arrow_drop_up arrow_drop_down

Milan Somers

Milan Somers heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Hij geeft Response vorm en is de hoofdtrainer voor de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Als mens en in zijn functies als consultant, projectmanager en directeur heeft Milan een grote passie opgebouwd voor communicatie en het gedragsmatig handelen van mensen.


Hij heeft deze onderwerpen verder bestudeerd door diverse opleidingen te volgen o.a. bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, het New York Training Institute for NLP, Hypnosecentrum en Performance Partnership. 


Hij is o.a. opgeleid door Eric Schneider, Richard Bandler, en AnnΓ© Linden, grondlegster van het eerste NLP instituut ter wereld. Door AnnΓ© Linden is hij tevens opgeleid in Ericksoniaanse Hypnose en hij heeft zijn hypnose trainersopleiding gevolgd bij niemand minder dan David Sherpard. Met zijn Internationaal gecertificeerd trainerschap NLP en hypnose bezit hij alle kennis en vaardigheden om zijn missie uit te dragen.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies