Hypnose Mastery

Hypnosecoach -  Erkend hypnose coach binnen 26 dagen!

Meld je nu aan

Hypnose Mastery

Hypnosecoach -  Erkend hypnose coach binnen 26 dagen!

Meld je nu aan

20 jaar ervaring in opleidingswereld!

1000+ mensen opgeleid!

20+ opleidingen & trainingen

De spelregels van het onbewuste leer je in deze 26-daagse-opleiding. In een toestand van diepe trance is het onderbewustzijn heel ontvankelijk voor nieuwe suggesties. Op deze manier is het mogelijk om belemmerende en vastgeroeste denkpatronen en emoties in het onderbewustzijn te beïnvloeden, te veranderen of helemaal weg te werken.


Na deze diepgaande opleiding kun je cliënten met mentale of lichamelijke problemen succesvol begeleiden en ondersteunen. Deze uitgebreide opleiding is dus de eerste stap in jouw loopbaan naar hypnotherapeut.

De sleutel tot succes bij cliënten

De therapeutische toepassingen van hypnose staan de laatste jaren sterk in de belangstelling. Hypnose is veel meer dan datgene wat de showbusiness ons doet geloven. Het fenomeen is eigen aan de menselijke geest en kan omschreven worden als een vorm van diepe trance, waarbij de geest zich sterk concentreert op innerlijke emoties en gedachten.

Hypnosecoaches en hypnotherapeuten gebruiken hypnose om cliënten die worstelen met diverse psychische of lichamelijke problemen succesvol te begeleiden en te ondersteunen.


null

De opleiding Hypnose Mastery 

De opleiding is modulair opgebouwd en omvat alle theoretische aspecten en praktische vaardigheden die je als professioneel hypnosecoach moet kennen en beheersen.


Naast het aanleren van de basisvaardigheden bekwaam je je tijdens deze cursus ook in bepaalde deelgebieden zoals regressietechnieken, pijnmanagement, het uitvoeren van instant inductions, conversationele hypnose, werken met energie en emoties, werken met deelpersoonlijkheden en nog veel meer. 


De opleiding bestaat uit level 1 en level 2, en daarnaast nog aanvullende trainingen. Op het einde van elk level vindt er een verdiepingsdag plaats, waarop de deelnemers uitgebreid de geleerde vaardigheden in de praktijk oefenen. Na elk level leggen de cursisten examen af, waarin zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. 

Direct inschrijven

Wat leer je tijdens deze training

Zelfstandig een hypnosesessie leiden

Inclusief intakeproces, hypnosetesten, inducties, verdiepers en hypnotische suggesties.

Doeltreffend


Doeltreffende therapeutische interventies uit te voeren. Om problemen zoals depressie, burn-out, faalangst e.d. te verhelpen.


Regressietechnieken


Regressietechnieken toe te passen. Waarbij je de cliënt in zijn onderbewustzijn laat terugkeren naar het verleden, naar de oorsprong van bepaalde problemen.

Pijnmanagement


De beleving van pijn bij een cliënt te verzachten of weg te nemen. Door middel van hypnotische technieken voor pijnmanagement.


Conversationele hypnose

Conversationele hypnose toe te passen. Een cliënt in trance te brengen en zijn onderbewustzijn te beïnvloeden louter door een gesprek te voeren.


Eigen hypnosepraktijk


Een eigen hypnosepraktijk op te richten. En daarbij hiervoor de nodige marketing te doen.

Instant inductions


Een groot aantal inductiemethoden toe te passen. Waaronder instant inductions.


Welke onderwerpen komen aan bod?


Hypnose basis

Tijdens de 3-daagse Hypnose Basis keer je hypnose binnenstebuiten en leer je alle fundamentele begrippen, eigenschappen en vaardigheden. Masterclass
Hypnose technieken

Tijdens de 3 daagse Masterclass leer je uitgebreid welke basis technieken je kunt inzetten voor een succesvolle hypnose-sessie. 

Masterclass
Hypnose Interventies

Tijdens de 3 daagse Masterclass leer je werken met interventies en deze op maat maken afgestemd op het aanpakken van een probleem of het realiseren van een doel. Naast het werken met script leer je gebruik te maken van directe en indirecte hypnose 

Masterclass
Instant Inductions

In de 1-daagse masterclass Instant Inductions wordt dieper ingegaan op de vele snelle inductiemethoden die er bestaan. Ook de voorbereiding van instant inductions, het gebruik van een hypnotische stem, hypnotische blik, aandacht voor de veiligheid van de cliënt enzovoorts.

Masterclass Pijnmanagement

De 3-daagse masterclass Pijnmanagement vormt een perfecte aanvulling op je kennis en vaardigheden als hypnotiseur. Je leert diverse technieken om pijn doeltreffend te verminderen of weg te nemen bij een cliënt. Één dag van deze 3-daagse wordt tevens besteed aan Conversationele hypnose.

Masterclass
Tijdlijnen & Regressie

De 3-daagse Regressietechnieken spelen een belangrijke rol in de hypnotherapie. Tijdens de 3-daagse masterclass Regressie ontdek je wat het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in het leven van een cliënt hebben voorgedaan, betekenen.

 Conversationele hypnose

Tijdens de 4-daagse het gesprek gebruik je een bepaalde structuur met een weloverwogen woordkeuze, intonatie, ritme en lichaamstaal. Het proces van in trance brengen, de inductie, is bij conversationele hypnose niet duidelijk afgelijnd. Conversationele hypnose stelt je in staat om het onbewuste van je cliënt al te beïnvloeden, nog voordat je cliënt doorheeft dat hij in een toestand van trance geraakt.

Werken met deelpersoonlijkheden

Tijdens de 3-daagse training leer je doeltreffend werken met deelpersoonlijkheden en maak je innerlijke bronnen meer bereikbaar en betrouwbaar, en vergemakkelijkt bovendien het oplossen van problemen bij jezelf en bij cliënten.

Zoommeetings

Intensieve begeleiding met groep en betrokken trainers, op vaste tijdstippen tussendoor via zoommeeting om vragen te beantwoorden


Supervisiedag en examen

de supervisie dag is een dag waar cursisten behandelde stof kunnen bespreken en wordt er vooruitgekeken op het examen.

"Met hypnose kun je een hele snelle verandering brengen"

Wat anderen zeggen

Hypnotische wetten & principes


Vandaag de cursus Hypnose afgerond en ik voel me een rijker mens.

Jan en Hugo heb ik ervaren als fijner trainers. Duidelijk en nuchter laten ze je tot op de laatste dag verbazen over wat hypnose in zich heeft. Buiten dat ik de technieken heb geleerd  hebben zij mij vooral uitgedaagd om een behoorlijk deel van mijn "overtuigingen" in een ander licht te zien.


Manon S.

Comfortabele trance


Tijdens de opleiding Hypnose Basis heb ik geleerd maar vooral ervaren wat hypnose is. Door de hypnosecoach level 1 en 2 heb ik mij verder kunnen specialiseren ik heb nu invloed op het onbewuste van mijn cliënt, zonder dat de cliënt dit doorheeft. En dat voelt comfortabel!

Carina

Data & Aanmelden

ben er snel bij!

Hypnose Mastery

4495,-

Start opleiding: 📌 30 augustus 2024

🕙 10:00 - 17:00

📍N.t.b.

Certificering & accreditatie

Voor de certificatie en inhoud van de hypnosecoach opleiding volgt Response Instituut de richtlijnen van de KTNO. De KTNO erkent deze opleiding met ECTS 18.0. , IHR en HVNL erkennen deze opleiding.

Tevens bezitten we een CRKBO-erkenning waardoor onze opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Vrijblijvend kennismaken met Hypnose