Human Design

Living your design - ''Understand deeply what it is you are so that you are deeply aware of what you are not.''

Meld je nu aan

Human Design

Living your design - ''Understand deeply what it is you are so that you are deeply aware of what you are not.''

Meld je nu aan
20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Stel je eens voor hoe anders je leven zou zijn geweest voor jou en je ouders als er een handleiding bij de bevalling zou zijn overhandigd. Stel je voor hoe het als kind zou zijn geweest als je aangemoedigd werd om contact te maken met dat deel van jezelf, diep in jezelf dat altijd wist wat wel of niet goed voor je was... een plek die je vertrouwen had gegeven om 'ja' of 'nee' te zeggen tegen alles

wat je in dit leven tegenkwam. Hoe geweldig zou het zijn geweest om te weten hoe ongelooflijk uniek je bent geboren, hoe anders jij bent dan alle andere levende personen en om die uniciteit te vieren door van jezelf te houden, zonder jezelf te vergelijken met anderen. Stel je voor hoe geweldig het vandaag zou zijn om je uniekheid te vieren, aangemoedigd door je familie en vrienden..


Jezelf écht kennen opent deuren tot nieuwe mogelijkheden. Het zal je meer plezier in de ervaring van het leven geven en daarnaast ook verwondering voor wat het leven is. Het Human Design systeem helpt je op praktische, grafische en logische wijze antwoorden te vinden over wie je bent en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Zodat je de wind mee hebt en niet tegen.

null


Dit is de mogelijkheid die het Human Design System je biedt, voor jou en toekomstige generaties.

Hoewel Human Design er niet was toen de meesten van ons werden geboren, kan het een leven raken en transformeren op elke leeftijd.


Deze basis cursus is waar de reis naar de Human Design wereld begint...

Human Design biedt je de mogelijkheid om te verkennen en te experimenteren met de mechanica van je natuur en je evoluerende bewustzijn, om er zelf achter te komen wat precies voor jou werkt.

Het Human Design System brengt verschillende wetenschappen met elkaar in verband, zoals de oude observationele systemen van astrologie, de Chinese I Ching, de hindoe-brahmaanse chakra en de levensboom uit de Zohari Kabbalist-traditie met daarbij de hedendaagse disciplines van de kwantummechanica, Astronomie, Genetica en Biochemie. Een logisch, empirisch en praktisch systeem.


Het Human Design System is de wetenschap van differentiatie. Het laat ons zien dat we een uniek ontwerp en een specifiek doel hebben om te vervullen tijdens onze tijd op aarde. Binnen onze genetische matrix liggen eindeloze mogelijkheden voor individuele uniciteit. Er zijn miljoenen variaties van mensen, maar toch heeft ieder van ons een specifieke en unieke Human Design-configuratie met een duidelijke Strategie die ons moeiteloos in lijn brengt met onze uniciteit. Human Design is een complex systeem van fascinerende informatie om de geest te vermaken.


null

De workshop Human Design

De Living Your Design workshop is een transformerende reis, die je leven kan veranderen. Deze workshop helpt je de antwoorden te vinden over de blauwdruk van je leven, zodat jij het leven kan leven dat voor jou bestemd is. Het is voor iedereen toegankelijk en je leert de belangrijkste fundamentele en transformationele aspecten van Human Design.

Het Human Design systeem stelt ons in staat om te leven volgens onze eigen ware aard. Jouw unieke design wordt berekend aan de hand van je precieze geboortetijd. Uit die berekening kan worden afgeleid hoe je jezelf op jouw levenspad houdt door specifiek te begrijpen wat je van het pad

afbrengt.


Het is een intensieve workshop van twee dagen. Iedereen werkt met zijn eigen bodygraph.


* Je mag de bodygraphs van je naasten meenemen, echter is dit je eigen verantwoordelijkheid. De focus van de trainer zal enkel alleen op jouw persoonlijke bodygraph liggen.


* Wil je je laten certificeren als Human Design specialist? Deze workshop bevat het programma van de door de International Human Design School gecertificeerde “Living Your Design” workshop.
Deze workshop telt mee voor je officiële Human Design certificering.

Direct inschrijven

Wat leer je tijdens deze workshop

Je kwaliteiten en valkuilen ontdekken


 Jezelf beter begrijpen en daardoor ook de ander

Hoe je je eigen conditionering kunt herkennen

 Hoe je uit je eigen conditionering kunt stappen

Je innerlijke energie en wisselwerking met de ander

Over onze persoonlijke mentoren

Angelika Salovaara-Kuis

Angelika gelooft dat het belangrijkste is om jezelf echt te kennen, jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Zelfkennis is de basis voor zelfacceptatie,  zelfliefde en een mooiere wereld met ons allen. Pas dan kan je echt van de ander houden, hem accepteren, waarderen, geduld voor hem hebben,  hoe cliché het ook klinkt.

Data & Aanmelden

VOL

Human Design: Living Your Design

390,-  vol

❗️Vol

📌 10 & 11 februari 2024

🕙 10:00 - 18:00

📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met Human Design