Hanneke van der Voort

Hanneke van der Voort, coach bij Response Instituut

Hanneke is al meer dan 12 jaar actief op het gebied van NLP en hypnose.
 Van jongs af aan is ze al gefascineerd door het gedrag van mensen en de onderlinge dynamieken die zich afspelen in het contact tussen mensen. 
Om een sterke basis te ontwikkelen is zij opgeleid als Trainer NLP door Eric Schneider en als Trainer HNLP & Brain-Based Leadership door John Overdurf. Gedreven door continue groei en ontwikkeling volgde Hanneke nog een scala aan extra NLP en hypnose trainingen bij o.a. Richard Bandler, David Shepard, Anthony Robbins, Stephen Gilligan
.


Door de jaren heen verdiepte Hanneke zich steeds meer in de patronen die mensen vastzetten en weerhouden te bewegen in de richting die ze willen en verlangen; de “Stuck States.” Haar streven is dan ook om mensen hieruit los te laten komen zodat ze meer keuzevrijheid en vindingrijkheid ervaren. “Core-Change” is hierin voor haar het sleutelwoord.

IEMT-trainer

Ze specialiseerde zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze ook contactpersoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
 Naast de IEMT-trainingen verzorgt Hanneke ook trainingen in “The Core-Transformation Process” waarvoor ze de officiële licentie kreeg van Connirea Andreas.