Emoties de Baas Event

Beheers jij je emoties, of beheersen je emoties jou?

Breek op 2 juni door jouw saboterende emoties!

Uniek Emoties de Baas Evenement

Beheers jij je emoties, of beheersen je emoties jou?

Breek in één dag door jouw saboterende emoties!

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  Woede, verdriet, angst, onzekerheid… Het zijn heftige emoties die je soms helemaal in hun greep hebben. Ben je er helemaal klaar mee? Dompel je dan een dag onder in je eigen brein… En doorbreek jouw blokkerende emoties!

  Tijdens deze unieke dag gooi je onder het toeziend oog van ervaren en bevlogen trainers volledig het roer om. Jij rekent af met je belemmerende processen? Hoe?

 • Je krijgt inzicht in wat je brein met je doet;
 • Je herkent de opkomst van jouw negatieve emoties en maakt hier korte metten mee;
 • Je snapt waar je negatieve emotie vandaan komt en waarom je deze ervaart…;
 • …En weet daardoor ook hoe je deze emotie doorbreekt;
 • Je leert hoe je denkpatroon je gevoel beïnvloedt;
 • En leert daarmee ook om dat gevoel positiever te maken en je te laten dienen;
 • Je leert hoe je jouw emoties met behulp van ademhaling en lichaamshouding de baas wordt;
 • En gaat naar huis met praktische tips die je een levenlang helpen in control te zijn van jouw leven.

Claim nú je plek

En wat heb je hier precies aan?

Jouw emoties hebben jou niet langer in de wurggreep. Je weet gevoelens van stress, angst, verdriet, woede of andere verstikkende zaken te herkennen én te doorbreken. Stel je dat eens voor… Hoe zou je leven eruitzien wanneer jij je emoties de baas bent, in plaats van dat ze met je op de loop gaan?

Dan voel jij je vrijer, lichter en gelukkiger.

Klinkt dit goed? Schrijf je dan nu direct in!

Schrijf mij direct in!


Jouw trainers voor deze workshop


Susan Theelen/ Emoties de baas!

Susan is directeur, NLP - & Hypnose trainer plus coach bij het Response Instituut, met een specialisatie in NLP, Hypnose en IEMT.

Oordeelloos en met veel toewijding helpt zij haar klanten bij het verkennen van hun onderbewustzijn. Een belangrijke plek, want hier vind je niet alleen de dieperliggende oorzaken van je obstakels. Maar ook je volledige - en soms onbenutte - potentieel!


Danny Kruts / Emoties de baas!

Danny Kruts is een internationaal gecertificeerde NLP Trainer, gespecialiseerd in interventies die mensen in hun kracht zetten. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer die hij omschrijft als "in anderen hun oerkracht activeren", zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s, die hij vaak combineert met zijn andere passie, vechtsport.

Maar hoe werkt het?

Bedenk je even dit: 95% van alles wat je denkt en voelt ontstaat onbewust, vanuit herinneringen, dingen die je hebt meegemaakt, je opvoeding en ga zo maar door. Je wílt ze misschien niet denken. Je wílt ze misschien niet voelen. En toch is het er. De enige reden is dat je brein door het leven heen automatische verbindingen heeft aangelegd die nu eenmaal ‘aan gaan’ bij bepaalde gebeurtenissen.

Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer jij de verbindingen in je brein herkennen, maar belangrijker nog: je leert technieken om saboterende verbindingen te verzwakken en er positieve, dienende verbindingen voor in de plaats aan te leggen. Deze technieken zijn allemaal gebaseerd op moderne, Westerse hersenwetenschappen.

Spreek jij de taal van je brein? Dan hoef je niet langer in de weg gezeten te worden door belemmerende, automatische patronen die heel je leven beïnvloeden. Niet meer uit je slof schieten tegen je partner en later spijt hebben. Niet langer gebukt gaan onder onzekerheid. Eindelijk doen wat je wílt doen, omdat jij je sterk, dapper en vrij voelt.

Wil jij dit? Klik dan direct op de knop en claim je plek in deze unieke dag!

Ben je er klaar voor?

Jij bent nog maar enkele stappen verwijderd om je emoties de baas te zijn! Besluit je mee te doen? De hele dag wordt gefilmd, dus je ontvangt later een replay! Je kan het dus gerust nog eens over doen wanneer je andere belemmerende emoties voelt!

Deelname is online.  Je krijgt live feedback en training van onze ervaren trainers, waardoor je écht sprongen kunt maken.

Tot snel, bij Emoties de Baas!

Ja, ik ben klaar om mijn emoties de baas te worden

Claim nu jouw plekje middels deze button.

Live en interactief

Deze workshop bevat veel praktische oefeningen die je voor altijd hierna kunt toepassen op jouw leven

Gratis toegang tot opnames

Na de workshop krijg je toegang tot de opname in onze community

Live en interactief

Deze workshop bevat veel praktische oefeningen die je voor altijd hierna kunt toepassen op jouw leven

Gratis toegang tot opnames

Na de workshop krijg je toegang tot de opname in onze community

Meld je hier aan!

Ik volg het event online!


📌 2 juni 2024

🕙 10:00 uur


€77,97