Ontmoet Tanja Bour

Hypnose Masterclass trainer en coach

Ontmoet Tanja Bour

Hypnose Masterclass trainer

1000+

mensen opgeleid

18 jaar

ervaring

100%

commitment

Tanja Bour heeft sinds 2015 een eigen praktijk als psychosociaal counselor. Ze heeft al veel mensen kunnen begeleiden op hun levenspad. Haar visie is dat ieder de oplossing in zichzelf mee draagt en dat we samen de uitdaging aan kunnen en mogen gaan om die oplossingen te vinden.


Sinds jaar en dag ondersteunt Tanja binnen Response Instituut deelnemers bij hun hypnose opleiding. Ook gaat ze de masterclasses Conversationeel hypnose en Pijnmanagement geven.

Jolanda is lang in het bedrijfsleven als projectleider en adviseur werkzaam geweest toen zij kennis maakte met NLP.

Al heel snel in dit proces van zelfontwikkeling was voor haar duidelijk wat ze echt wilde en dit was mensen in hun eigen kracht zetten. Zij wilde hetzelfde als die NLP trainer daar, een groep mensen begeleiden in dit proces van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.


Jolanda is een zeer gedreven en gepassioneerde trainer, zij heeft een uitgebreide kennis van NLP en van hypnose. Gemotiveerd door haar eigen continue persoonlijke bewustzijnsontwikkeling ontwikkelt zij graag nieuwe trainingen.

Door haar manier van trainen, positief, gevat, motiverend, goedlachs, inspirerend, soms uitdagend en met een gezonde dosis humor weet zij mensen in hun kracht te zetten en altijd het beste uit de ander te halen .  Tanja gelooft in eigen kracht en zelfhelend vermogen en ziet zichzelf slechts als een begeleider wanneer iemand daar even behoefte aan heeft.