Quantum Awakening 2023

Geen betere start om je beste leven te leven in 2023

Je weet dat er meer in je zit maar soms lukt het gewoon even niet. 


Maak van 2023 je beste jaar.

2023 ligt in het verschiet en dit jaar ga je het op een totaal andere manier aanpakken om je beste leven te leven. De Quantum Awakening 2023 zal je leven en manier van denken op manifesteren totaal veranderen.


Quantum Awakening maakt gebruikt van Quantum Tijdslijn Jumping en het gebruik van de 5 elementen om blokkades, sabotagepatronen en belemmerende overtuigingen te verwijderen uit je onderbewustzijn. 


Quantum Tijdslijn Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, Quantum wetenschap en Quantum hypnose worden met elkaar gecombineerd.


Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Tijdslijn Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

Inspringen in de Quantum Awakening?


  Quantum Tijdslijn Jumping maakt gebruik van parallelle tijdslijnen in het Quantum Veld waarbij je in contact kunt komen met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


  Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Tijdslijn Jumping doet.

Lees wat anderen zeggen

Maak van 2023 je beste jaar

Quantum-Jump-chakra-element

  Van 2 t/m 8 januari 2023 geven niemand minder dan Milan Somers en Dr. Roy Martina de Quantum Awakening 2023. Elke dag van 19.00 - 20.00 uur word je meegenomen in een nieuwe Quantum Jump en de 5 elementen. Milan en Roy werken iedere dag met 1 specifieke chakra zodat je na de 7 dagen het juiste trillingsniveau hebt om in 2023 moeiteloos te kunnen manifesteren. Zij nemen je mee naar parallelle tijdslijnen om een aantal Quantum Zelven te gaan ontmoeten.


  • Chakra 1: De Quantum Zelf die manifesteert vanuit zijn bestaansrecht.
  • Chakra 2: De Quantum zelf die verbindt vanuit levensvreugde en gratie, genot en gemak.
  • Chakra 3: De Quantum Zelf die vertrouwt op de begeleiding en creëert vanuit moeiteloosheid. 
  • Chakra 4: De Quantum Zelf als een expressie van totale Liefde.
  • Chakra 5: De Quantum Zelf zich makkelijk communiceert vanuit zijn authentieke IK.
  • Chakra 6: De Quantum Zelf die leeft vanuit zijn ware spiritualiteit.
  • Chakra 7: De Quantum Zelf die zich als lichtwezen verbindt met het Licht.

  Jouw grote voordeel na de Quantum Awakening 2023 zal zijn:

  • Manifesteren vanuit wie je in essentie bent.
  • Saboterende patronen verdwijnen en als ze omhoogkomen neem je ze al waar voordat ze grip op je hebben.
  • Je leeft meer en meer vanuit je hart. Hierdoor doe je wat je wilt en voel je meer verbinding, liefde, vreugde, harmonie, geluk en kracht.
  • Je trekt (financiële) overvloed aan in de meest moeiteloze zin.
  • Je communiceert vanuit je intuïtie en staat in verbinding met je Hogere Zelf. Hierdoor leef je meer vanuit je zielsbeleving dan vanuit ego.
  • Je leeft jouw ultieme droomleven en weet wat je te doen staat.


Wat kan ik verwachten?

Testimonials

Roy en Milan waren geweldig. Wat een energie en verbinding. Mijn hart staat open. Nu zo houden, jumpen, laten stromen in vertrouwen, etc. Wat een onwijs mooie duo zijn jullie twee samen. Jullie zetten samen mooie dingen neer. So thank you Milan and Roy for being you. En keep on going! 
Carla
Ik heb enorm van Milan genoten! Zijn passie, kracht, humor vooral en de manier waarop hij de seminars heeft gepresenteerd. Machtig mooi. Ik heb tijdens de door zijn begeleide hypnosesessie geweldig helende beelden mogen zien en voelen. Dank je wel daarvoor.
Anita
Mijn innerlijke wijsheid is wakker gemaakt en ik Her-inner me weer waarom in deze tijd geboren. Door Roy heb ik mijn missie weer gevonden en kan ik mijn missie gaan uitvoeren met trots en gratie. Ik ben ontwaakt.


Dikke merci.

Beau

Hoe ziet de Quantum Awakening 2023 eruit?

 • Van 2 t/m 8 januari 19.00 - 20.00 uur.
 • 7 Onlive sessies met krachtige Quantum Tijdslijn Jumps inclusief de 5 elementen.
 • Na afloop levenslang toegang tot de zoom opnames en de 7 Quantum Jumps.
 • Je krijgt toegang tot de online community met gelijkgestemden waar je alle vragen kunt stellen.
 • Elke dag een nieuwe screensaver voor op je telefoon.
Maak kennis met de trainers

Milan Somers

Expert op het gebied van onbewuste intelligentie.

Ik werk met leiders, topsporters, ambitieuze ondernemers en gedreven teams om impact te maken op de wereld om hen heen. De tool die ik daarbij het liefste inzet is Quantum hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten. Daarom heeft hij deze Quantum Awakening opgezet om dat met jou te bereiken.


Roy Martina

 Mijn naam is  Drs. Roy Martina, holistische arts, spreker, en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Ik heb wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. Ik heb CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid.  Maar ondanks dat ik een vooraanstaand en internationaal expert ben op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing kende zelfs ik niet de geheimen van ware manifestatie.De Quantum Awakening 2023 is voor iedereen die wil werken aan zichzelf en versnelt in ontwikkeling wilt. Of je nu beginnend of gevorderd bent in meditatie, persoonlijke groei, spiritualiteit en er echt voor wilt gaan dan is de Quantum Awakening 2023 iets voor jou.


De Quantum Awakening 2023 is zo opgebouwd om je onderbewustzijn, je hartfrequentie en het Quantum Veld te activeren voor maximaal resultaat. Je zult ervaren dat met de Quantum Awakening 2023 in nog diepere lagen komt en jezelf nog beter leert kennen.


Kortom, de Quantum Awakening 2023 is voor iedereen die meer balans, innerlijke rust, vertrouwen en kracht wil ervaren en wil leren hoe je communiceert met de verschillende intelligenties in het Universum.


Ik wil beginnen! 

Schaf de Quantum Awakening 2023 nu nog met 50% korting aan als vroegboekkorting

De investering van Quantum Awakening 2023 bedraagt normaal 198 euro. Wanneer je wilt kun je hem nu aanschaffen met 50% korting.


De reden hiervan is omdat ik het echt belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met Quantum Tijdslijn Jumping. We hebben namelijk meer licht, liefde en verbinding nodig en dat kan alleen maar als mensen meer gaan leven vanuit hun hart.

Praktische informatie

De Quantum Awakening vindt plaats op maandag 2 januari t/m zondag 8 januari 2023.  
Elke avond van 19.00 - 20.00 uur doe je een Quantum Tijdslijn Sprong en de 5 elementen rondom een ander thema en chakra. Je gaat dit online live (vanuit jouw  thuis) doen. Zowel Milan als Roy nemen elk een deel voor hun rekening. Ze spelen op elkaar in om jou de mooiste ervaring te geven als start van 2023.