NLP Post Master Classes

Volledig de diepte in om je ware ik te ontmoeten

Handelen en leven vanuit je hart

Werken aan verhoging van je lichaamsbewustzijn

brain-icon

Invulling geven aan je leven vanuit hoger bewustzijn

In de NLP Master Practitioner-opleiding werkte je al met diverse processen zoals metaprogramma's, logische niveaus, overtuigingen en tijdslijnen. Je ging op verschillende niveaus op zoek naar de fundamenten die jouw handelen in je leven bepalen.

In de 8-daagse opleiding NLP Post Master gaan we nog een stapje verder. Je leert om nog meer vanuit je authentieke ik te leven en te ervaren wie jij daadwerkelijk bent. Voortaan leef je vanuit rust, vertrouwen en intrinsieke kracht, en al jouw talenten komen vanuit dieperliggende essenties volledig aan bod.

Begin gelijk

 

Waarom zou je de 8-daagse NLP Post Master volgen?

We raden de 8-daagse cursus NLP Post Master van harte aan als je nog meer verdieping en verbreding wilt op het vlak van NLP. Met de NLP Post Master-opleiding bereik je een persoonlijk meesterschap op NLP-gebied, als subject of als programmeur. Persoonlijk meesterschap of mastery betekent dat je direct vanuit je authentieke ik gaat denken en handelen. Hierdoor voel je je vrijer dan ooit en ben je in verbinding met jezelf, met de ander en met het grotere geheel.


Daar deze training uit een aantal masterclasses opgebouwd is is deze zo vorm gegeven dat je de masterclasses ook los kunt volgen.


Tijdens deze NLP Post Master, waarin NLP het fundament blijft, verdiep je je in diverse thema’s. Je werkt met geavanceerde technieken vanuit logische niveaus, tijdslijnen, deelpersoonlijkheden en submodaliteiten. Nieuwe perspectieven komen aan bod vanuit het werk van Ken Wilber, Mark Passio, Joe Dispenza en Lynne Mc Taggart. Dit levert jou het nodige inzicht op om je eigen leven en dat van anderen op een andere manier te aanschouwen.


We gaan aan de slag met wie je in de diepste kern bent, de ware ik achter het ego. In de 8-daagse opleiding ervaar je dat wij als mensen in essentie meer zijn dan ons denken, voelen, handelen en waarnemen. We zijn allen spirituele wezens, die een menselijke ervaring hebben op aarde. Onze reis naar liefde en geluk baseren we op deze spirituele inzichten en bijbehorende visies. Je leert een nieuw perspectief te ontwikkelen om te leven vanuit een hoger interdimensionaal bewustzijn.

Wat is het effect na de opleiding?

Hartcoherentie

Je handelt en leeft vanuit je hart en je draagt dit uit naar je omgeving.

Lichaamsbewustzijn

Je vergroot je lichaamsbewustzijn waardoor je gezonder en meer in balans bent. Jouw zelfhelend vermogen neemt toe. 

Coaching

Je coacht en handelt vanuit niet-wetendheid. Je voelt door verbinding aan wat nodig is, zodat je volledig met een eerlijke fair witness houding aanwezig bent.

Hoger bewustzijn

Je bent in staat om op basis van je hoger bewustzijn invulling te geven aan jouw leven vanuit innerlijke rust en vertrouwen, in vrijheid en verbinding.

Interdimensionaal

Je beïnvloedt het kwantumveld door een heldere intentie, het openen van je hart en de juiste frequenties. Je maakt bewuster contact met de 3D-, 4D- en 5D-werkelijkheid.

Intuïtie

Je handelt meer vanuit je intuïtie dan vanuit aangeleerde patronen door het verschil te herkennen bij jezelf.

Wat je leert tijdens de 8-daagse NLP Post Master

De NLP Post Master is een unieke opleiding waar je alleen aan moet deelnemen als je écht, samen met gelijkgestemden, de diepte in wilt gaan en het mysterie van het leven wilt ontrafelen.

