NLP Post Master

NLP Post Master - Volledig de diepte in om je ware ik te ontmoeten

Meld je nu aan

NLP Post Master

NLP Post Master - Volledig de diepte in om je ware ik te ontmoeten

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen
20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

In de NLP Master Practitioner-opleiding werkte je al met diverse processen zoals metaprogramma's, logische niveaus, overtuigingen en tijdslijnen. Je ging op verschillende niveaus op zoek naar de fundamenten die jouw handelen in je leven bepalen.

In de 8-daagse opleiding NLP Post Master gaan we nog een stapje verder. Je leert om nog meer vanuit je authentieke ik te leven en te ervaren wie jij daadwerkelijk bent. Voortaan leef je vanuit rust, vertrouwen en intrinsieke kracht, en al jouw talenten komen vanuit dieperliggende essenties volledig aan bod.

Nieuwe perspectieven komen aan bod vanuit het werk van Ken Wilber, Mark Passio, Joe Dispenza en Lynne Mc Taggart.

Tijdens deze NLP Post Master, waarin NLP het fundament blijft, verdiep je je in diverse thema’s. Je werkt met geavanceerde technieken vanuit logische niveaus, tijdslijnen, deelpersoonlijkheden en submodaliteiten. Nieuwe perspectieven komen aan bod vanuit het werk van Ken Wilber, Mark Passio, Joe Dispenza en Lynne Mc Taggart. Dit levert jou het nodige inzicht op om je eigen leven en dat van anderen op een andere manier te aanschouwen.


We gaan aan de slag met wie je in de diepste kern bent, de ware ik achter het ego. In de 8-daagse opleiding ervaar je dat wij als mensen in essentie meer zijn dan ons denken, voelen, handelen en waarnemen. We zijn allen spirituele wezens, die een menselijke ervaring hebben op aarde. Onze reis naar liefde en geluk baseren we op deze spirituele inzichten en bijbehorende visies. Je leert een nieuw perspectief te ontwikkelen om te leven vanuit een hoger interdimensionaal bewustzijn.


We raden de 8-daagse cursus NLP Post Master van harte aan als je nog meer verdieping en verbreding wilt op het vlak van NLP. Met de NLP Post Master-opleiding bereik je een persoonlijk meesterschap op NLP-gebied, als subject of als programmeur. Persoonlijk meesterschap of mastery betekent dat je direct vanuit je authentieke ik gaat denken en handelen. Hierdoor voel je je vrijer dan ooit en ben je in verbinding met jezelf, met de ander en met het grotere geheel.

De NLP Post Master is een unieke opleiding waar je alleen aan moet deelnemen als je écht, samen met gelijkgestemden, de diepte in wilt gaan en het mysterie van het leven wilt ontrafelen.

Wat je leert tijdens de NLP Post Master:

  • Het ervaren van het verschil tussen je intrinsieke gevoel en je gevoel voortkomend uit bewuste en onbewuste overtuigingen.
  • Thuiskomen in jezelf.
  • Het verhogen van je lichaamsbewustzijn, zodat je beter begrijpt wat en hoe je lichaam met jou communiceert.
  • Het loslaten van identificaties van het ego.
  • Het inzetten van je verbeeldingskracht om je leven sturing te geven en te verrijken.
  • Handelen en coachen vanuit niet-wetendheid en leren vertrouwen in het proces.
  • Begrijpen en ervaren dat polariteiten en dualiteit nodig zijn om persoonlijk te kunnen groeien.
  • Het herkennen en transformeren van de diepste schaduwkanten en angsten bij jezelf en anderen.
  • Leven vanuit een hoger bewustzijn en vanuit wie je in essentie bent.


null

Wat leer je tijdens deze training

Hartcoherentie


Je handelt en leeft vanuit je hart en je draagt dit uit naar je omgeving.Lichaamsbewustzijn


Je vergroot je lichaamsbewustzijn waardoor je gezonder en meer in balans bent. Jouw zelfhelend vermogen neemt toe. 


