Video

Bekijk hier de video over de NLP Master Practitioner.

Lees meer over NLP

Leer jezelf nog beter kennen

Tijdens de NLP Practitioner heb je al de kracht van NLP ontketend en daarmee ook ervaren hoeveel impact het heeft op je gevoelswereld, je denken en je vermogens om doelen te realiseren. Tijdens de opleiding NLP Master Practitioner werk je met nog geavanceerdere processen en technieken om op nog diepere niveaus aan jezelf te werken. Je gaat op zoek naar de fundamenten die alles in je leven bepalen.


Ik ben klaar voor de volgende stap 

NLP geeft je inzicht in hoe je brein en gedachten werken, waardoor jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen.

Response Instituut geeft mensen door haar NLP- en hypnose-opleidingen al 12 jaar de controle terug over hun leven. Met NLP leer je de taal en geheimen van je brein. Je begrijpt opeens waarom bepaalde patronen en gedachten altijd weer terugkeren of je zelfs saboteren. Met Neuro Linguïstisch Programmeren leer je deze patronen voorgoed om te zetten.


Je gaat zien waarom bepaald gedrag je blokkeert bij het bereiken van je doelen. Je leert hoe jouw brein keuzes maakt, verlangens en angsten creëert en (de)motiveert. Je leert negatieve ervaringen uit het verleden neutraliseren en je eigen gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloeden.


De NLP Master Practitioner opleiding in Limburg geeft jou de controle terug. Waardoor jij een nog leuker en gelukkiger leven creëert voor jezelf. Een leven waarbij jíj de regie in handen hebt.


Ja, ik wil de controle terug

Waarom zou je de NLP Master Practitioner volgen?

Tijdens de NLP Master Practitioner staan je denkstijlen, overtuigingen, waarden en modelleren centraal. Daarnaast geeft de NLP Master Practitioner verdieping aan de reeds geleerde stof in de NLP Practitioner. Het volgen van de NLP Master Practitioner levert je de volgende voordelen op:


 • Het bewust worden van je onbewuste drijfveren die je werkelijkheid creëren.
 • Het naleven van je waarden en normen die je belangrijk vindt in je leven.
 • Het kunnen modelleren van menselijke vermogens en deze zelf kunnen toepassen.
 • Het herkennen van menselijke cognitieve processen en deze toepassen in je communicatie.
 • Het verkrijgen van inzicht in je eigen belemmerende en stimulerende overtuigingen.
 • Het aanpakken van diepgewortelde emoties.
 • Het vergroten van je uniekheid en kiezen waarvoor je staat.
 • Het loslaten van identificaties om dichter bij jezelf te komen.

Bekijk de start data
nieuwe stijl-millennials
Angele-mbraining

NLP wordt gebruikt in het bedrijfsleven, coaching, begeleiding, onderwijs, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, psychotherapie en sport – in feite overal waar mensen iets willen realiseren vanuit hun eigen kracht. Veel mensen volgen deze opleiding om efficiënter te communiceren, mentaal en emotioneel te kunnen groeien, oude gedrags- en denkpatronen te doorbreken, hun innerlijke rijkdom aan te boren en te handelen, spreken en communiceren zoals zij dat zelf willen.

Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een erkend NLP Practitioner certificaat.

Over de opleiding

De opleiding NLP Master Practitioner vindt plaats in Roermond, Limburg. De opleiding duurt gemiddeld zes maanden en is opgedeeld in zes blokken van drie dagen, inclusief het examen. 


Na de opleiding beheers je technieken die niet alleen zorgen voor een enorme sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Ze brengen je ook verder in je werk of op gebied van coaching.


Het effect na de opleiding:

 • Je weet je drijfveren. Je hebt je grootste angsten en drijfveren ontdekt zodat je weet dat je beide nodig hebt om in balans te zijn.
 • Je leeft je waarden. Je ervaart meer emotionele vrijheid en een dieperliggend contact met je waarden en uniekheid.
 • Je kent je denkstijlen. Je kennis over je denkstijlen wordt vergroot waardoor je makkelijker kunt handelen en communiceren hoe jij dit wilt.
 • Je bepaalt je eigen koers. Je laat je niet meer afleiden door de omgeving en bepaalt de koers van je eigen leven.
 • Je bent authentiek. Je verandert je zelfbeeld zodat je krachtiger en authentieker bent.
 • Je komt snel tot de kern. Je kunt snel tot de kern komen waardoor je coachvaardigheden naar een ongekend niveau gaan.
Bekijk de start data
gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

Fases van de opleiding

Inzicht in denkstijlen

 In de NLP Master Practitioner word je geleerd om je waarden te herkennen en op een positieve manier voor je te laten werken. Ook leer je het bewust inzetten van de metaprogramma’s om fundamentele veranderingen bij jezelf en anderen teweeg te brengen.


De 6 niveaus van verandering

Je leert via de logische niveaus om op verschillende niveaus informatie toe te laten en dieperliggende patronen van ons gedrag en het effect op de omgeving bloot te leggen. Je word je door het gebruik van de logische niveaus meer bewust van je denken, wie je bent en welk levensdoel je hebt.