 

Wat je leert tijdens de NLP Post Master:

 • Het ervaren van het verschil tussen je intrinsieke gevoel en je gevoel voortkomend uit bewuste en onbewuste overtuigingen.
 • Thuiskomen in jezelf.
 • Het verhogen van je lichaamsbewustzijn, zodat je beter begrijpt wat en hoe je lichaam met jou communiceert.
 • Het loslaten van identificaties van het ego.
 • Het inzetten van je verbeeldingskracht om je leven sturing te geven en te verrijken.
 • Handelen en coachen vanuit niet-wetendheid en leren vertrouwen in het proces.
 • Begrijpen en ervaren dat polariteiten en dualiteit nodig zijn om persoonlijk te kunnen groeien.
 • Het herkennen en transformeren van de diepste schaduwkanten en angsten bij jezelf en anderen.
 • Leven vanuit een hoger bewustzijn en vanuit wie je in essentie bent.

Hoe is de opleiding opgebouwd

Inzicht geven in denkstijlen

Master Class 1: NLP en mijn levensverhaal

Jij hebt een uniek levensverhaal dat bestaat uit voorafgaande hoofdstukken, het hoofdstuk dat je nu schrijft en de hoofdstukken die nog gaan volgen. Je leven zien vanuit deze perspectieven, geeft je tools om jouw bestaan te overschouwen en je leven vanuit liefde, verbinding, passie, kracht en harmonie vorm te geven. In dit blok gaan we aan de slag met de theorie van de Hero's Journey van Joseph Campbell en passen deze praktisch toe om inzicht te krijgen in jouw eigen heldenverhaal. Je leert hoe je een metafoor bouwt als levensverhaal. Hiervoor gaan we op zoek naar de rode draad in jouw leven. We nemen de tuin van herkomst hierin mee zodat je systemisch gaat beseffen en ervaren dat je een script en blauwdruk hebt. Gesprekken, oefeningen en reflectie vormen de basis om te komen tot jouw Unique Positioning Story. Deze ‘Story’ deel je aan het einde van het blok met je medecursisten, nadat je hebt geleerd hoe je dat moet doen. 

Proces van leren

Master Class 2: Mijn authentieke IK versus mijn zelfbeeld

De woorden "Ik ben…" creëren een van de grootste illusies in onze werkelijkheid. In dit blok ervaar je het verschil tussen je authentieke ik en je gecreëerde zelfbeeld. Het werk van Ken Wilber met zijn ontwikkelde model over egocentrisme, worldcentrisme en kosmocentrisme vormt hiervoor de basis. Met behulp van oefeningen ontrafelen we je zelfbeeld en jouw overtuigingen. We leren je om je hart volledig open te zetten zodat je vanuit hartcoherentie de diepere lagen van jezelf ontdekt. Dit doen we door ademhaling, meditatie en het meten van je hartcoherentie. Ook vergeving en ‘fair witness’ spelen in dit blok een belangrijke rol. We werken met de begrippen ‘oordelen’, ‘beoordelen’ en ‘veroordelen’ en gaan na hoe jij deze toepast in je leven. 

Les NLP master practitioner

Master Class 3: NLP en een andere wereld

Sommige antwoorden vind je niet in onze 3D-werkelijkheid. Je moet een andere dimensie betreden om antwoorden te krijgen die buiten je zintuiglijke waarneming liggen. Tijdens dit blok borduren we verder op je authentieke ik en zelfbeeld door uitleg te geven over de 3D-, 4D- en 5D-werkelijkheid. Het werk van Joe Dispenza staat hierin centraal. We geven in dit blok niet alleen uitleg over de 8 minibreinen, je ervaart ook hoe je deze activeert om contact te leggen met het kwantumveld, ofwel de 5D-werkelijkheid. Daarnaast gaan we op zoek naar jouw levensmissie en je ultieme talent. Zodra je contact hebt met dit innerlijke kompas, maak je keuzes vanuit liefde. Om deze keuzes te maken, zoeken we naar de alomvattende belemmerende metaovertuiging die jou ervan weerhoudt om jouw missie in de wereld te volbrengen. Uiteraard gaan we deze transformeren waardoor je de passie van binnen voelt stromen.

