QUANTUM SPIRIT CONNECTION HYPNOSE

12 Juni 2022

Ervaringsdag

Maak kennis met je Goddelijke Vonkcertificatie-medaille-usp3x

Jouw goddelijke zelf ervaren!

+1.000 mensen gingen je voor!

certificatie-medaille-usp3x

De meest krachtige techniek van deze tijd!

ONTWAKINGSPROCES

Heb jij wel eens momenten dat je je zaken afvraagt zoals:

 • Wie ben ik?
 • Waarom ben ik hier?
 • Wat is mijn doel in dit leven?
 • Waarom lukt het niet zoals ik wil?
 • Waarom word ik zo diep geraakt door mensen?
 • Waarom heb ik zoveel uitdagingen?
 • Hoe kan ik gelukkiger zijn?
 • Hoe kan ik meer liefde ervaren?
 • Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe?

Deze vragen houden de mens sinds het begin der tijden bezig. En helemaal in deze huidige tijd zijn meer en meer mensen op zoek naar antwoorden.

Data & aanmelden 

Testimonials

ZOEK NIET MEER

De meeste mensen zijn op een zoektocht buiten zichzelf: boeken, workshops, documentaires, YouTube, enz.

Wat als de steen der wijzen geen steen is?

Roy Martina was sinds zijn Bijna Dood Ervaring op zijn 21e op deze zoektocht totdat hij zo’n 35 jaar later tijdens een meditatie de boodschap kreeg

De heilige graal is verborgen onder de hypnose!”


Hypnose is de snelste manier om diep in trance te raken en zelfs een ‘beginneling’, iemand die nooit gemediteerd heeft, kan vaak in een paar sessies heel diep gaan en contact maken met een wereld die tot dan afgesloten voor hem/haar was.

2e voordeel van hypnose is dat je kan ontspannen en je laten leiden door iemand die weet wat je wilt en jou ondersteunt in het vinden van oorzaken en antwoorden op jouw specifieke vragen!

Iets voor mij

DE HEILIGE GRAAL VAN QUANTUM HYPNOSE

Roy’s (onder)zoektocht naar de normale hypnose was teleurstellend omdat hij niet kon vinden wat er bedoeld werd met de heilige graal. Totdat………


Totdat Roy ‘PER TOEVAL’ op een dag, samen met zijn vrouw Joy, bij Dolores Cannon in een workshop geheten Quantum Healing Hypnose de Heilige Graal ontdekte: Onze Goddelijke Vonk.

Onze Goddelijke Vonk is een oneindig goed geïnformeerd en krachtig aspect van ons waarmee contact kan worden opgenomen en waarmee kan worden gecommuniceerd. 

Dit deel van onszelf is altijd bij ons aanwezig en bestaat onder de oppervlakte van onze onbewuste geest. Dit onderbewuste verbonden met de ziel is wat toegang geeft tot vorige levens. De Goddelijke Vonk kan onmiddellijk wonderbaarlijke genezingen uitvoeren wanneer dat gepast is.


null


taking-ownership-slogan-response-instituut2x

"Taking Ownership is onze belofte,

aan een ieder die binnenstapt bij

 het Response Instituut."

REGRESSIE IS NIET DE OPLOSSING DIE WE ZOEKEN

  Het is ondertussen overtuigend aangetoond, via duizenden sessies, dat we allemaal meerdere andere levens hebben geleefd. Daar kan je toegang toe krijgen door middel van gewone hypnose, dit wordt regressie genoemd. Op deze manier kan je oneindig blijven graven in het verleden en bezig zijn om correcties uit te voeren, inzichten te krijgen, te geloven dat de oorzaak in het verleden ligt, lessen leren, karma verbranden en vergeving van de mensen die je pijn hebben gedaan. Dat zijn eindeloze cirkels.


  DE HEILIGE GRAAL IS

  HET ONTWAKEN VAN HET CHRISTUS BEWUSTZIJN


  Dat is anders bij Quantum Hypnose. Daar kunnen we de oneindige variaties op dit leven waarnemen, parallel aan onze lineaire tijdlijn. M.a.w. alle variaties, alle keuzes, alle mogelijkheden van ons potentieel worden al beleefd in het quantum veld, inclusief ons beste leven waarin we het gelukkigst zijn, de meeste impact maken en waar we ervaren waarom we hier zijn.  En door middel van Quantum Hypnose ervaren we dat we allemaal een Goddelijk Kern hebben die de antwoorden kan geven op elke vraag die we hebben over onszelf of het leven dat we leven.

DE TRAINERS VAN DE QUANTUM CONNECTION HYPNOSE TECHNIEK OPLEIDING

  Wij, Roy Martina en Milan Somers, geven samen de Opleiding Quantum Connection Hypnose Techniek. Van 8-12 juli vindt de Quantum Spirit Connection module plaats. Tijdens deze intensieve 5-daagse module kom je in aanraking met de onsterfelijke Goddelijke Vonk die het leven geeft aan het stoffelijk deel. Je leert contact te maken met deze Goddelijke Vonk, ontvangt richtlijnen voor je leven en word je bewust wie je echt bent, waarom je hier op aarde bent en wat je bent komen doen. En waarvoor je je moet voorbereiden om klaar te zijn voor de veranderingen die de aarde NU aan het meemaken is. En je wordt begeleid door je Toekomstige Zelf op de tijdlijn waar jij wilt zijn, jouw droomleven.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR DE QUANTUM SPIRIT CONNECTION MODULE

  Indien jij meer informatie wilt over deze Quantum Spirit Connection module of jij je wilt aanmelden, klik dan HIER.


  EERST ERVAREN?

  NEEM DAN DEEL AAN ONZE ERVARINGSDAG OP 12 JUNI!


  We begrijpen het als je eerst meer wilt weten en mogelijk nog vragen hebt. Daarom hebben wij een speciale dag georganiseerd waar je met je vragen terecht kunt en je de Quantum Spirit Connection Hypnose kunt ervaren. 


  Op 12 juni 2022 geven wij, Roy Martina en Milan Somers, je de kans om dit aan den lijve te ondervinden.  We lichten alvast een tipje van de sluier op en laten je ervaren hoe het is om met je Goddelijke Vonk contact te leggen.


  Je kunt Live (in de zaal) deelnemen voor maar € 99,00 excl. BTW (koffie, water en thee inbegrepen) of Online (op 12 juni of op een later moment meedoen) voor maar € 49,00 excl. BTW.


  De dag wordt in het Nederlands gegeven, met Roy en Milan als trainers, van 10.00-17.00 uur, bij het Response Instituut Roermond. 


  Wees er snel bij: we hebben maar 50 Live plaatsen in de zaal beschikbaar en de vorige Ervaringsdag was binnen een paar uur uitverkocht!

Wat mag je verwachten van deze dag?

  Heb je vragen over het leven, spiritualiteit en het verschil tussen ziel en spirit, waar je bent als je niet in een lichaam bent? Dan is dit een dag voor jou!


  • Je komt meer te weten over wat er gebeurt na de dood en hoe ons leven beïnvloed wordt door duistere energieën die als belang hebben dat jij niet het maximale uit je leven haalt en een leven leidt ver onder jouw potentieel.

  • Je maakt Quantum Hypnose demonstraties mee en ontdekt wat mogelijk is. Je kan ook zelf meedoen terwijl er een demo wordt gegeven.

  • Je gaat de concepten van duisternis en licht beter begrijpen en leert wat je kan doen om jezelf te beschermen.

  • Je leert hoe je met intentie kracht en acupressuur blokkades kunt opruimen en meer open kunt staan.

  • Je leert wat chakra’s echt zijn en hoe ze je leven bepalen.

  • Je ervaart dat je vragen kan stellen over wat er in jouw leven aan het gebeuren is.

  • Je kan meedoen met een groepshypnose sessie.

  🎁 EXTRA CADEAUTJE ALS JE DEELNEEMT:

  • Je krijgt een audio Quantum Hypnosesessie om zelf thuis te oefenen in het verbinden met je Goddelijke Vonk. (waarde €20,-)

  • Je krijgt toegang tot de opnames van de dag zodat je rustig alles opnieuw kunt meemaken (waarde €49,-). En zo kan je de technieken blijven oefenen.

Verdien je inschrijving terug!

Wil jij de kosten van jouw inschrijving terugverdienen? Dat is mogelijk! Je krijgt na je aanmelding een link van ons. Meld je aan als affiliate en ontvang jouw unieke code! Bied deze training aan bij anderen en ontvang 15% over elke Live in de Zaal aanmelding en maar liefst 35% over elke Online aanmelding.

Ik wil mij inschrijven! 


Wil je Roy en mij (wederom) samen aan het werk zien en meer over jouw Goddelijke vonk te

weten komen dan mag je deze dag niet missen.

Live Quantum Spirit Hypnosis Techniek

📌 12 juni 2022 - 10.00 - 17.00 uur

📍 Response Instituut Roermond

🗣 Taal: Nederlands

Live: €99,-

excl. 21% BTW

Koffie, water en thee inbegrepen


Let op: er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar! 


Online Quantum Spirit Hypnosis Techniek

📌 12 juni 2022 - 10.00 - 17.00 uur

📍 Response Instituut Roermond

🗣 Taal: Nederlands

Online: €49,-

excl. 21% BTW

Koffie, water en thee inbegrepen


Let op: online kan je het met meerderen tegelijkertijd doen!

What's next? 

Op deze dag ga je zelf ervaren en zien wat mogelijk is, zodat je kan besluiten of je dieper hierin wilt duiken in de Module Quantum Spirit Hypnose op 8, 9, 10, 11 & 12 juli