Omzetten van beperkende overtuigingen

Je eigen overtuigingen zijn grotendeels verantwoordelijk voor problemen die je ervaart. In de NLP Master Practitioner maak je je beperkende overtuigingen zichtbaar en herschrijf je ze zodat ze juist ondersteunend voor je zijn.


klaar-voor-de-volgende-stap-response-instituut-opleidingen

Werken met tijd en ruimte

Je leert werken met tijdlijnen. Een tijdlijn is een ruimtelijke beschrijving van hoe je je eigen relatie met de tijd organiseert, begrijpt en ervaart. Het is een metafoor over hoe je visuele en auditieve beelden, alsook de gevoelsmatige aspecten van de door jouw herinnerde ervaringen codeert en verwerkt.

Structuur van emoties

Je ruimt alle blokkades voor je geluk en persoonlijke groei uit de weg: je leert op elk gewenst moment positieve gevoelens op te roepen. Je leert belemmerende gedachten en patronen uit te schakelen. 
systemisch-werken

Kracht van modelleren

Door je capaciteit tot modelleren te ontwikkelen, ontwikkel je je vermogen tot leren. Je leert hoe je het best kan leren. Het wordt mogelijk (wat dan ook van wie dan ook ) te leren op een ecologisch verantwoorde manier.Een dag bij Response Instituut

Wanneer je 's ochtends voet zet in het Response Instituut in Roermond, weet je het gelijk. Dit voelt als thuiskomen! Ons team van trainers en mentoren verwelkomt je met een kopje thee of koffie. Met opzwepende muziek op de achtergrond verken je de kleurrijke kamers van het gebouw. Je voelt de kriebels. Je krijgt zin om jezelf binnenstebuiten te keren, om te leren!


Al gauw merk je: bij het Response Instituut gaat het niet om saaie theorie. Geen eenrichtingsverkeer, maar interactie. In kleine groepjes pas je leerstof direct toe op persoonlijke ervaringen: van jezelf én die van de ander. 


De hele dag staat jouw persoonlijke mentor voor jou klaar. Deze beantwoordt elke prangende vraag of helpt je obstakels uit de weg te ruimen. Tijdens de oefeningen voorzien ze je van feedback en houden ze een spiegel voor. 


Wat wij vaak terugkrijgen? Response Instituut voelt niet als de schoolbanken. Het is onderdeel van een reis waarin je jezelf ontdekt en ontwikkelt. Een moment waarop je ongestoord met jezelf bezig kunt zijn. Een dag waar je opgeladen en met nieuwe energie van thuiskomt!

Dit wil ik ookWaarom de NLP Master Practitioner bij Response Instituut?

Response staat voor een persoonlijke en down-to-earth aanpak

Al meer dan 12 jaar maken wij NLP toegankelijk en tastbaar. Voor de ambitieuze levensgenieter die serieus met persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. Zonder blabla. Maar mét concrete resultaten.


Een training volgen bij Response is als thuiskomen. Thuiskomen op een plek waar je volledig jezelf mag en kan zijn. Waar je met al je bagage, al je karaktertrekken en vooral al je ambities welkom bent. We hanteren een persoonlijke aanpak en werken altijd in kleine groepen van maximaal 15 personen.


Wij helpen je om je dromen achterna te gaan en je doelen te bereiken. Zodat jij AAN gaat - en blijft staan. 


Bekijk certificatie & accreditatie
response-instituut-opleidingsagenda-roermond

Response Insituut is een internationaal erkende opleiding.

Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de NVNLP en SKJ.  De NLP Practitioner is geaccrediteerd door de IANLP, Arcturus, VIV, VVET, NVST en VBAG. Ook zijn wij erkend door de BATC.


Voor de certificatie en inhoud van de NLP Practitioner valt Response Instituut binnen de richtlijnen van het Arcturus Internationaal Trainingsinstituut en het New York Training Institute.


We beschikken daarnaast over een CRKBO-erkenning. Wat dat voor jou betekent? Kwalitatief goede trainingen, die daarnaast vrijgesteld zijn van BTW.  

Je ontvangt deze bonussen er gratis bij:

Ontrafel de geheimen van je brein

🏆 Toegang tot de online leeromgeving en community met extra video’s, oefeningen en exclusieve content.


contact-

🏆Persoonlijke 1- op-1 begeleiding van onze trainers.

Start in november

13 januari 2021

Roermond

Dagopleiding


Duur:

18 dagen - 6 blokken


Tijden: 

10.00 -17.00


Trainer:

Milan Somers


10 maart 2022

Roermond

Avondopleiding


Duur: 

16 donderdagavonden - 18.00 - 22.00

&

4 blokken van 2 dagen - 10.00 -17.00Trainer: 

Jolanda Vos


Meld je vandaag nog aan en transformeer je leven!

ROERMOND

NLP Master Practitioner 

13 januari 2022

(Dag)

€2950,-

ROERMOND

NLP Master Practitioner
10 maart 2022
(Avond)

€2950,-

Onze trainers in beeld

milan-somers-trainer-nlp

Milan

Milan Somers heeft al meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose. Niet alleen in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven. Gedreven door zijn nieuwsgierigheid en passie voor ...

jolanda-milan-samen

Jolanda

Jolanda werkte jarenlang in het bedrijfsleven als projectleider en adviseur, voordat ze zich in de wereld van NLP stortte. Ze volgde de opleidingen NLP Practitioner, NLP...

Ben jij klaar voor een enorme boost in je persoonlijke én professionele groei?