Spreken voor groepen

Leer met de juiste techniek o.a. hoe het zelfvertrouwen en je spreekvaardigheden te veranderen met onze webinar Spreken voor Groepen!


Op 12 oktober 2023, van 19:30 - 20:30 leer jij hoe!

Zie aanmeldopties direct 

Voor wie is deze webinar

    • Zakelijke professionals, zoals managers, verkopers en consultants die vaak vergaderingen leiden of presentaties geven.
    • Influencers die hun booschap nog meer kracht willen bijzetten.
    • Jonge professionals die zich willen voorbereiden op een carrière waarbij ze vaak in het openbaar moeten spreken.
    • Ondernemers en zelfstandigen die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren tijdens verkoopgesprekken of presentaties.
Ik wil mijn communicatie vaardigheden verbeteren!


Spreken in het openbaar is een essentiële levensvaardigheid in de moderne wereld...


Ben jij ready om een Top Spreker worden?

Ben je op zoek naar een manier om je carrière naar het volgende niveau te tillen? Of je nu een beginnende spreker bent of al ervaring hebt, onze webinar is ontworpen om je te helpen meer vertrouwen te krijgen en effectiever te communiceren in elke (zakelijke) omgeving.


Tijdens dit webinar leer jij de vaardigheden en technieken die nodig zijn om een natuurlijke en overtuigende spreker te worden. Je zult onder andere leren hoe je je boodschap op een heldere en overtuigende manier kunt overbrengen, hoe je spanning kunt beheersen en hoe je jezelf kunt presenteren op een professionele en charismatische manier.

Ik wil me direct aanmelden

Meet de trainers, de Masters in Public Speaking

Milan Somers

Expert op het gebied van onbewuste intelligentie.


Milan Somers is inmiddels een veteraan in public speaking en geeft les in NLP & Hypnose,


Hij leert je hoe jij het stuur in handen kunt nemen als professioneel spreker.

Welke tools je daarvoor nodig hebt. Hoe om te gaan met de dynamiek van een groep en die route te bepalen die past bij die professional die jij wilt zijn.

Stacey Seedorf

Stacey manifesteerde al in de jaren negentig wereldroem met de muziekband Twenty 4 Seven. Als kind fantaseerde en visualiseerde hij die grote podia al, niet wetende dat hij hiermee de kracht van visualisatie en manifestatie aanboorde. Als singer/ songwriter was hij op zijn 23e al multimiljonair.


Hij ontdekte echter zijn ware missie een aantal jaren later. Hij manifesteerde zich een weg naar zijn huidige wereldwijde succes en helpt inmiddels anderen hun potentieel aan te boren.

Hier kun je je nu aanmelden!

Meld je hier aan!

📌12 oktober 2023, van 19:30 - 20:30

📍Online via Zoom - link

Grijp deze kans om vol zelfvertrouwen te leren spreken!