nlp-practitioner-limburg-training

Human Design: Living Your Design 

''Understand deeply what it is you are so that you are deeply aware of what you are not.''
 - Ra Uru Hu   

Stel je eens voor hoe anders je leven zou zijn geweest voor jou en je ouders als er een handleiding bij de bevalling zou zijn overhandigd. Stel je voor hoe het als kind zou zijn geweest als je aangemoedigd werd om contact te maken met dat deel van jezelf, diep in jezelf dat altijd wist wat wel of niet goed voor je was... een plek die je vertrouwen had gegeven om 'ja' of 'nee' te zeggen tegen alles

wat je in dit leven tegenkwam. Hoe geweldig zou het zijn geweest om te weten hoe ongelooflijk uniek je bent geboren, hoe anders jij bent dan alle andere levende personen en om die uniciteit te vieren door van jezelf te houden, zonder jezelf te vergelijken met anderen. Stel je voor hoe geweldig het vandaag zou zijn om je uniekheid te vieren, aangemoedigd door je familie en vrienden..

Wil je weten hoe je de beste beslissingen voor jou kunt nemen en je juiste levenspad kunt volgen?


Jezelf écht kennen opent deuren tot nieuwe mogelijkheden. Het zal je meer plezier in de ervaring van het leven geven en daarnaast ook verwondering voor wat het leven is. Het Human Design systeem helpt je op praktische, grafische en logische wijze antwoorden te vinden over wie je bent en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Zodat je de wind mee hebt en niet tegen.

null

Dit is de mogelijkheid die het Human Design System je biedt, voor jou en toekomstige generaties.

Hoewel Human Design er niet was toen de meesten van ons werden geboren, kan het een leven raken en transformeren op elke leeftijd.


Deze basis cursus is waar de reis naar de Human Design wereld begint...


Wat is Human Design?

avondopleiding-nlp-practitioner

Het Human Design System brengt verschillende wetenschappen met elkaar in verband, zoals de oude observationele systemen van astrologie, de Chinese I Ching, de hindoe-brahmaanse chakra en de levensboom uit de Zohari Kabbalist-traditie met daarbij de hedendaagse disciplines van de

kwantummechanica, Astronomie, Genetica en Biochemie. Een logisch, empirisch en praktisch systeem. Human Design biedt je de mogelijkheid om te verkennen en te experimenteren met de mechanica van je natuur en je evoluerende bewustzijn, om er zelf achter te komen wat precies voor jou werkt.


Het Human Design System is de wetenschap van differentiatie. Het laat ons zien dat we een uniek ontwerp en een specifiek doel hebben om te vervullen tijdens onze tijd op aarde. Binnen onze genetische matrix liggen eindeloze mogelijkheden voor individuele uniciteit. Er zijn miljoenen

variaties van mensen, maar toch heeft ieder van ons een specifieke en unieke Human Design-configuratie met een duidelijke Strategie die ons moeiteloos in lijn brengt met onze uniciteit. Human Design is een complex systeem van fascinerende informatie om de geest te vermaken.Waarom deelnemen?

De Living Your Design workshop is een transformerende reis, die je leven kan veranderen. Deze workshop helpt je de antwoorden te vinden over de blauwdruk van je leven, zodat jij het leven kan leven dat voor jou bestemd is. Het is voor iedereen toegankelijk en je leert de belangrijkste fundamentele en transformationele aspecten van Human Design.


Het Human Design systeem stelt ons in staat om te leven volgens onze eigen ware aard. Jouw unieke design wordt berekend aan de hand van je precieze geboortetijd. Uit die berekening kan worden afgeleid hoe je jezelf op jouw levenspad houdt door specifiek te begrijpen wat je van het pad

afbrengt.


Wat leer je in de workshop Living Your Design? 

In de Living Your Design workshop wordt gekeken naar de belangrijkste aspecten van je blauwdruk.


De onderwerpen waar Human Design mee werkt, leren jou:

- je kwaliteiten en valkuilen ontdekken;
- jezelf beter begrijpen en daardoor ook de ander;

- hoe je je eigen conditionering kunt herkennen;
- hoe je uit je eigen conditionering kunt stappen;
- over je innerlijke energie en wisselwerking met de ander, zoals: kinderen, partner(s), familie, vrienden, etc.


Dit wordt gerealiseerd door dieper in te gaan op de onderstaande onderwerpen:
- Negen centra;
- Type en Aura;
- De rol van de Mind;
- Het zwart en het rood;
- Strategieën en Autoriteiten;
- Zelf, Niet-Zelf en Conditionering;

- Human Design Systeem, de Bodygraph, Definitie en Openheid.


 Met als doel de juiste strategie en de juiste beslissingen te leren nemen volgens jouw eigen unieke design


Hoe is de workshop opgebouwd?

Het is een intensieve workshop van twee dagen. Iedereen werkt met zijn eigen bodygraph.


* Je mag de bodygraphs van je naasten meenemen, echter is dit je eigen verantwoordelijkheid. De focus van de trainer zal enkel alleen op jouw persoonlijke bodygraph liggen.


* Wil je je laten certificeren als Human Design specialist? Deze workshop bevat het programma van de door de International Human Design School gecertificeerde “Living Your Design” workshop. 
Deze workshop telt mee voor je officiële Human Design certificering.


Voor wie is de workshop bestemd?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Human Design en zichzelf en naasten beter willen leren begrijpen op een dieper niveau, is de workshop Living Your Design een aanrader. Voorkennis van Human Design is niet nodig. Om deel te nemen moet je 18 jaar of ouder zijn en moet je in het bezit zijn van minimaal een mbo-diploma of gelijkwaardig.

Waar en wanneer?

Living Your Design
Human Design

📌 28 & 29 oktober 2023

📍 Roermond

 ⌛️ VOL

€390,- 


𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 niet meer mogelijk voor deze datum

Living Your Design
Human Design

📌 10 & 11 februari 2024

📍 Roermond


⌛️ nog enkele plekken

€390,- 


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

angele

Living Your Design
Human Design

📌 20 & 21 juni 2024

📍 Roermond€390,- 


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

Living Your Design
Human Design

📌 26 & 27 oktober 2024

📍 Roermond


⌛️ nog enkele plekken

€390,- 


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

De trainer

Klaar voor de workshop
Living Your Design?

Meld je nu aan voor slechts 390 euro.

Dit is inclusief studiemateriaal, toegang tot de e-learning omgeving 

en gratis koffie en thee, fruit en meer lekkers. ☕🍇


Let op: Er zijn maar 12 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!