Ontmoet Angèle te Baerts

mBraining trainer en coach

Ontmoet Angèle te Baerts

mBraining trainer en coach

1000+

mensen opgeleid

Het Response Instituut
met 18 jaar

ervaring

100%

commitment

Angèle is gespecialiseerd in angsten, trauma, solk klachten, burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid en is in staat om je snel meer rust en ontspanning te brengen. 


Hierbij gebruikt ze verschillende methodes, zoals NLP, hypnose, IEMT, Mbraining en ademwerk. Samen met jou kijkt ze wat het beste werkt zodat jij de mooiste versie van je zelf wordt.Angèle is gespecialiseerd in angsten, trauma, solk klachten, burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid en is in staat om je snel meer rust en ontspanning te brengen. 


Hierbij gebruikt ze verschillende methodes, zoals NLP, hypnose, IEMT, Mbraining en ademwerk. Samen met jou kijkt ze wat het beste werkt zodat jij de mooiste versie van je zelf wordt.Als coach is Angèle jouw reisgids en gaat ze samen met jou op pad om jouw antwoorden naar boven te krijgen.

Als coach is Angèle jouw reisgids en gaat ze samen met jou op pad om jouw antwoorden naar boven te krijgen. Zo kom je weer in contact met jouw creativiteit en wijsheid en eigen hulpbronnen. Ze zet je aan om meer jezelf te kunnen zijn en je krachtiger te voelen.