arrow_drop_up arrow_drop_down

Jolanda Vos-Boom

Jolanda Vos-Boom Coach Response Instituut

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als projectleider en adviseur is Jolanda de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Purpose gaan volgen.

Tijdens deze opleidingen heeft Jolanda de stap gezet om haar passie te gaan volgen en de overstap gemaakt om mensen te gaan coachen en trainen. NLP maakt haar zo enthousiast omdat ze daarmee mensen in hun kracht kan zetten en NLP meer keuzemogelijkheden en daarmee een gevoel van vrijheid oplevert. Zij is daarvoor haar eigen onderneming L&P Coaching gestart en coacht en geeft training aan particulieren en het bedrijfsleven.


Na de NLP trainersopleiding te hebben gevolgd is zij als NLP trainer bij Response Instituut aan de slag is gegaan. Naast de NLP opleidingen heeft Jolanda ook diverse hypnose opleidingen gevolgd om een nog bredere kennis op te doen. Kenmerkend aan Jolanda is haar positieve en goedlachse manier van trainen waar humor en serieus zijn goed in balans zijn. Haar doel is het beste uit de ander te halen en dat doet ze dan ook met veel gedrevenheid en passie.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies