nlp-practitioner-limburg-training

Vacature marketingmedewerker

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een freelancer met kennis van marketing en communicatie?

 En heb jij een passie voor persoonlijke ontwikkeling en gelukkig leven?


Lees dan verder en zie of wij jou een stukje gelukkiger mogen maken!Over de functie 

Response Instituut te Roermond is op zoek naar een sterke freelancer in het vakgebied marketing en communicatie. Je gaat onze website beheren, sterke teksten opleveren, social media beheren en leadpages & mailcampagnes ontwikkelen en schrijven. Ga zo nog maar even door. Heb je zelf sterke ideeën die bijdragen? We staan overal voor open.


Over Response 

Response Instituut begeleidt mensen naar een vrijer en gelukkiger leven. Hoe? Via de moderne, Westerse hersenwetenschap NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en de traditionele techniek van hypnose.


Mensen die vastlopen in het leven komen al vijftien jaar bij Response Instituut om de teugels van hun leven weer in handen te nemen. Om belemmeringen en blokkades, saboterende mechanismen, om te buigen en te doorbreken.

Bij Response vind je niet alleen persoonlijke ontwikkeltrajecten, maar ook opleidingen om zelf NLP-, of hypnose coach te worden.

Over jou 

Jij bent een freelancer, wat betekent dat je een sterke behoefte hebt aan vrijheid en eigen inbreng. Dat snappen we bij Response. Sterker nog: daar hòuden we van!


Heb je een passie voor persoonlijke ontwikkeling? Wil jij bijdragen aan een gelukkiger en vrijer wereld? Dan ben je perfect om ons team te versterken.


Denk je dat jij de heilige graal in huis hebt? Dat jij het verschil kan maken? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op en geef aan waarom jij in huis hebt wat we zoeken.

Details 

In de eerste instantie spendeer je tussen de 20 & 24 uur per week aan je werkzaamheden voor Response, maar als in de praktijk blijkt dat je meer nodig hebt, is dit altijd mogelijk in overleg. Je bent enorm vrij in de invulling van je functie: wat je bij te dragen hebt, mag je bijdragen. Wél vragen we om de volgende kennis:


  • Je bent werkzaam (geweest) in (online) marketing;
  • Kennis in het beheren van websites/cms systemen.
  • Kennis en ervaring met ‘Phoenix’ is een sterke pré, maar geen must.
  • Kennis en ervaring met e-mailmarketing is wél een must; En als je hebt gewerkt met Mailblue/Active Campaign is het helemaal perfect;
  • Je hebt ervaring met productgericht en actief schrijven;
  • Vindt dit ook leuk;
  • En hebt affiniteit met persoonlijke ontwikkelingstrajecten als NLP, Hypnose, verschillende vormen van psychologie of andere methoden.
Video Aspect Ratio: 4:1

Genoeg gepraat!

 Voel jij jouw hart ‘JA’ schreeuwen? Dan spreken we je snel!