Masterclass Hypnose en werken met overtuigingen 

Hypnose en werken met overtuigingen  - Laat belemmeringen uit het verleden geen obstakel meer zijn

Meld je nu aan

Masterclass Hypnose en werken met overtuigingen 

Hypnose en werken met overtuigingen  - Laat belemmeringen uit het verleden geen obstakel meer zijn

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Onze kijk op de wereld en ons zelfbeeld worden beheerst door overtuigingen. Het zijn onze overtuigingen die bepalen hoe we de realiteit waarnemen en interpreteren. Sommige overtuigingen ondersteunen ons in ons dagelijks leven, andere werken alleen maar belemmerend en weerhouden ons ervan om ons volledig te ontplooien.


Overtuigingen veranderen is geen gemakkelijke opgave, want louter rationeel denken heeft er immers geen invloed op. Omdat overtuigingen zich in het onderbewustzijn nestelen, is hypnose een ideaal hulpmiddel om belemmerende overtuigingen aan te pakken en definitief te wijzigen. 

Overtuigingen veranderen is geen gemakkelijke opgave, maar wel te leren bij Response Instituut

In de opleiding Hypnose en werken met overtuigingen wordt de kracht van overtuigingen uitgebreid bestudeerd, evenals het veranderen van overtuigingen met behulp van hypnose.

De opleiding Hypnose en werken met overtuigingen richt zich tot iedereen die al een basisopleiding hypnose achter de rug heeft en zich verder wil specialiseren als hypnotiseur. De cursus is bovendien een noodzakelijke module in de erkende opleiding tot hypnosecoach.


null

De Masterclass Hypnose en werken met overtuigingen 

De training Hypnose en werken met overtuigingen neemt drie dagen in beslag. De cursus gaat eerst in op de kracht en de structuur van overtuigingen, evenals de vijf basisovertuigingen die nodig zijn om veranderingen teweeg te brengen. Daarna worden de drie breinen en de primaire taken ervan besproken. De cursisten onderzoeken de mate waarin de vijf basisovertuigingen worden geloofd door de drie breinen. Vervolgens behandelt de cursus hoe weerstand tegen veranderingen ontstaat en hoe interferenties van het bewustzijn voorkomen kunnen worden. Tenslotte komen een aantal veel gebruikte interventies aan bod. 

Direct inschrijven

Wat leer je tijdens deze training

Inzicht in relatie


Je krijgt inzicht in de relatie tussen overtuigingen, waarden, emoties, ervaringen en verwachtingen.

5 basisovertuigingen


Je leert welke vijf basisovertuigingen er nodig zijn om verandering te bewerkstelligen en een gewenst resultaat te realiseren.


3 breinen


Je bestudeert de drie verschillende breinen in ons lichaam en de primaire functies van deze drie breinen.


Basisemoties loslaten

De basisemoties te laten loslaten bij een cliënt, door hem in zijn onderbewustzijn terug te laten keren naar gebeurtenissen en tijdstippen in zijn verleden


Emotieketens veranderen

Emotieketens bij een cliënt te beïnvloeden en veranderen, zodat de ketens eindigen met de gewenste stemming


Versterken of afzwakken

Ervaringen van een cliënt sterker of zwakker te maken door te spelen met zintuiglijke waarnemingen

Beïnvloeden van de breinen

Je raakt vertrouwd met het belang van integratie van de drie breinen en de optimale volgorde voor het beïnvloeden van de breinen.


Weerstand verminderen

Je herkent weerstand tegen verandering bij een cliënt en je oefent de methoden om deze weerstand te verminderen of te doen verdwijnen.


Het belang van vertrouwen

Je leert het belang van het vertrouwen op het onderbewustzijn om verandering te bekomen, zonder dat je bewuste geest interfereert en verandering tegenwerkt


Interventies


Je oefent een aantal interventies, bijvoorbeeld het aanpakken van allergie bij een cliënt.


Over onze persoonlijke mentoren

Susan Theelen-Cornips

Susan leert anderen om het maximale uit dit potentieel te halen en in te zetten. Om grip op hun leven te krijgen en het vorm te geven. Om precies dié persoon te worden die ze willen (en kunnen) zijn. 

"Met hypnose kun je een hele snelle verandering brengen"

Wat anderen zeggen

Betekenisvol

Deze training Hypnose en werken met overtuigingen heb ik in Roermond gevolgd. Ik moet zeggen deze training heeft veel bijgedragen aan een geweldige nieuwe start voor mij! Ik ben zaken vanuit een ander perspectief gaan zien. En daardoor kan ik mijn cliënten nu veel beter helpen met slechts enkele hypnosessies. Aanrader dus. 


Isa Essers

Data & Aanmelden

BIJNA VOL!

Masterclass Hypnose en werken met overtuigingen 

645,-
Alleen dit jaar nog!

📌 4, 5 en 6 januari 2024

🕙 10:00 - 17:00

📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met Hypnose