deze vervolgens met een geweldige kracht en twee gestrekte benen te doorbreken.

Mijn passie is kortom te omschrijven als volgt: In anderen hun oerkracht activeren.

Iedereen heeft deze oerkracht, dit brandend vuur in zich en ik zie het als mijn missie om dit aan mensen te laten zien en voelen, waardoor ze leren “nee” te zeggen tegen wat ze tegenhoudt en “ja” tegen wat echt belangrijk voor ze is.


Ik ontmoet je graag tijdens een van onze NLP opleidingen bij Response Instituut Roermond.