Quantum Activatie
Jumping

Met Janosh, Milan Somers en Giel Beelen

bekijk interview met Giel Beelen!


Quantum Activatie Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren..

Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd.


Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. In Quantum Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

Ga naar de speciale actie


interview van Giel Beelen

    met Milan & Janosh

Giel Beelen, tijdens de livestream van KUKURU , in gesprek met  Janosh en Milan.


Mocht je het nog niet gezien of beluistert hebben, zet ook jij je energie in beweging en klik op het interview om alles te horen


Quantum Activatie Jumping.


Daarbij hoor je hoe nog kunt profiteren door een geweldige share actie om uiteindelijk 50% korting te krijgen.

Ik wil deze actie niet missen!


Wil je creëren, dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten...


en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

Hoe werkt Quantum Activatie Jumping?

Quantum Activatie Jumping maakt gebruik van zowel de geometrische hologrammen als quantum jumping. De activaties komen direct door in het onderbewustzijn waardoor een diepe trance direct mogelijk is. Na de activatie maak je een jump in het Quantum Veld waarbij je in contact komt met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Activatie Jumping doet.

Ervaringen

Wauw wat een combinatie. Het is alsof ik een bepaalde diepte in rust in me ervaar die ik met regulier mediteren niet behaal dit is mediteren 10.1.  Wat een gave combinatie het jumpen, dat ik al kende van de Quantum Power Challenge, met deze activatie erbij. Een onwijs mooie combinatie. Ben nu al benieuwd naar het vervolg! 

Clarice

Heel bijzonder dit, beeld, geluid en gevoel vullen elkaar aan. Zoveel dieper dan ik ooit heb ervaren.


Alles in hetzelfde moment. Machtig mooi. Mijn ervaring is bijna niet in woorden te beschrijven. Ik gun dit iedereen. Onvergetelijk.


Dank je wel daarvoor. 

Bianca

Tja, waar begin je na het ervaren van deze Quantum Activitatie Jumps.


Milan en Janosh, a match made in heaven. Ik kan weer connecten met datgene waar ik zo blij van word, elke dag. Meer naar mezelf luisteren is daar een van. Ik heb weer richting. Het lijkt wel wakker worden maar dan anders.

Bert

Meet de trainers

Milan Somers

Expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn. Hij werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven. De tool die hij daarbij het liefste inzet is hypnose. Met persoonlijke begeleiding en seminars helpt Milan jou bij het aanwakkeren van dat vuurtje, zodat jij jouw dromen wel waar gaat maken. Hij helpt je het maximale halen uit jouw eigen potentieel. Als no-nonsense zingevingsmentor maakt Milan zingeving en spiritualiteit praktisch. Hij houdt niet van zweverig of vaag, maar van concrete stappen met resultaten..Janosh

Janosh is een levenskunstenaar, visionair en mensen noemen hem de Alchemist op gympen.

Een hippe magiër die de wereld besprenkelt met zijn magie. Zijn activaties en meditaties gaan de wereld over. Zijn volgers kun je vinden van Canada tot Australië en alles wat daartussen ligt. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat zijn webinars, waar hij maandelijks zijn nieuwste download van de Arcturianen deelt, de bom zijn! Met gemiddeld 2000-3500 deelnemers wordt er een gigantisch veld van energie opgebouwd en verspreidt Janosh zo zijn magie over de wereld. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven.


Een actie die je niet mag missen

Wil jij Quantum Activatie Jumping ervaren dan hebben we een prachtig aanbod voor je. Milan en Janosh hebben een pakket samengesteld waarbij je op de diepste lagen aan jezelf kunt werken. Na aanschaf van dit pakket blijf je oneindig toegang houden tot 5 Quantum Activatie Jumpings die je op je telefoon of pc kunt doen.


  • Meesterschap om voorbij het ego te komen (60 min.)
  • Meesterschap om je te laten leiden door je hogere bewustzijn (50 min.)
  • Meesterschap over je angsten (49 min.)
  • Meesterschap over je spirituele gezondheid (60 min.)
  • Meesterschap om vanuit zelfvertrouwen te leven (46 min.)

Wat krijg je:

  • 5 Quantum Activatie Jumpings die je levenslang op elk tijdstip kunt gebruiken.
  • Toegang tot een community met gelijkgestemden mensen waar je alle vragen kunt stellen.
  • De krachtigste manier om te werken aan jezelf.

Ik wil Quantum Activatie Jumping nu ervaren!

Wij hebben jou nodig om het collectieve bewustzijn op te tillen, dus deel onze boodschap. Wij belonen jouw delen met 50% korting.

Schaf het Quantum Activatie Jumping pakket nu met 50% korting aan.
De investering van het pakket bedraagt tijdelijk 24,95 i.p.v. 49,90. 


Wanneer je wilt kun je hem nu aanschaffen met 50% korting. Een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders. Het enige wat je hoeft te doen is deze actie hier te delen met je vrienden en de kortingscode van 50% komt direct beschikbaar voor jou.


De reden van het delen is omdat wij het echt belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met Quantum Activatie Jumping. We hebben namelijk meer licht, liefde en verbinding nodig en dat kan alleen maar als mensen meer gaan leven vanuit hun hart.


LET OP: deze Vriendenactie is alleen beschikbaar voor de eerste 1000 aanmeldingen. Wees er dus snel bij!