raam-response-instituut-over-ons

 Over Response Instituut

Verkrijg ownership over je eigen leven.

Take your ownership

Response Instituut wil mensen leren hoe ze sluimerende en onontdekte krachten in zichzelf aan kunnen boren & eigenaarschap kunnen creëren om in korte tijd een grote persoonlijke of professionele groei door te maken. We doen dat door het geven van opleidingen in NLP en hypnose. Response Instituut heeft in haar bestaan duizenden mensen NLP- en hypnose-technieken geleerd, waardoor ze in korte tijd krachtiger, zelfverzekerder, doelgerichter en succesvoller in het leven zijn komen te staan.

Gecertificeerd & up-to-date

Onze trainers zijn allemaal gecertificeerd. Ze hebben persoonlijk grote ervaring met de toepassingen van NLP en hypnose op het persoonlijke en professionele vlak. 

We zijn ervan overtuigd dat er niets gaat boven het intermenselijk contact. Elke trainer staat dan ook garant voor een intensieve persoonlijke begeleiding van elke cursist. 


Het persoonlijke groeiproces van elke individuele student staat daardoor centraal. 

Omdat elke trainer zichzelf constant binnen al onze disciplines blijft ontwikkelen, zijn de opleidingen van Response Instituut altijd actueel en doceren we de nieuwste technieken. 

Al 12 jaar dé opleider van het Zuiden.

Al 12 jaar is Response Instituut dé opleider in Zuid-Nederland in NLP en hypnose. Al meer dan 1.000 mensen hebben succes en groei ervaren, op persoonlijk n professioneel vlak.  Hier krijg je les van de beste. Al onze trainers zijn gecertificeerd en lopen voorop met de nieuwste

ontwikkelingen binnen NLP en hypnose. Wij helpen je bij het ontdekken van je innerlijke kracht, zodat jij je dromen achterna kan gaan en je doelen kan bereiken.

hypnose-advanced-certificaat-response-instituut

Waarom kiezen voor Response Instituut?

Vink Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke begeleiding voor elke cursist.

vinkje Expertise

Expertise

Professionele docenten in elke discipline.

Vinkje Down-to-earth

Down-to-earth

Een prettige, ontspannen sfeer door een down to earth-mentaliteit.

nlp-opleidingen-persoonlijkegroei

NLP

NLP geeft je inzicht in hoe je brein en gedachten werken. En laat je zien hoe jij ze kunt sturen om jezelf optimaal te ontplooien.

Hypnose

Communiceer met het onderbewustzijn en vind antwoord op vragen, herkader ervaringen of versterk je kwaliteiten.

systemisch-werken

Systemisch werken

Met systemisch werken leer je de systemen te doorgronden en vergaande veranderingen aan te brengen.

Ons team

Waar zit Response Instituut?

Limburg 

Zuidhoven 11

6042 PB Roermond

0475-211286

Noord-Holland

Cornelisz Hooftstraat 183

1071 BW Amsterdam

 085-1306795

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Kwalitatieve opleidingen

Response Instituut is voor mij goede kwalitatieve opleidingen, uitstekende opleiders en begeleiding, altijd gezellige en hele veilige leeromgeving. Kom er altijd nieuwe interessante mensen tegen.

Review Anita Response Instituut

Anita

 • Mooiste cadeau's!

  De opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner waren de mooiste cadeaus die ik mezelf heb kunnen geven! Dankzij Response Instituut heb ik mogen ervaren hoe het is om zonder oordeel naar mezelf te kijken en aan mezelf te werken.

  Review Marina Response Instituut

  Marina

 • Professioneel en respectvol

  Zeer professioneel met respect voor elkaar. Het geeft een veilig en vertrouwd gevoel om via Response Instituut op zoek te gaan naar jezelf. Het voelt als thuiskomen. De trainers staan altijd voor je klaar en de manier van lesgeven is zeer toegankelijk. De manier van uitleggen is ook zeer boeiend. De stof wordt optimaal beheerst!

  Dave consultant review

  Dave - consultant

 • Topinstituut

  Gezien de uitstekende manier van pedagogische en didactische middelen is Response Instituut voor mij een topinstituut die een onmisbaar coaching model heeft voor jobcoaches en intercedentes. Tevens is het een waardevolle aanvulling op de skills van leidinggevenden.

  Review jan

  Jan -opleidingscoördinator

 • arrow_drop_up arrow_drop_down