Response Instituut
Power Challenge 2021

In 7 dagen tijd meer energie, balans en passie in je leven 🚀

Wat kun je verwachten 


Wat je kunt verwachten...

Ben jij geschikt voor deze challenge?

 ✅ Startdatum: 2 mei

 ✅ Einddatum: 9 mei

 ✅ Tijd: 05:30 tot 06:30 uur


⏰ Waarom zo vroeg?

Gedurende dit tijdstip is er nog complete rust. Dit is essentieel om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. De meest succesvolle mensen houden dit tijdstip aan om momenten voor zichzelf creëren, zodat ze niet in de sleur van de dag gaan leven.

Succesverhalen van twee deelnemers

Wat andere voorgaande deelnemers zeggen:

Marina
Marina
Ik heb geleerd om te gaan leven vanuit mijn hart i.p.v. vanuit mijn hoofd. Ik ben hier ontzettend blij mee en ik kan dit alleen maar aanbevelen!
lisa-zeelenberg-foto
Lisa 
Ten eerste vond ik in de power challenge super fijn om te ervaren is hoe het is om vroeg op te staan. Dat was me in mijn eentje nooit gelukt. Ik vond het prettig om in de ochtend eerst de tijd voor jezelf te nemen. De meditaties van Milan Somers waren prettig. De thema's die besproken werden lieten me terug gaan naar de kern van mezelf. Ik wens iedereen veel succes die deze challenge gaat doen!  🍀
Paul
Ik heb het idee dat ik door de Power Challenge dichter tot mezelf ben gekomen (als ik dat zo kan noemen). Allereerst het mediteren is voor mij heel erg fijn geweest. Het zorgt voor bewustwording en dat kon ik in mijn leven wel gebruiken. Afgelopen 30 dagen heeft dit mij veel gebracht en ik blijf mediteren!

Ontvang na afloop het
Response Power Degree
certificaat

certificaat-power-challenge-persoonlijke-ontwikkeling

Veelgestelde vragen en antwoorden

Milan Somers, jouw persoonlijke trainer

Milan Somers werkt internationaal met leiders op het gebied van business, politiek, topsport en maatschappelijke leiders. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij grote groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties!

WAARSCHUWING

Deze challenge is alleen bedoeld voor mensen die serieuze veranderingen willen doorgaan in hun leven.
power-challenge-mannetje-mediteren-passie

€ 67,-

Power Challenge 7-daags

🚀 7 dagen aan je persoonlijke ontwikkeling werken

🙏 Meditatiebegeleiding van Milan Somers (in groepsverband)

💬 Evaluatiemoment met Milan Somers (in groepsverband)

🌎 Levenslang toegang tot de besloten community