Online Training Zelfhypnose

Zet de kracht van zelfhypnose in om doeltreffende veranderingen in je leven te maken.

Wat is zelfhypnose?

Bij zelfhypnose ben je je eigen hypnotherapeut of psycholoog. Je brengt jezelf in trance en gaat aan de slag met je onderbewustzijn door middel van het geven van positieve instructies. Zelfhypnose is zeer effectief. Het helpt je bij het oplossen van een scala aan lichamelijke klachten, het veranderen van ongewenste gedragspatronen en beperkende overtuigingen, in gewenste gedragspatronen en ondersteunende overtuigingen voor het neutraliseren van emoties. 


Omdat hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose leren toepassen. Een groot voordeel van zelfhypnose is bovendien dat het direct toepasbaar is en meermaals per dag – telkens wanneer daartoe de behoefte bestaat – kan worden gebruikt.

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training Zelfhypnose
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wat ga je leren in het eerste hoofdstuk?

Uitleg over je drie verschillende breinen

Werking van je onderbewustzijn

Communiceren met je onderbewustzijn

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training Zelfhypnose
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wie gaat jou trainen?

Milan Somers heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Hij geeft Response vorm en is de hoofdtrainer voor de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Als mens en in zijn functies als consultant, projectmanager en directeur heeft Milan een grote passie opgebouwd voor communicatie en het gedragsmatig handelen van mensen.


Hij heeft deze onderwerpen verder bestudeerd door diverse opleidingen te volgen o.a. bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, het New York Training Institute for NLP, Hypnosecentrum en Performance Partnership. 

Deze mensen gingen jou voor...

Ik heb al veel trainingen bij dit instituut gedaan. Fijne omgeving en heel goede begeleiding. Zeer aan te bevelen. Fijne mensen.

Cor Driessen

Dankzij nieuwe inzichten in communicatie heb ik het gevoel dat ik meer potentie uit mezelf kan benutten en verder kan komen met mijn carriere.
Milan Somers heeft een grote rol gespeeld in deze persoonlijke groei.
Rutger op Heij
Een kundige trainer die op een hele mooie manier ons door de training heen bracht. Ook werden er mooie oefeningen gebruikt en werd je door de deskundige begeleiding geholpen en gaf je ook vertrouwen.
Boudewijn Bood