Milan Somers

milan-somers-response-instituut

Milan Somers heeft al meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose. Niet alleen in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven. Gedreven door zijn nieuwsgierigheid en passie voor menselijke communicatie en gedragsmatig handelen, wist Milan al snel zijn pad te vinden. Niet alleen in zijn privéleven, maar ook als consultant, project manager én directeur. Bij het Response Instituut kom je hem tegen als hoofdtrainer voor verschillende NLP en Hypnose Practitioner opleidingen.


Gedurende zijn leven nam Milan deze onderwerpen bij verschillende instituten onder de loep. Zo studeerde hij onder andere bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en het Hypnosecentrum. Ook buiten de Nederlandse grenzen vond hij nieuwe kennis, bij het New York Training Institute for NLP en Performance Partnership. Vandaag de dag zet Milan deze ervaring in om het Response Instituut vorm te geven. Én om anderen verder te helpen op hun pad. 

Opgeleid door de grootste

Milan kreeg onder meer les van Eric Schneider, Richard Bandler en Anné Linden, de grondlegster van het eerste NLP-instituut ter wereld. Anné Linden leidde Milan ook op in de Ericksoniaanse Hypnose. Zijn hypnose-trainersopleiding volgde Milan bij niemand minder dan David Sherpard.


Met zijn internationaal gecertificeerd trainerschap voor NLP en hypnose bezit Milan alle kennis en vaardigheden om zijn missie uit te dragen.