Ontmoet Roos Maessen

Coach

1000+

mensen opgeleid

18 jaar

ervaring

100%

commitment

Hypnose is mijn passie die ik in 2013 ontdekte. Het is een relaxte en snelle manier om mensen te helpen met problemen van allerlei aard. Hoe mooi is dat denk ik dan, dat je dit zo voor mensen kunt doen. Ik word er blij van en de ander nog meer.

Naast hypnose leerde ik al snel iemt. Hierbij gaat het om oogbewegingen, waardoor negatieve gevoelens geneutraliseerd worden. Ook hierover ben ik super enthousiast. In een sessie doe ik altijd eerst iemt en daarna hypnose, dubbel verzekerd van succes zeg ik altijd.

Mijn achtergrond is leerkracht basisonderwijs en daardoor gaat mijn interesse niet alleen uit naar het helpen van volwassenen op allerlei gebieden, maar kan ik ook goed aansluiten bij de belevingswereld van  kinderen, om op een speelse fantasievolle manier te zorgen dat het kind weer lekker in zijn/haar vel mag zitten.

Hypnose is mijn passie die ik in 2013 ontdekte. Het is een relaxte en snelle manier om mensen te helpen met problemen van allerlei aard. Hoe mooi is dat denk ik dan, dat je dit zo voor mensen kunt doen. Ik word er blij van en de ander nog meer.

Naast hypnose leerde ik al snel iemt. Hierbij gaat het om oogbewegingen, waardoor negatieve gevoelens geneutraliseerd worden. Ook hierover ben ik super enthousiast. In een sessie doe ik altijd eerst iemt en daarna hypnose, dubbel verzekerd van succes zeg ik altijd.

Mijn achtergrond is leerkracht basisonderwijs en daardoor gaat mijn interesse niet alleen uit naar het helpen van volwassenen op allerlei gebieden, maar kan ik ook goed aansluiten bij de belevingswereld van  kinderen, om op een speelse fantasievolle manier te zorgen dat het kind weer lekker in zijn/haar vel mag zitten.