Regisseer Jouw Eigen Leven

en kom dichter bij jezelf

Regisseer Jouw Eigen Leven

en kom dichter bij jezelf


Neem de regie in eigen handen


Inclusief praktische oefeningen en video's


Concreet en direct toepasbaar 

Neem de regie in eigen handen

Inclusief praktische oefeningen en video's

Concreet en direct toepasbaar 

Over het boek

Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Dit boek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Ga de uitdaging aan en kies voor persoonlijke groei!

Het boek geeft je niet alleen handreikingen hoe je een waardevol leven kunt leiden, het bevat veel (persoonlijke) voorbeelden en oefeningen die je kunt doen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. De oefeningen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Na het lezen van dit boek weet je je richting, herken je oude patronen en ben je in staat deze te doorbreken. Je boort je maximale potentieel aan. Zo bouw je vanuit je regisseursrol verder aan je levensverhaal en ervaar je als hoofdrolspeler direct de positieve effecten. Wie wil dat nu niet?

"Mijn boodschap: Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Het boek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wil"

Over de auteur

Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur, mensen aan tot topprestaties.

Waarschuwing

Lees dit boek niet, als je niet wilt veranderen!

€24,95 incl. verzendkosten  

Boek: "Regisseer Jouw Eigen Leven"

  • Neem de regie in eigen handen
  • Inclusief praktische oefeningen en video's
  • Concreet en direct toepasbaar


Neem jij de regie in eigen handen?