raam-response-instituut-over-ons

Bij het Response Instituut…

… Verkrijg je ownership over je eigen leven.

Jouw leven, jouw groei, jouw ownership

In korte tijd zelfverzekerder, doelgerichter en succesvoller in het leven staan? Wij bij Response Instituut geven jou de tools voor het aansturen van je persoonlijke en professionele groei. Tijdens onze opleidingen in NLP en hypnose leer je praktische technieken om ownership over je eigen leven te creëren. In ons twaalfjarig bestaan hebben we duizenden mensen geholpen bij het aanboren van hun onontdekte potentieel - diep in het onderbewuste. 

Gecertificeerd en up-to-date

Al onze trainers zijn gecertificeerd, nieuwsgierig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van NLP en hypnose. Zij ontwikkelen zich continu binnen alle disciplines. Garantie op de nieuwste technieken en het meest actuele studiemateriaal, dus! Met hun bak aan ervaring weten ze NLP en hypnose als geen ander toe te passen - op persoonlijk én professioneel gebied.


Bij Response Instituut ademen we intermenselijk contact in alles wat we doen. Voor elke trainer staat daarom intensieve persoonlijke begeleiding voorop. Jij als cursist en jouw individuele groei is de focus van elke sessie.

Al 12 jaar dé opleider van Zuid-Nederland!

Nee, we overdrijven niet! Door onze duizenden succesvolle cursisten en twaalf jaar op de teller, hebben wij stevige voet aan de grond in de wereld van NLP. 


Onze trainers zijn ervaren, gecertificeerd en blijven zichzelf ontwikkelen - zodat ze jou kunnen voorzien van het meest up-to-date en vernieuwende lesmateriaal. Bij ons ontdek je jouw innerlijke kracht, zodat jij je dromen achterna kunt gaan en je doelen kunt bereiken.
hypnose-advanced-certificaat-response-instituut

Waarom het Response Instituut?

Vink Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

De individuele groei en ontwikkeling van de cursist staat centraal.

vinkje Expertise

Expertise

Professionele docenten in elke discipline.

Vinkje Down-to-earth

Down-to-earth

We staan met twee benen op de grond, en houden van een goede sfeer!

NLP

NLP geeft je inzicht in hoe je brein en gedachten werken. En geeft jou de tools om deze aan te sturen en jezelf optimaal te ontplooien!

systemisch-werken

Hypnose

Verken je onderbewustzijn. Vind antwoord op vragen, herkader ervaringen of versterk je kwaliteiten

.

Ons team

Waar zit Response Instituut?

Limburg 

Zuidhoven 11

6042 PB Roermond

0475-211286

Noord-Holland

Cornelisz Hooftstraat 183

1071 BW Amsterdam

 085-1306795

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Kwalitatieve opleidingen

Response Instituut is voor mij goede kwalitatieve opleidingen, uitstekende opleiders en begeleiding, altijd gezellige en hele veilige leeromgeving. Kom er altijd nieuwe interessante mensen tegen.

Review Anita Response Instituut

Anita

 • Mooiste cadeau's!

  De opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner waren de mooiste cadeaus die ik mezelf heb kunnen geven! Dankzij Response Instituut heb ik mogen ervaren hoe het is om zonder oordeel naar mezelf te kijken en aan mezelf te werken.

  Review Marina Response Instituut

  Marina

 • Professioneel en respectvol

  Zeer professioneel met respect voor elkaar. Het geeft een veilig en vertrouwd gevoel om via Response Instituut op zoek te gaan naar jezelf. Het voelt als thuiskomen. De trainers staan altijd voor je klaar en de manier van lesgeven is zeer toegankelijk. De manier van uitleggen is ook zeer boeiend. De stof wordt optimaal beheerst!

  Dave consultant review

  Dave - consultant

 • Topinstituut

  Gezien de uitstekende manier van pedagogische en didactische middelen is Response Instituut voor mij een topinstituut die een onmisbaar coaching model heeft voor jobcoaches en intercedentes. Tevens is het een waardevolle aanvulling op de skills van leidinggevenden.

  Review jan

  Jan -opleidingscoördinator