IEMT Advanced

Integral Eye Movement Therapie - “Creating even more change in the blink of an eye”

Meld je nu aan

IEMT Advanced

Integral Eye Movement Therapie - “Creating even more change in the blink of an eye”

Meld je nu aan
20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

Integral Eye Movement Therapie (IEMT) is een verrassend snelle en effectieve therapie die positieve verandering creëert op het vlak van ongewenste emotionele- en identiteitsimprints

Deze advanced training zal verder bouwen op de kennis van de IEMT-Practitioner. In deze training ga je leren nog dieper en breder te werken op zowel emotionele als identiteit gerelateerde issues.


Problemen kunnen bestaan uit een enorme complexiteit van emoties en/of ingewikkelde relatie-dynamieken. Meestal zijn coaches en cliënten zich hier überhaupt niet bewust van. Het geheel van die elementen wordt dus vaak niet of maar deels aangeraakt. Tijdens de IEMT-advanced training leer je hoe je deze verstrikkingen subtiel bloot kunt leggen en ze vervolgens op een elegante manier kunt aanpakken. Door met meer detail te werken verbind je mensen met de nog onbekende gebieden van hun probleemervaring.

Vanuit dit contact kunnen ze veranderingen realiseren die nog diepere niveaus raakt en meer omvattend zijn.

Wat levert deze training jou op?

Het werken met IEMT geeft je als coach/therapeut de mogelijkheid om snel sterke ongewenste emoties te verminderen en een blijvend positief resultaat te bewerkstelligen bij je cliënt. Naast het werken op emoties werkt het model van IEMT ook op issues die betrekking hebben op identiteit en zelfbeeld. Met IEMT ben je in staat om vastgeroeste emoties en belemmerende overtuigingen op identiteitsniveau snel te veranderen.


Wat is IEMT nu precies en wat kan je er precies mee bereiken?
Ontdek het in de video hiernaast!

null


Welke onderwerpen komen aan bod?

Advanced werk op niveau van emoties

  • Je leert hoe je een persoon hier van los kan laten komen, zodat deze vrij kan kiezen voor een eigen reactie.

  • Je leert te werken met de verschillende posities, zodat je de persoon uit de verstrikking kunt halen en met nog meer precisie kunt werken.

  • Je leert te werken met deze oriëntaties zodat er een reductie in de huidige beleving van de pijn ontstaan.

Advanced werk op het niveau van identiteit

  • Deze verdiepingsslag geeft een heling en resulteert in een sterke ervaring van “ Volledig - Zijn”.

  • Je gaat leren hoe je een persoon kunt her-positioneren.

  • Ons brein kan iets wat we van binnen doen vervormen tot een entiteit dat een eigen leven heeft. Door dit aan te pakken op het niveau van identiteit breng je de client weer binnen controle van zijn eigen veranderingsproces.

  • Je gaat ervaren hoe je op een hele simpele en elegante manier ingewikkelde relatie -dynamieken bloot kan leggen. De bewustwording die hierdoor ontstaat kan snel inzicht geven welke verandering gewenst is.

Verdere exploratie

  • Voor een goede uitvoering van het IEMT-model en het effect hiervan op de client is je eigen attitude van groot belang. Je krijgt inzicht waarom deze houding zo belangrijk is, wat de Zero-Sum-Game theorie hier mee te maken heeft en welk patroon van chronisiteit hierin centraal staat. Je gaat het effect hiervan spelenderwijs zelf ervaren.

  • De verdieping in de Patronen van Chronisiteit leert je hoe je snel de onbewuste motivaties helder krijgt, die ervoor zorgen dat de persoon zijn patroon blijft herhalen. Verder leer je ook een nieuw patroon dat je helpt de persoon in de juiste positie te plaatsen om zelf persoonlijke doelen te halen.


Advanced werken met emoties

Je leert hoe je verder los kunt komen van diepgewortelde emoties.

Pijnreductie


Je leert de 3 oriëntaties van pijn van het brein en hoe je hiermee kunt werken.

Blootleggen relatie-dynamieken

Je ervaart elegante manieren om ingewikkelde relatie -dynamieken bloot te leggen.

Advanced werken met emoties

Je leert hoe je verder los kunt komen van diepgewortelde emoties.

Pijnreductie


Je leert de 3 oriëntaties van pijn van het brein en hoe je hiermee kunt werken.

Blootleggen relatie-dynamieken

Je ervaart elegante manieren om ingewikkelde relatie -dynamieken bloot te leggen.

Over onze persoonlijke mentoren

Hanneke van der Voort

Hanneke specialiseerde zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze ook contactpersoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
 Naast de IEMT-trainingen verzorgt Hanneke ook trainingen in “The Core-Transformation Process” waarvoor ze de officiële licentie kreeg van Connirea Andreas.

Wat onze cursisten zeggen

Een aanwinst voor elke coach, therapeut en trainer.

Tijdens mijn carrière heb ik veel methoden onderzocht. IEMT is er daar een van. IEMT werkt zeer krachtig daar je direct werkt met het onderbewuste van de cliënt zonder dat de cliënt woorden hoeft te geven aan zijn probleem. De veranderingen die je zeer snel creëert zijn verbluffend. Een aanwinst voor elke coach, therapeut en trainer.

Milan Somers - Oprichter Response Instituut 

Data & Aanmelden

BIJNA VOL!

IEMT Advanced

999,-

📌 4, 5 oktober 2024 & 8, 9 november 2024

🕙 10:00 - 17:00

📍 Roermond

Vrijblijvend kennismaken met IEMT

null