Ontmoet Hanneke van der Voort

IEMT trainer en coach

Ontmoet Hanneke van der Voort

IEMT Trainer en coach

1000+

mensen opgeleid

18 jaar

ervaring

100%

commitment

Hanneke is al meer dan 12 jaar actief op het gebied van NLP en hypnose.
 Van jongs af aan is ze al gefascineerd door het gedrag van mensen en de onderlinge dynamieken die zich afspelen in het contact tussen mensen. 
Om een sterke basis te ontwikkelen is zij opgeleid als Trainer NLP door Eric Schneider en als Trainer HNLP & Brain-Based Leadership door John Overdurf. Gedreven door continue groei en ontwikkeling volgde Hanneke nog een scala aan extra NLP en hypnose trainingen bij o.a. Richard Bandler, David Shepard, Anthony Robbins, Stephen Gilligan
.


Door de jaren heen verdiepte Hanneke zich steeds meer in de patronen die mensen vastzetten en weerhouden te bewegen in de richting die ze willen en verlangen; de “Stuck States.” Haar streven is dan ook om mensen hieruit los te laten komen zodat ze meer keuzevrijheid en vindingrijkheid ervaren. “Core-Change” is hierin voor haar het sleutelwoord.

Jolanda is lang in het bedrijfsleven als projectleider en adviseur werkzaam geweest toen zij kennis maakte met NLP.

Al heel snel in dit proces van zelfontwikkeling was voor haar duidelijk wat ze echt wilde en dit was mensen in hun eigen kracht zetten. Zij wilde hetzelfde als die NLP trainer daar, een groep mensen begeleiden in dit proces van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.


Jolanda is een zeer gedreven en gepassioneerde trainer, zij heeft een uitgebreide kennis van NLP en van hypnose. Gemotiveerd door haar eigen continue persoonlijke bewustzijnsontwikkeling ontwikkelt zij graag nieuwe trainingen.

Door haar manier van trainen, positief, gevat, motiverend, goedlachs, inspirerend, soms uitdagend en met een gezonde dosis humor weet zij mensen in hun kracht te zetten en altijd het beste uit de ander te halen .  Hanneke werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek.

Ze specialiseerde zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin, de grondlegger van deze methodiek. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze ook contactpersoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
 Naast de IEMT-trainingen verzorgt Hanneke ook trainingen in “The Core-Transformation Process” waarvoor ze de officiële licentie kreeg van Connirea Andreas.