Response Instituut E-books

Emoties de Baas

Wil je niet langer het risico lopen om uit balans te raken door een onverwachte emotie? Ben je er klaar mee om voor onverwachte verrassingen te staan?

Wanneer een emotie opeens de kop op steekt is dat niet altijd gewenst. Misschien voel je je uit het veld geslagen terwijl je juist ‘in control’ wilt zijn.

Dit e-book geeft je inzicht in je emoties en reikt je 10 tips aan waardoor je weer de baas kunt worden over je eigen emoties, in plaats van andersom.

Feedback geven is een kunst

Het geven van feedback is een kunst. Het is iets anders dan het uiten van kritiek. Het verschil tussen beiden ligt in de intentie. Bij feedback staat het leerproces van de ander centraal. Bij kritiek staat je eigen behoefte centraal zonder echt rekening te houden met de ander. Dit e-book leert je meer hoe je in plaats van kritiek te uiten, feedback kunt geven en aan welke randvoorwaarden feedback dient te voldoen.

Een waardevolle kijk in je onderbewustzijn

Wil je eindelijk meer grip op de denken en voelen, eindelijk uit die negatieve spiraal komen, eindelijk van die verslaving of ongemak afraken? Wil je eindelijk gaan leven op jouw manier?

Je hebt het anderen al zien doen. Waarom zou jij dat niet kunnen? Dat is een vraag die je jezelf wel eens eerder gesteld hebt.

In dit e-book kom je meer te weten over je onderbewustzijn, vind je de sleutel naar jezelf en leer je hoe je die diepliggende intelligentie aanstuurt die voor 95% verantwoordelijk is voor alles wat je doet. 

Regisseer jouw eigen leven

Nu verkrijgbaar! Het nieuwste boek van

Milan Somers

oprichter van het Response Instituut