Coaching


Je coacht en handelt vanuit niet-wetendheid. Je voelt door verbinding aan wat nodig is, zodat je volledig met een eerlijke fair witness houding aanwezig bent

Hoger bewustzijn

Je bent in staat om op basis van je hoger bewustzijn invulling te geven aan jouw leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen, in vrijheid en verbinding.


Interdimensionaal


Je beïnvloedt het kwantumveld door een heldere intentie, het openen van je hart en de juiste frequenties. Je maakt bewuster contact met de 3D-, 4D- en 5D-werkelijkheid.


Intuïtie


Je handelt meer vanuit je intuïtie dan vanuit aangeleerde patronen door het verschil te herkennen bij jezelf.

Welke onderwerpen komen aan bod?

NLP en mijn levensverhaal

Jij hebt een uniek levensverhaal dat bestaat uit voorafgaande hoofdstukken, het hoofdstuk dat je nu schrijft en de hoofdstukken die nog gaan volgen. Je leven zien vanuit deze perspectieven, geeft je tools om jouw bestaan te overschouwen en je leven vanuit liefde, verbinding, passie, kracht en harmonie vorm te geven. In dit blok gaan we aan de slag met de theorie van de Hero's Journey van Joseph Campbell en passen deze praktisch toe om inzicht te krijgen in jouw eigen heldenverhaal. J


Mijn authentieke IK versus mijn zelfbeeld

De woorden "Ik ben…" creëren een van de grootste illusies in onze werkelijkheid. In dit blok ervaar je het verschil tussen je authentieke ik en je gecreëerde zelfbeeld. Het werk van Ken Wilber met zijn ontwikkelde model over egocentrisme, worldcentrisme en kosmocentrisme vormt hiervoor de basis. Met behulp van oefeningen ontrafelen we je zelfbeeld en jouw overtuigingen. We leren je om je hart volledig open te zetten zodat je vanuit hartcoherentie de diepere lagen van jezelf ontdekt. 

NLP en een andere wereld

Sommige antwoorden vind je niet in onze 3D-werkelijkheid. Je moet een andere dimensie betreden om antwoorden te krijgen die buiten je zintuiglijke waarneming liggen. Tijdens dit blok borduren we verder op je authentieke ik en zelfbeeld door uitleg te geven over de 3D-, 4D- en 5D-werkelijkheid. Het werk van Joe Dispenza staat hierin centraal. We geven in dit blok niet alleen uitleg over de 8 minibreinen, je ervaart ook hoe je deze activeert om contact te leggen met het kwantumveld, ofwel de 5D-werkelijkheid. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw levensmissie en je ultieme talent.

NLP Coaching

Je ontkomt er in het leven niet aan om een voorbeeld te zijn voor anderen, bijvoorbeeld als ouder, partner, collega, coach of manager. In dit blok gaan we dieper in op jouw rol als begeleider van anderen. Je leert waar je als begeleider of coach rekening mee moet houden. Zo leer je technieken om iemand diep in trance te brengen zodat je het onderbewustzijn op de juiste manier kunt activeren. Ook leer je al je NLP-technieken toe te passen in coaching. De basis hiervan is het werken vanuit niet-wetendheid zodat je volledig openstaat om signalen van een ander op te vangen. 

Over onze persoonlijke mentoren

Jolanda Vos-Boom

Het gepassioneerd leven en werken vanuit wie je in essentie bent, gemotiveerd door haar eigen kernwaarden èn in verbinding met anderen is wat Jolanda doet en wilt uitdragen. 

Wat anderen zeggen

Nog meer thuiskomen

In de Master Practitioner heb ik al zoveel belemmerende overtuigingen weggegooid en dacht dat ik klaar was. Ik sta nog steeds versteld dat er toch nog zoveel meer te ervaren is. De oefeningen en meditaties waren gewoonweg geweldig. Thanks!

Robert
Down-to-earth
Spiritualiteit is blijkbaar niet zweverig. Man-o-man hoe gaaf was dat om volledig de verbinding te voelen met het morfologisch veld om me heen. Het gevoel van gedragen worden en thuiskomen voelde als bevrijding. Een opleiding die moet volgen!
Rob

Data & Aanmelden

Data volgt

NLP Post Master

1550,-

📆 data nog te plannen


📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met NLP

null