Workshop Zelfhypnose

Kennismaking Zelfhypnose - Ontdek wat zelfhypnose met je doet tijdens deze webinar!

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Leer hoe je met (zelf)hypnose van stress naar rust komt.

Zou jij willen weten hoe je brein werkt en hoe je contact legt met je onderbewuste, het systeem dat miljoenen processen in je lichaam regelt zonder dat je daar bewust van bent? Scroll snel verder!


Wat is zelfhypnose

Bij zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut of psycholoog. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven van positieve instructies. Zelfhypnose is zeer effectief. Het helpt je bij het oplossen van een scala aan lichamelijke klachten, het veranderen van ongewenste gedragspatronen en beperkende overtuigingen, in gewenste gedragspatronen en ondersteunende overtuigingen voor het neutraliseren van emoties. 


Omdat hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose leren toepassen. Een groot voordeel van zelfhypnose is bovendien dat het direct toepasbaar is en meermaals per dag, telkens wanneer daartoe de behoefte bestaat,  kan worden gebruikt.


Voor wie?

Omdat hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen, net als mediteren, zelfhypnose leren toepassen. Een groot voordeel van zelfhypnose is bovendien dat het direct toepasbaar is en meermaals per dag – Dus op het moment dat je stress ervaart je direct naar rust kunt. telkens wanneer daartoe de behoefte bestaat, kan worden gebruikt.

Maak kennis met Zelfhypnose!

Je krijgt antwoord op vragen als

  • Wat is hypnose en zelfhypnose?
  • Wat is het onderbewustzijn en hoe werkt het?
  • Hoe leer ik communiceren met mijn onderbewustzijn?
  • Wat is de meest krachtige zelfhypnose-techniek?
  • Wat kan ik allemaal met zelfhypnose?


Meld je nu aan en maak kennis met Zelfhypnose!

Vrijblijvend kennismaken met Hypnose

null