klaar-voor-de-volgende-stap-response-instituut-opleidingen

STAP-budget specials

Klaar voor een gratis opleiding?

Welkom bij onze STAP SPECIALS

gratis-workshop-nlp-hypnose-responseInstituut

Belangrijke mededeling

  De overheid heeft besloten om de STAP-subsidie vanaf 2024 te schrappen. Dit betekent dat als je nog gebruik wilt maken van deze subsidie, het nu of nooit is.
  Waar sta jij nu in het leven en wil je verandering aanbrengen? Onze opleidingen gaan je leven positief veranderen zodat jij die verandering nu nog kunt inzetten. Verandering die impact heeft op de werk, je inkomen en als leuke bijwerking je gezondheid en je relaties. Zodat jij jouw leven leeft– in z’n allermooiste en beste versie van zichzelf. We hebben geweldig mooie resultaten van eerdere cursisten gezien in wat allemaal mogelijk is.


'Let op! Het STAP-budget wordt dus vanaf 2024 beëindigd. Er wordt onderzocht op welke manier deze regeling zorgvuldig kan worden afgerond en op welke andere manieren er kan worden doorgegaan met het stimuleren van leren en ontwikkelen.'

 

Zodra meer bekend is vanuit de overheid over hoe verder met (de afronding van) STAP en andere manieren om leren en ontwikkelen te stimuleren, dan brengen we je graag weer op de hoogte en werken we deze pagina bij.


  Als je jezelf inschrijft voor 3 juli dan kun je nog gebruikmaken van de STAP-subsidie en onderstaande StapSpecials volledig gratis meedoen. Een unieke kans die je niet wilt missen.

Gebruikmaken van het STAP-Budget?

  Sinds 1 maart 2022 kun je  van de overheid een subsidie krijgen van €1000  per jaar om jezelf te ontwikkelen, namelijk het STAP-budget.

  STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven. 


  Hoe gaaf is het dat je nu eindelijk die training kunt volgen en alles dat je ervoor hoeft te doen is je nu inschrijven en op 3 juli 2023 vanaf 10 uur in de ochtend even de tijd nemen om je STAP subsidieaanvraag te doen. 


  Ben je geïnteresseerd in het STAP-budget of wil je graag meer informatie? Klik dan op onderstaande button!

Onze STAP-budget toppers!

Interesse in een van deze STAP specials? Klik op een opleiding en zie wat deze opleiding je brengt in je ontwikkeling. Uiteraard zijn er meerdere opleidingen die voor STAP in aanmerking komen.

wegens succes nogmaals de 
Summercamp/NLP Springtime

📌 24 t/m 27 augustus

of

 📌 16 t/m 19 oktober

Kort, zeer krachtig!


Deze 4-daagse NLP opleiding gaat verder dan alleen snuffelen aan NLP.

Leer koers geven 

Leer hoe patronen te helpen doorbreken .

Communiceer krachtigerregressie-therapie-masterclass

Systemisch Coachen

📌 9, 10 & 16 november 2023

Deze 3 daagse training is voor iedereen die meer wilt leren over de dynamiek van systemisch werk en familieopstellingen.
Innoverend leiderschap


📌 vanaf 2 september,
met Live & Onlive experience dagen
27 & 28 september 2023

Ben jij toe aan een radicale verandering van je leven en carrière? Voel je dat het tijd is voor die volgende stap?Wil jij graag vernieuwing brengen in je job, organisatie of onderneming en weet je niet goed hoe?


IEMT

📌 15, 16, 17 september 2023
&
20, 21 oktober 2023


Op een zeer snelle manier sterke ongewenste emoties verminderen  bij je cliënt? Deze 5 daagse opleiding is een aanwinst voor iedere coach, therapeut of trainer.  Naast het werken op emoties werkt het model van IEMT ook op issues die betrekking hebben op identiteit en zelfbeeld.


IEMT Advanced

📌  11, 12 november &
2, 3 december 2023


Deze 4 daagse opleiding is een verdieping van de basis IEMT.


Je gaat nog dieper in op het niveau van emoties, identiteit, IEMT model en de Patronen van Chronisiteit 
Public Speaking

📌 8, 9 & 10 november 2023


Leer met de juiste techniek o.a. hoe het zelfvertrouwen en je spreekvaardigheden te veranderen met deze training.


Ongeacht je achtergrond of ervaring, deze training biedt de kans om de vaardigheden en technieken te ontwikkelen die nodig zijn om effectief en overtuigend te communiceren voor een groep.

   Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij ons en denk je eraan subsidie aan te vragen? Overweeg ook jij het STAP-budget?

Klik op de onderstaande button en vul je eigen STAP-aanmeldbewijs in.


Ontvang het vervolgens in je mail met de bijbehorende instructies 

Wees er snel bij!