mBIT Coach Training

mBIT Coach Training - een oud en nieuw verhaal ineen

Meld je nu aan

mBIT Coach Training

mBIT Coach Training - een oud en nieuw verhaal ineen

Meld je nu aan
20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende klanten te helpen een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

Naast het behalen van de internationale certificering..

Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen.Ontdek je hoe je ‘Buik’, ‘Hoofd’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuitie en betere besluitvorming.

Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten.


Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt.
Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.En nog zo veel meer...
Over onze persoonlijke mentoren

Angèle te Baerts

Als mentor is Angèle jouw reisgids en gaat samen met jou op pad om jouw antwoorden naar boven te krijgen. Zo kom je weer in contact met jouw creativiteit en wijsheid en eigen hulpbronnen. Ze zet je aan om meer jezelf te kunnen zijn en je krachtiger te voelen.

Wat onze cursisten zeggen

Prachtige ervaring
Een prachtige aansluiting op NLP en deze training is voor iedereen die andere inzichten voor zichzelf wil ontvangen over hoe je jezelf en anderen daarmee kunt helpen.
Janneke de Bock
Sprankelend!

Stap voor stap parallel proces van eigen leren, eigen proces, zo mooi om te ervaren bij mezelf en de ander hoe snel de 3 breinen het met elkaar eens kunnen worden wanneer liefde de basis is. Een verrijking en een sprankelende training.

Leni R

Mooie combinatie met NLP

Zeer waardevolle training en prachtig om te ervaren dat mBraining en NLP zo mooi samen gaan om hart, hoofd en buik uit te lijnen voor transformatie!Paula

Wat levert deze training jou concreet op?

Als je mBIT Coach bent..

Als je eenmaal gecertificeerd bent als mBIT coach organiseren wij 6x per jaar een coach onwikkeldag.

Tijdens deze dag werken we aan een verdieping van de stof, de-briefen van demo’s en veel oefenen. En dit tegen een kleine vergoeding van €70. We werken dan van 09.30 – 17.00 inclusief een lekkere lunch.

Ontvang dit boek bij deelname!

Het boek mBraining: Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen


Data & Aanmelden

BIJNA VOL!

mBraining

1195,-

❗️ Eenmalig nog je laatste kans op Mbraining in Roermond❗️

📌 11, 12 & 25, 26 maart 2024

🕙 09:30 - 17:00

📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met mBraining