Ontmoet Susan Theelen-Cornips

Opleidings-manager Response Instituut 

Ontmoet Susan Theelen-Cornips

Opleidings-manager Response Instituut 

1000+

mensen opgeleid

Het Response Instituut
met 18 jaar

ervaring

100%

commitment

Susan is directeur, NLP - & Hypnose trainer plus coach bij het Response Instituut, met een specialisatie in NLP, Hypnose en IEMT.


Oordeelloos en met veel toewijding helpt zij haar klanten bij het verkennen van hun onderbewustzijn. Een belangrijke plek, want hier vind je niet alleen de dieperliggende oorzaken van je obstakels. Maar ook je volledige - en soms onbenutte - potentieel!


Niet alleen tijdens training maar ook bij haar coachingsessies leert Susan haar studenten & klanten om het maximale uit dit potentieel te halen en in te zetten. Om grip op hun leven te krijgen en het vorm te geven. Om precies dié persoon te worden die ze willen (en kunnen) zijn. 


Susan is directeur, NLP - & Hypnose Trainer plus coach bij het Response Instituut, met een specialisatie in NLP, Hypnose en IEMT.


Oordeelloos en met veel toewijding helpt zij haar klanten bij het verkennen van hun onderbewustzijn. Een belangrijke plek, want hier vind je niet alleen de dieperliggende oorzaken van je obstakels. Maar ook je volledige - en soms onbenutte - potentieel! niet alleen tijdens training maar ook bij haar coachingsessies leert Susan haar studenten & klanten om het maximale uit dit potentieel te halen en in te zetten. Om grip op hun leven te krijgen en het vorm te geven. Om precies dié persoon te worden die ze willen (en kunnen) zijn. Susan is open, eerlijk en heeft een scherp oog voor detail.

Zij begeleidt haar cursisten & klanten op warme wijze in hun groeiproces, waarbij dromen omgezet wordt in dóen.