Workshop NLP

Kennismaking NLP - Ontdek waarom NLP zo'n krachtig communicatiemodel is!

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Leer hoe je met NLP makkelijk problemen oplost

Ben je er klaar voor om je dromen om te zetten in doelen? Om eindelijk te bereiken wat je al zo lang wilt? Om vrijer, authentieker en krachtiger te leven? Scroll dan snel verder.


Wat is NLP

NLP is de taal van je brein en hersenprocessen. Deze zijn door je leven heen onbewust geprogrammeerd om bepaalde gedachten en emoties te vormen in verschillende situaties. 


Leer hoe deze processen werken en weet hoe deze te beïnvloeden. Je leert met meer vertrouwen, daadkrachtiger en bewuster te leven waardoor jij je vrijer gaat voelen in je doen en laten.


Stel je voor: je weet hoe het brein keuzes maakt, verlangens en angsten creëert en (de)motiveert. Dan heb je ook de kracht om er wat aan te veranderen. Leer nu negatieve overtuigingen bij jezelf en anderen  effectief te neutraliseren en om te draaien.


Voor wie?

NLP wordt gebruikt in het bedrijfsleven, coaching, begeleiding, onderwijs, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, psychotherapie en sport – in feite overal waar mensen iets willen realiseren vanuit hun eigen kracht.

Maak kennis met NLP!

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat is NLP?
  • Waarom is NLP zo'n krachtig communicatiemodel?
  • Hoe los ik makkelijk problemen op?
  • Hoe functioneert mijn brein?
  • Op welke 6 niveaus kan ik mij ontwikkelen?

Meld je nu aan en maak kennis met NLP!

Vrijblijvend kennismaken met NLP

null