“Creating even more change in the blink of an eye”

4-daagse IEMT-advanced training

1000+

mensen opgeleid

18

jaar ervaring

20+

opleidingen & trainingen

Integral Eye Movement Therapie (IEMT) is een verrassend snelle en effectieve therapie die positieve verandering creëert op het vlak van ongewenste emotionele- en identiteitsimprints. Deze advanced training zal verder bouwen op de kennis van de IEMT-Practitioner.

In deze training ga je leren nog dieper en breder te werken op zowel emotionele als identiteit gerelateerde issues.

Problemen kunnen bestaan uit een enorme complexiteit van emoties en/of ingewikkelde relatie-dynamieken. Meestal zijn coaches en cliënten zich hier überhaupt niet bewust van. Het geheel van die elementen wordt dus vaak niet of maar deels aangeraakt.

Tijdens de IEMT-advanced training leer je hoe je deze verstrikkingen subtiel bloot kunt leggen en ze vervolgens op een elegante manier kunt aanpakken. Door met meer detail te werken verbind je mensen met de nog onbekende gebieden van hun probleemervaring.

Vanuit dit contact kunnen ze veranderingen realiseren die nog diepere niveaus raakt en meer omvattend zijn.

Begin gelijk

 

Ontdek meer over IEMT

Wat is IEMT nu precies en wat kan je er precies mee bereiken?
Ontdek het in de video hiernaast!

Waarom deelnemen aan de 4-daagse IEMT-advanced training

Het werken met IEMT geeft je als coach/therapeut de mogelijkheid om snel sterke ongewenste emoties te verminderen en een blijvend positief resultaat te bewerkstelligen bij je cliënt. Naast het werken op emoties werkt het model van IEMT ook op issues die betrekking hebben op identiteit en zelfbeeld. Met IEMT ben je in staat om vastgeroeste emoties en belemmerende overtuigingen op identiteitsniveau snel te veranderen.

Wat je leert tijdens de IEMT-advanced training

Advanced werken met emoties

Je leert hoe je verder los kunt komen van diepgewortelde emoties.


Pijnreductie

Je leert de 3 oriëntaties van pijn van het brein en hoe je hiermee kunt werken.


Blootleggen relatie-dynamieken

Je ervaart elegante manieren om ingewikkelde relatie -dynamieken bloot te leggen.

Hoe is de training opgebouwd?

Deel 1: Advanced werk op niveau van emoties

 • Sommige emotionele patronen zijn niet ontstaan door directe eigen ervaringen. Ze kunnen ook zijn aangeleerd door het modelleren van personen met een voorbeeldfunctie. Deze patronen kunnen een heel saboterende uitwerking hebben in het “nu” maar kunnen tegelijkertijd nog steeds het “juiste” voelen om te doen. Je leert hoe je een persoon hier van los kan laten komen, zodat deze vrij kan kiezen voor een eigen reactie
 • In een heftige probleem-beleving bestaan er meerdere “emotionele-posities” die een persoon in kan nemen. Deze posities kunnen tegelijkertijd of door elkaar beleeft worden, waardoor de ervaring zo complex voelt. Je leert te werken met de verschillende posities, zodat je de persoon uit de verstrikking kunt halen en met nog meer precisie kunt werken.
 • De wijze hoe ons brein pijnbeleving creëert heeft te maken met 3 verschillende oriëntaties omtrent deze pijn. Je leert te werken met deze oriëntaties zodat er een reductie in de huidige beleving van de pijn ontstaan.

Identity imprinting les

Deel 2: Advanced werk op het niveau van identiteit

 • Naast de gekende methode voor de identiteit- update ga je leren te werken met niet vervulde behoeftes/noden en ervaren tekortkomingen. Deze verdiepingsslag geeft een heling en resulteert in een sterke ervaring van “ Volledig - Zijn”. Diepgewortelde patronen om in de buitenwereld “vulling” te zoeken kunnen zo heel natuurlijk worden losgelaten.
 • De beleving van wie je bent ervaar je ook door de verbinding met anderen. De manier waarop iemand (onbewust) relateert aan anderen kan disfunctioneel of niet meer relevant zijn. Je gaat leren hoe je een persoon kunt her-positioneren. Zo kan een persoon vanuit eigen innerlijke kracht in contact staan met de ander.
 • Innerlijke processen kunnen in beleving letterlijk een eigen leven gaan leiden. Ons brein kan iets wat we van binnen doen vervormen tot een entiteit dat een eigen leven heeft. Een voorbeeld hiervan is: “de angst overviel mij”. De angst heeft een eigen identiteit die macht heeft, waardoor de persoon eigenaarschap verliest over zijn eigen proces. Door dit aan te pakken op het niveau van identiteit breng je de client weer binnen controle van zijn eigen veranderingsproces.
 • Je gaat ervaren hoe je op een hele simpele en elegante manier ingewikkelde relatie -dynamieken bloot kan leggen. De bewustwording die hierdoor ontstaat kan snel inzicht geven welke verandering gewenst is en vervolgens leer je hoe die gemaakt kan worden.

