Yvonne van de Vondervoort | Response Instituut

Yvonne van de Vondervoort

Yvonne van de Vondervoort , coach bij Response Instituut

Yvonne van de Vondervoort is al ruim 30 jaar werkzaam binnen het terrein van mens en arbeid. Ze is begonnen als intercedent waarna ze zich meer en meer ging richten op begeleiding en coaching binnen alle sectoren als loopbaan, outplacement en mobiliteitsadviseur.


Vanuit het hebben van werk, is dit gegroeid naar zingevend werken, gezond werken en werken vanuit bezieling. Zij kijkt vanuit de individu en de organisatie of familie en faciliteert daaromheen, organiseert en doet interventies om de beweging in te zetten en de doelen te bereiken. Daarbij hanteert zij reguliere en completerende methoden. Niets menselijks is haar vreemd.

Op dit moment werkt ze als systemic facilitator, vertrouwenspersoon en adviseur bedrijfsmaatschappelijk Zorg binnen haar eigen bedrijf en verschillende andere organisaties. Ze geeft trainingen en intervisie aan professionals waarbij organisatorische en systemische aspecten centraal staan. Ook begeleidt zij mensen bij rouwverwerking en trauma.


Ze is o.a. sinds 1997 NLP Master practitioner en heeft haar 4 jarige opleiding in Hypnotherapie in Eindhoven voltooid. Haar motto is: Iedereen aan het stuur van zijn eigen leven en loopbaan. Dat houdt in dat geïnspireerd door de geest en de psyché, het gevoel en de wens van de ziel op één lijn komen te staan. Op gebied van Systemische werk heeft zij de laatste 10 jaar bij meerdere meesters haar vakbekwaamheid opgedaan. Zij voelt zich het beste in de rol van meester en leerling van het leven. Ze heeft inmiddels al 7 jaar vele systemische workshops gegeven met thema’s als: Vrouw en eigen bedrijf en Vrouw-zijn en Maskers: een cursus over karakterstructuren en leiderschap.

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies