5 elementen Quantum Challenge

5 elementen Quantum Challenge

Je weet dat er meer in je zit maar soms lukt het gewoon even niet.

Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.


Onze gedachten en overtuigingen bepalen onze realiteit, en door het begrijpen van de principes van quantumfysica kunnen we deze realiteit beïnvloeden. Met behulp van de 5 elementen en Quantum Timeline Jumping kun je jouw toekomstige zelf bezoeken en daar informatie verzamelen over de beste manier om je doelen te bereiken. Dit unieke concept maakt het mogelijk om moeiteloos en zonder stress je droomleven te creëren, en wij bieden je de tools en inzichten die je nodig hebt om dit te bereiken.Inspringen in de Power Challenge?


Wat is Quantum Jumping?

  Quantum Jumping is een combinatie van neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit dat stelt dat alles in het universum bestaat uit vibrerende energievelden en dat wij als individuen toegang hebben tot parallelle realiteiten. Dit betekent dat we de mogelijkheid hebben om onze toekomst te veranderen door te "springen" naar andere versies van onszelf in parallelle universa.


  Met Quantum Jumping kunnen we onze beperkende overtuigingen en gedachten veranderen en onszelf opnieuw uitvinden. Het is een effectieve manier om onze doelen en dromen te bereiken door de toekomstige versie van onszelf te bezoeken en informatie te verzamelen over de beste manier om deze te verwezenlijken.


  Het is belangrijk om te benadrukken dat Quantum Jumping niet alleen gebaseerd is op theorieën, maar ook op bewezen resultaten en praktische toepassingen. Veel mensen hebben baat gehad bij dit concept en hebben hun leven veranderd door de kracht van Quantum Jumping te ontdekken en toe te passen.
Lees wat anderen zeggen

Wat zijn de 5 elementen?

  De 5 Elementen Tappen van Roy Martina is een unieke en krachtige methode die de kracht van de antieke filosofie van de vijf elementen combineert met de moderne kennis van quantumleer om je te helpen moeiteloos door het leven te gaan. Deze praktische techniek is gericht op het verbeteren van je emotionele en fysieke gezondheid door middel van het tappen op specifieke acupunctuurpunten.


  De vijf elementen waar deze methode op is gebaseerd zijn: hout, vuur, aarde, metaal en water. Door deze elementen te integreren in je leven en ze in balans te brengen, kun je emotionele blokkades opheffen en de energie weer vrij laten stromen. Hierdoor komt het lichaam en de geest in balans en kun je moeiteloos door het leven gaan.

Wat is de 5 elementen Quantum Challenge?


Wist je dat je door het Quantum Veld kunt reizen naar verschillende tijdslijnen en in contact kunt komen met jouw oneindige aantal Quantum Zelven?

5 elementen Quantum Challenge

  De 5 elementen Quantum Challenge is een programma dat jou begeleidt in de principes en technieken van 5 elementen tapping, Quantum Jumping en dagelijkse challenges, met als doel om je te helpen bij het bereiken van je doelen en het creëren van een moeiteloos leven. De challenge zal  bestaan uit 5 onlive ochtend sessies met niemand minder dan Drs. Roy Martina en Milan Somers, 5 onlive avondsessies met Stacey Seedorf, online materiaal en challenges door de dag heen. 


  De uitdaging richt zich op het aanleren van vaardigheden die nodig zijn om parallelle realiteiten te bezoeken en informatie te verzamelen over hoe je jouw doelen het beste kunt bereiken. Het programma is gericht op persoonlijke groei en transformatie, en hoe jij de kracht van Quantum Jumping kunnen inzetten om meer geluk, vreugde, succes en moeiteloosheid in hun leven te creëren


Wat kan ik verwachten?

Testimonials

Roy en Milan waren geweldig. Wat een energie en verbinding. Mijn hart staat open. Nu zo houden, jumpen, laten stromen in vertrouwen, etc. Wat een onwijs mooie duo zijn jullie twee samen. Jullie zetten samen mooie dingen neer. So thank you Milan and Roy for being you. En keep on going! 
Carla
Ik heb enorm van Milan genoten! Zijn passie, kracht, humor vooral en de manier waarop hij de seminars heeft gepresenteerd. Machtig mooi. Ik heb tijdens de door zijn begeleide hypnosesessie geweldig helende beelden mogen zien en voelen. Dank je wel daarvoor.
Anita
Mijn innerlijke wijsheid is wakker gemaakt en ik Her-inner me weer waarom in deze tijd geboren. Door Stacey heb ik mijn missie weer gevonden en kan ik mijn missie gaan uitvoeren met trots en gratie. Ik ben ontwaakt. 

Dikke merci.

Beau

Hoe ziet de 5 elementen Quantum Challenge eruit?

Tijdens de challenge zal de focus liggen op de 5 elementen. De 5 elementen is een concept uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waarbij alles in de natuur en het universum is verdeeld in vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.


Elke dag wordt een element behandeld. Roy, Stacey en Milan nemen je mee naar parallelle tijdslijnen om een van je Quantum Zelven te ontmoeten die meester zijn over de verschillende elementen. Je ontmoet de volgende Quantum Zelven:


 • De Quantum Zelf die expressie geeft aan zijn/ haar ware Kracht.
 • De Quantum Zelf die leeft vanuit Liefde.
 • De Quantum Zelf die meester is in het bepalen van zijn/ haar koers in het leven. 
 • De Quantum Zelf die in staat is te leven in overgave en vertrouwen op de begeleiding van het universum. 
 • De Quantum Zelf die leeft vanuit Dankbaarheid.

Door  het tappen op de 5 elementen en het doen van deze 5 Quantum Timeline Jumps, balanseer je de 5 elementen en creëer je balans waardoor synchroniciteit in je leven ontstaat.

Maak kennis met de trainers

Wie gaan je begeleiden?

Milan Somers

Expert op het gebied van onbewuste intelligentie.

Ik werk met leiders, topsporters, ambitieuze ondernemers en gedreven teams om impact te maken op de wereld om hen heen. De tool die ik daarbij het liefste inzet is hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten. Daarom heeft hij deze Power Challenge opgezet om dat met jou te bereiken.Roy Martina

Holistische arts, spreker, en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Roy Martina heeft wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. Daarnaast heeft hij CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid.  Maar ondanks dat hij een vooraanstaand en internationaal expert is op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing kende zelfs hij niet de geheimen van ware manifestatie.


Stacey Seedorf

Stacey manifesteerde al in de jaren negentig wereldroem met de muziekband Twenty 4 Seven. Als kind fantaseerde en visualiseerde hij die grote podia al, niet wetende dat hij hiermee de kracht van visualisatie en manifestatie aanboorde. Als singer/ songwriter was hij op zijn 23e al multimiljonair.

Dit grote materiële succes werkte echter averechts en hij raakte zichzelf volledig kwijt in de showbusiness. Hij manifesteerde de andere kant op, het succes werd minder en hij raakte aan lagerwal. Hij maakte een fout waardoor hij zelfs een paar jaar in de gevangenis belandde. Maar daar maakte hij een spirituele doorbraak door en ontdekte zijn ware missie. Hij herpakte zichzelf en manifesteerde zich weer een weg terug naar zijn huidige wereldwijde succes.

Voor wie is de 5 elementen Quantum Challenge

De 5 elementen Quantum Challenge is voor iedereen die wil werken aan zichzelf en versnelt in ontwikkeling wilt. Of je nu beginnend of gevorderd bent in meditatie, persoonlijke groei, spiritualiteit en er echt voor wilt gaan dan is de 5 elementen Quantum Challenge iets voor jou. 


De 5 elementen Quantum Challenge is zo opgebouwd om je onderbewustzijn, je hartfrequentie en het Quantum Veld te activeren voor maximaal resultaat. Je zult ervaren dat met de 5 elementen Quantum Challenge in nog diepere lagen komt en jezelf nog beter leert kennen.


Kortom, de 5 elementen Quantum Challenge is voor iedereen die meer balans, innerlijke rust, vertrouwen en kracht wil ervaren en wil leren hoe je communiceert met de verschillende intelligenties in het Universum.


Ik wil beginnen! 

Schaf de 5 elementen Quantum Challenge nu aan voor maar €24,95!

De investering van 5 elementen Quantum Challenge bedraagt nu maar liefst €24,95!


De reden hiervan is omdat ik het echt belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met Quantum Jumping. We hebben namelijk meer licht, liefde en verbinding nodig en dat kan alleen maar als mensen meer gaan leven vanuit hun hart.


Spring nu in en start met Roy Martina, Stacey Seedorf en Milan Somers samen op 6 maart 2023!

Praktische informatie

Hoe gaan wij te werk?

Dagindeling

De Quantum Power Challenge vindt online live plaats van maandag 6 maart t/m vrijdag 10 maart 2023 van 09:00 - 10:00 uur met Roy Martina en Milan Somers. En in de avond om 19:00 uur met Stacey Seedorf. Dit gebeurt via Zoom. Mocht je niet kunnen dan kun je dezelfde dag de replay bekijken.

Elke ochtend doe je met Roy en Milan de 5 elementen en tappen en een Quantum Sprong rondom een ander thema. In de avond zal Stacey, ondersteunt door Roy en/ of Milan, je inspireren en de dag met je doorspreken. Met zijn ervaring zal hij je adviezen en tips geven om blijvende doorbraken te creëren.

5 elementen Quantum Challenge

Tijdens de challenge zal de focus liggen op de 5 elementen. De 5 elementen is een concept uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waarbij alles in de natuur en het universum is verdeeld in vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water.

Elke dag wordt een element behandeld. Roy, Stacey en Milan nemen je mee naar parallelle tijdslijnen om een van je Quantum Zelven te ontmoeten die meester zijn over de verschillende elementen. Je ontmoet de volgende Quantum Zelven:

De Quantum Zelf die expressie geeft aan zijn/ haar ware Kracht.
De Quantum Zelf die leeft vanuit Liefde.
De Quantum Zelf die meester is in het bepalen van zijn/ haar koers in het leven.
De Quantum Zelf die in staat is te leven in overgave en vertrouwen op de begeleiding van het universum.
De Quantum Zelf die leeft vanuit Dankbaarheid.
Door het tappen op de 5 elementen en het doen van deze 5 Quantum Timeline Jumps, balanseer je de 5 elementen en creëer je balans waardoor synchroniciteit in je leven ontstaat.

Screensaver

Elke dag krijg je een mantra die hoort bij het thema van de dag. Een mantra is een woord, een korte zin of een gebed. Het zijn mooie, wijze uitspraken, die een positieve boodschap hebben. Door de mantra te blijven herhalen, train je je geest en lichaam om je eigen energieveld positief te beïnvloeden. De mantra krijg je in de vorm van een screensaver. Dit betekent dat elke keer dat je je telefoon pakt, je brein deze mantra oppakt en je bewust laat worden dat het anders kan.

Q&A

Tijdens de avondsessie kun je alle vragen stellen die je hebt zodat je actief bezig blijft met je proces. Daarnaast heb je toegang tot de online community vragen je alle vragen kunt stellen en elkaar op de hoogte kunt houden van jouw ontwikkelingen.