Dat wil ik!

Deel 3: Verdere exploratie

 • Voor een goede uitvoering van het IEMT-model en het effect hiervan op de client is je eigen attitude van groot belang. Je krijgt inzicht waarom deze houding zo belangrijk is, wat de Zero-Sum-Game theorie hier mee te maken heeft en welk patroon van chronisiteit hierin centraal staat. Je gaat het effect hiervan spelenderwijs zelf ervaren.
 • De verdieping in de Patronen van Chronisiteit leert je hoe je snel de onbewuste motivaties helder krijgt, die ervoor zorgen dat de persoon zijn patroon blijft herhalen. Verder leer je ook een nieuw patroon dat je helpt de persoon in de juiste positie te plaatsen om zelf persoonlijke doelen te halen.


Tijdens mijn carrière heb ik veel methoden onderzocht. IEMT is er daar een van. IEMT werkt zeer krachtig daar je direct werkt met het onderbewuste van de cliënt zonder dat de cliënt woorden hoeft te geven aan zijn probleem. De veranderingen die je zeer snel creëert zijn verbluffend. Een aanwinst voor elke coach, therapeut en trainer.

Milan

Beeldmerk Response Instituut

Voor wie?

De IEMT-advanced training is voor iedereen die wil werken met andere mensen om ze te helpen belemmerende emoties en overtuigingen snel te transformeren. IEMT is een zeer waardevolle aanvulling op NLP, hypnose of andere verwante vormen van persoonlijke groei. Om deel te nemen aan de training is het noodzakelijk dat je live deelgenomen hebt aan de IEMT-Practitioner training. Het is geen vereiste dat je officieel gecertificeerd of aangesloten bent bij de Associatie. Ook dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een havo- of mbo-diploma.

Wie is Hanneke van der Voort

Hanneke is van jongs af aan is ze al gefascineerd door het gedrag van mensen en de onderlinge dynamieken die zich afspelen in het contact tussen mensen. Om een sterke basis te ontwikkelen is zij opgeleid als Trainer NLP en Trainer Brain-Based Leadership door John Overdurf. Gedreven door continue groei en ontwikkeling volgde Hanneke nog een scala aan extra NLP en hypnose trainingen bij o.a. Richard Bandler, David Shepard, Anthony Robbins, Stephen Gilligan
.

 

Door de jaren heen verdiepte Hanneke zich steeds meer in de patronen die mensen vastzetten en weerhouden te bewegen in de richting die ze willen en verlangen; de “Stuck States.” Haar streven is dan ook om mensen hieruit los te laten komen zodat ze meer keuzevrijheid en vindingrijkheid ervaren. “Core-Change” is hierin voor haar het sleutelwoord.

 

Ze specialiseerde zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze ook contactpersoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
 

Data en locatie

coaching-nlp-practitioner-coach-dag-opleiding-nlp-practitioner

IEMT-advanced

📌 11, 12 november 2023
&
2, 3 december 2023

📍 Roermond


𝗗𝗜𝗥𝗘𝗖𝗧 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗛𝗥𝗜𝗝𝗩𝗘𝗡 ➜

Inclusief

 • Koffie en thee,  fruit en meer lekkers
 • Opleidingsklapper & studiemateriaal

 • Officieel IEMT-Advanced deelnemerscertificaat
 • Mogelijkheid tot aansluiten Association for IEMT Practitioners

Meld je nu aan voor € 899,-

Betalen in termijn is mogelijk, neem gerust contact op.

TIP: per 1 maart 2022 is als particulier subsidie STAP-Budget aan te vragen. Voor zelfstandigen blijven opleidingskosten ook in 2022 fiscaal aftrekbaar!