arrow_drop_up arrow_drop_down

Renate Bleij

Renate Bleij , coach bij Response Instituut

Renate Bleij (1965) heeft haar uitdaging gevonden in het coachen en trainen, zij is in dit veld sedert 2001 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Zij wordt gedreven door haar passie om mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat haar motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. Zij ziet zichzelf als een procesbegeleider in hart en nieren en zij werkt onvoorwaardelijk, respectvol en vol overgave. In haar werk als coach en trainer wordt zij steeds opnieuw uitgenodigd verantwoordelijkheid te nemen om deze manier van werken waar te maken.


Het is voor haar een logisch gevolg van het werk waarmee zij bezig is dat zij constant zorg draagt voor het op peil houden van haar vakkennis en tegelijkertijd dat zij in ontwikkeling blijft door het volgen van diverse opleidingen. Naast het feit dat zij is opgeleid tot mediator en NLP trainer heeft zij zich onder andere verder verdiept via Systemic Constallation Work and Inner Navigation en Trauma werk. 

Renate is door EMCC/NOBCO geaccrediteerd als Master Practitioner Coach en naast haar coachingswerkzaamheden werkzaam als gecertificeerd Emotionally Focussed Therapist (relatiecoach), international gecertificeerd NLP Trainer en als docent bij de Alba Academie ten behoeve van de Post-HBO en EMCC EQA Practitioner geaccrediteerde beroepsopleiding tot coach. 

Welkom! Onze website maakt gebruik van cookies