arrow_drop_up arrow_drop_down

Milan Somers

milan-somers-response-instituut

Milan Somers heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Hij geeft vorm aan het Response Instituut en is de hoofdtrainer voor de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Als privépersoon en in zijn functies als consultant, projectmanager en directeur bouwde Milan een grote passie op voor communicatie en het gedragsmatig handelen van mensen.

Hij bestudeerde deze onderwerpen uitgebreid tijdens diverse opleidingen, o.a. bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, het New York Training Institute for NLP, Hypnosecentrum en Performance Partnership.


Opgeleid door de grootste

Milan kreeg onder meer les van Eric Schneider, Richard Bandler en Anné Linden, de grondlegster van het eerste NLP-instituut ter wereld. Anné Linden leidde Milan ook op in de Ericksoniaanse Hypnose. Zijn hypnose-trainersopleiding volgde Milan bij niemand minder dan David Sherpard.


Met zijn internationaal gecertificeerd trainerschap voor NLP en hypnose bezit Milan alle kennis en vaardigheden om zijn missie uit te dragen.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies