Ontmoet Wilma Zeegers

Masterclass trainer en coach

1000+

mensen opgeleid

18 jaar

ervaring

100%

commitment

Wilma is gespecialiseerd als vrouwencoach. Ze helpt vrouwen, de regie over hun eigen leven terug te nemen, door hen bewust te maken van de zelfopgelegde en/of onnodig beperkende grenzen (die onwetend door generaties heen zijn doorgegeven en belemmerend werken) en deze voorgoed te transformeren.  


Denk hierbij aan thema's als angst, schuld, schaamte, niet zichtbaar durven te zijn, pijn, verdriet, het pleasen, eenzaamheid enz. Wilma helpt je om weer zichtbaar te zijn en dat jij je niet geremd voelt om, dat wat jij diep van binnen voelt of wilt zijn, tot werkelijkheid te maken. Ze heeft zich op vrouwen gespecialiseerd omdat deze een andere aanpak nodig hebben dan mannen, dit wil niet zeggen dat ze mannen niet coacht.Wilma is gespecialiseerd als vrouwencoach. Ze helpt vrouwen, de regie over hun eigen leven terug te nemen, door hen bewust te maken van de zelfopgelegde en/of onnodig beperkende grenzen (die onwetend door generaties heen zijn doorgegeven en belemmerend werken) en deze voorgoed te transformeren.  


Denk hierbij aan thema's als angst, schuld, schaamte, niet zichtbaar durven te zijn, pijn, verdriet, het pleasen, eenzaamheid enz. Wilma helpt je om weer zichtbaar te zijn en dat jij je niet geremd voelt om, dat wat jij diep van binnen voelt of wilt zijn, tot werkelijkheid te maken. Ze heeft zich op vrouwen gespecialiseerd omdat deze een andere aanpak nodig hebben dan mannen, dit wil niet zeggen dat ze mannen niet coacht.Zit je met levensvragen, voel jij je geblokkeerd, wil je meer inzicht in wat jou blokkeert, wil jij je graag zelf verder ontwikkelen, dan ben je bij Wilma aan het juiste adres. 

Wilma's kernkwaliteiten zijn; goed luisteren, empathie en rust. Verder kan ze je ziel lezen waar je staat en wat je nodig hebt. De methodieken die ze gebruikt zijn oa: Creatrix® Transformologist®, Nlp Coaching, Hypnose, Life & Business Coaching, Innerlijk Kind Therapie en Reiki.