mBraining mBIT Coach training

mBIT Coach Training

een oud en nieuw verhaal ineen

Begin gelijk 

 • 1000+

  mensen opgeleid

  20

  jaar ervaring

  8,4

  beoordeeld met een

  mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende klanten te helpen een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

  Beter de ander begrijpen

  Wil jij de ander helpen te begrijpen waardoor zij kunnen transformeren?

  Gedragsverandering

  Wil je eenvoudige en krachtige technieken om gedragsverandering door te voeren bij jezelf en/of anderen?

  Minder stress & intuïtie ontwikkelen

  Wil je praktische vaardigheden om stress te verminderen? Wil je leren intuïtie te ontwikkelen bij jezelf en anderen?

  "De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt, geen risico neemt, leeft in een afgesloten cel."

   Albert Einstein

  Piekeren en nadenken

  Herken je dit?

  Heb je ooit gewerkt met mensen die een conflict ervaren tussen hun gedachten, gevoelens en daden? Of mensen die moeite hebben hun doelstellingen, plannen en dromen te realiseren? Mensen die moeite hebben met het nemen van beslissingen of moeite hebben met het veranderen van slechte gewoontes zonder echt te weten waarom? Of misschien het gevoel hebben dat er iets ontbreekt en ze zijn niet helemaal trouw zijn aan wie ze diep van binnen, werkelijk zijn?


  Dan is de kans groot dat hun hersenen niet volledig congruent en evenwichtig met elkaar in verbinding staan. Want wanneer het hoofd, het hart en de buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid, waardoor het mogelijk wordt de intuïtie te benutten en te verbinden met wie wij werkelijk zijn. Hierdoor kunnen we mogelijkheden en vaardigheden benutten die we gewoon niet van het hoofd alleen kunnen krijgen. mBraining doet dit, door de integratie en uitlijning van de hersenen met elkaar op een optimale wijze.

  Moe zijn

  mBIT Coach Training 

  Als jij werkt met mensen die..

  • interne conflicten tussen hun gedachten, gevoelens en gedragingen ervaren
  • herhaaldelijk hun plannen, doelen en dromen saboteren
  • ongewenst gedrag laten zien en geen idee hebben hoe dat om te buigen
  • moeite hebben met het nemen van beslissingen
  • moeite hebben om zichzelf in beweging te krijgen
  • regelmatig belemmerende emoties ervaren zoals stress, boosheid, frustratie en spanningen
  • chronische gezondheidszaken ervaren die met name te maken hebben met het hart en de maag

  Dat wil ik  Aanwezig zijn met ACT

  Voor wie is mBIT Coach Training?

  • Professionele Coaches;
  • Therapeuten en andere beroepen waarin de mens centraal staat;
  • Trainers, Opleiders en Docenten;
  • Leiders, Managers, Supervisors en Mentoren;

  Iedereen die klanten heeft waarbij het beoogde resultaat alleen kan worden bereikt indien Hoofd, Hart en Buik samenwerken en uitgelijnd zijn.

  Als je klanten hun leven op deze manier ervaren wordt het tijd om ze te bekrachtigen door gebruik te maken van de diep integratieve mBIT processen welke je leert gedurende de mBIT Coach training…

  Na afloop van de training ben je in staat om, hoe de verschillende breinen nu samenwerken, te veranderen opdat ze je klant (en jezelf ) gaan helpen een mooier, authentieker, wijzer en zinvoller leven te leiden. Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van een havo- of mbo-diploma.


  mBIT Gecertificeerde Coaches rapporteren telkens weer dat de mBIT processen sneller en langdurigere resultaten creëren voor hun klanten en dat het een elegante en krachtige aanvulling is op hun bestaande vaardigheden.

  Wat zeggen anderen..

  Prachtige ervaring

  Een prachtige aansluiting op NLP en deze training is voor iedereen die andere inzichten voor zichzelf wil ontvangen over hoe je jezelf en anderen daarmee kunt helpen.  Janneke de Bock

  Sprankelend!

  Stap voor stap parallel proces van eigen leren, eigen proces, zo mooi om te ervaren bij mezelf en de ander hoe snel de 3 breinen het met elkaar eens kunnen worden wanneer liefde de basis is. Een verrijking en een sprankelende training.

  Leni R

  Mooie combinatie met NLP

  Zeer waardevolle training en prachtig om te ervaren dat mBraining en NLP zo mooi samen gaan om hart, hoofd en buik uit te lijnen voor transformatie!
  Paula

  De zin van het leven achterhalen met ACT

  Hoe ziet deze 4-daagse training er eigenlijk uit?

  Tijdens de 4-daagse mBIT coach training leiden wij je op tot een volledig gecertificeerd mBIT Coach.

  Op dag 1 gaan we dieper in op de wetenschappelijke achtergrond in combinatie met wat ze 1000-en jaren geleden al deden en leren we je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren. Om dan vervolgens op dag 2, 3 en 4 op een zeer interactieve manier je de technieken te leren die je uiteindelijk in staat stellen om bij jezelf en je klanten de drie intelligenties te integreren en uit te lijnen.

  Wat levert deze training je concreet op?

  Als je mBIT Coach bent..

  Als je eenmaal gecertificeerd bent als mBIT coach organiseren wij 6x per jaar een coach onwikkeldag. Tijdens deze dag werken we aan een verdieping van de stof, de-briefen van demo’s en veel oefenen. En dit tegen een kleine vergoeding van €70. We werken dan van 09.30 – 17.00 inclusief een lekkere lunch.

  ontvang dit boek bij deelname!

  mBraining: Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen


  Review Truus Response Instituut ACT

  Heel fijne training. Het gaf me inzichten in het diepste van mezelf. Ik mocht echt en eindelijk innerlijke balans ervaren. Heerlijk. Mooie reis met echte IK als destination.

  Angelika

  Coach

  Naast het behalen van de internationale certificering..

  Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen.

  Ontdek je hoe je ‘Buik’, ‘Hoofd’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuitie en betere besluitvorming.

  Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten.

  Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt.

  Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.

  En nog zo veel meer….

  Data en locatie

  contact-met-je-onderbewustzijn-training-NLP-roermond

  mBraining

  📌 8, 9, 22 & 23 oktober 2023

  🕙 09:30 - 17:00

  📍 Roermond


  €1195-


  Inclusief

  • Gratis koffie, thee, fruit en meer lekkers
  • Boek & studiemateriaal
  • Online toegang tot de leeromgeving met extra video’s, oefeningen en andere exclusieve content
  • Internationale certificering

  VROEGBOEKKORTING

  Meld je nu aan voor 1195 euro

  Betalen in termijnen is mogelijk, neem hierover gerust contact op.