QuantumJumpen

Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. 

Wat is Quantum Jumpen?

Quantum Jumping is een van de krachtigste technieken die je ooit zult ervaren. Het gaat verder dan meditatie en welke vorm van persoonlijke ontwikkeling dan ook. Het brengt verlangen, zingeving en manifestatie bij elkaar en geeft je raketbrandstof om authentiek te zijn en jouw droomleven te creëren. Neurowetenschap, hypnose en spiritualiteit worden met elkaar gecombineerd.


Je kent het wel. Je weet heel goed wat je wilt maar je sabotagepatronen zijn hardnekkig en blijven op de een of andere manier terugkomen. Of je weet wel wat je niet wilt, maar dat betekent niet dat je dan automatisch weet wat je wél wilt. In Quantum Jumping combineer je 2 intelligenties, je onderbewustzijn en het Quantum Veld waarbij vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen voorgoed vaarwel zegt.

Ik wil gratis Quantum Jumpen 


Hoe werkt Quantum Jumping?

  Quantum Jumping maakt gebruik van parallelle tijdslijnen in het Quantum Veld waarbij je in contact kunt komen met je Quantum Zelf. Deze Quantum Zelf is de versie van jou op een andere tijdslijn die reeds leeft zoals jij verlangt. In Quantum Hypnose zeggen we dan dat deze Quantum Zelf in een verhoogde frequentie zit en reeds alles realiseert.


  Wil je creëren dan ontkom je er niet aan om in een verhoogde frequentie te zitten en dat is wat Quantum Jumping doet.

Meet de trainers

Milan Somers wordt gezien als de expert op het gebied van Quantum zelfhypnose en werken met het onderbewustzijn. Hij werkt nauw samen met Dr. Roy Martina. In zijn loopbaan heeft hij duizenden mensen persoonlijk en professioneel mogen begeleiden waaronder wereldkampioenen Rens Blom en Sheena Widdershoven.


Dr. Roy Martina is holistische arts, spreker, en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Hij heeft wereldwijd meer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. Roy heeft CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid. 

Wij willen dat iedereen Quantum Jumpen gaat ervaren en daarom gunnen wij  jou en je vrienden gratis 2 Quantum Jumps t.w.v. €49,-. Om hieraan deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben. 

LET OP: deze Vriendenactie is alleen beschikbaar voor de eerste 1000 aanmeldingen. Wees er dus snel bij!

Wat krijg je?

  • Je ontvangt 2 audiobestanden  met de Quantum Jumps met begeleidende e-mails.
  • live Q&A met Milan Somers en Dr Roy Martina.
  • Deze audiobestanden zijn levenslang te gebruiken op elk moment.

Wat leer je?

   • Next level manifesteren; creëer moeiteloos je droomleven.
   • Communiceer met je hoger zelf en krijg antwoord op al je vragen.
   • Ontdek je zielsmissie.