Visuele tijdlijn

Master Class 4: NLP en coaching

Je ontkomt er in het leven niet aan om een voorbeeld te zijn voor anderen, bijvoorbeeld als ouder, partner, collega, coach of manager. In dit blok gaan we dieper in op jouw rol als begeleider van anderen. Je leert waar je als begeleider of coach rekening mee moet houden. Zo leer je technieken om iemand diep in trance te brengen zodat je het onderbewustzijn op de juiste manier kunt activeren. Ook leer je al je NLP-technieken toe te passen in coaching. De basis hiervan is het werken vanuit niet-wetendheid zodat je volledig openstaat om signalen van een ander op te vangen. Je leert te ervaren wat van jou is en wat niet, en hoe je dit teruggeeft zodat belemmerende overtuigingen jou niet in de weg zitten. We werken met verschillende niveaus van lichaamsbewustzijn en bespreken hoe je Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) oplost. Als afsluiting van het blok en van de volledige opleiding werken we met de ‘Power of Eight’ van niemand minder dan Lynne Mc Taggart.

Cursisten aan het woord over NLP

Zij gingen je voor

Nog meer thuiskomen

In de Master Practitioner heb ik al zoveel belemmerende overtuigingen weggegooid en dacht dat ik klaar was. Ik sta nog steeds versteld dat er toch nog zoveel meer te ervaren is. De oefeningen en meditaties waren gewoonweg geweldig. Thanks!


Robert - Consultant

Down-to-earth

Spiritualiteit is blijkbaar niet zweverig. Man-o-man hoe gaaf was dat om volledig de verbinding te voelen met het morfologisch veld om me heen. Het gevoel van gedragen worden en thuiskomen voelde als bevrijding. Een opleiding die moet volgen!


Rob - Beginnend Hypnotherapeut

Verbeterde coachskills

Waar ik eerst mijn coachgesprekken goed voorbereidde, snap ik nu waarom ik soms geen doorbraak had. Juist door gewoon in het moment aanwezig te zijn en te voelen wat er is, levert zoveel meer op. Een super opleiding die meer weer een stap verder heeft gebracht.

Suus  - Coach

Voor wie?

We raden de NLP Post Master-opleiding sterk aan voor iedereen die zich na de cursus NLP Master Practitioner nog verder wil ontwikkelen. Wanneer je voelt dat je nog niet klaar bent en nog meer je eigen uniekheid en boodschap aan de wereld wilt laten zien of horen, is deze opleiding iets voor jou. Voor deze opleiding moet je in het diepe durven springen en leren ontvangen. Wanneer dit bij jou past, maak je een prachtige reis en ervaring mee die je nooit meer vergeet. Om deel te nemen aan deze opleiding dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van een havo- of mbo-diploma én een erkend NLP Master Practitioner-certificaat.

De investering is slechts 1550 euro

Inclusief:

 • Opleidingsklapper & studiemateriaal
 • Toegang tot online de leeromgeving E-stituut met extra video’s oefeningen en andere exclusieve content
 • Persoonlijke 1- op 1 begeleiding
 • NLP Post Master Practitioner diploma
 • Gratis koffie. thee, fruit & lekkers


Trainers

De NLP Post Master wordt gegeven door je vaste trainer binnen Response Instituut, Jolanda Vos-Boom.

Data en locatie

NLP Post Master

📌16 januari 2024

🕙 10.00 - 17.00 uur

📍 Roermond


€1550De NLP Post Master Practitioner is een 8-daagse opleiding in zijn geheel te volgen of als losse Masterclasses. 


✅ 16 en 17 januari 2024: NLP en mijn levensverhaal

✅ 5 en 6 maart: Mijn authentieke IK versus mijn zelfbeeld✅ 16 en 17 april:NLP en een andere wereld✅ 28 en 29 mei: NLP en coaching


Mocht je 1 of meerdere onderdelen van de NLP Post Master liever los willen volgen.

Neem dan contact met ons op dan denken we op maat met je mee.


*Doorgang bij minimale deelname van 6 cursisten per masterclass