Online Training NLP

Ontdek hoe je NLP in kunt zetten als een krachtig middel om effectiever te communiceren en weer controle over je eigen leven te krijgen.

Wat is NLP?

Nog nooit werd er zo’n groot beroep gedaan op ons brein dan in de tijd waarin we nu leven. Vierentwintig uur per dag worden we bestookt met informatie, vragen en verwachtingen. Het geeft je soms het gevoel op drift te zijn. Het gevoel dat je jezelf kwijt bent en je je persoonlijke doelen volkomen uit het oog verloren bent.


Neuro Linguïstisch Programmeren kan je de controle teruggeven. NLP leert je technieken waarmee je kunt onderzoeken hoe het menselijke brein werkt. Hoe het denkt, hoe het verlangens en angsten ontwikkelt, hoe het doelen en motivaties creëert. Maar ook hoe het net zo hard weer blokkades opwerpt die je ervan weerhouden die doelen te bereiken.


NLP leert je niet alleen hoe die wispelturigheden van het brein werken, maar vooral ook hoe je die kunt omkeren. Hoe jij weer de controle over de werking van je brein terugkrijgt en je je leven weer naar jouw hand kunt zetten.

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training NLP
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wat ga je leren in het eerste hoofdstuk?

Wat is NLP?

NLP en communicatie

NLP en persoonlijke ontwikkeling

Schrijf je in voor de training...

en begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.

50%
Online Training NLP
Begin direct gratis met het eerste hoofdstuk.
Ik wil starten!

Wie gaat jou trainen?

Milan Somers heeft meer dan 17 jaar ervaring met NLP en hypnose, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Hij geeft Response vorm en is de hoofdtrainer voor de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner en Hypnose Master Practitioner. Als mens en in zijn functies als consultant, projectmanager en directeur heeft Milan een grote passie opgebouwd voor communicatie en het gedragsmatig handelen van mensen.


Hij heeft deze onderwerpen verder bestudeerd door diverse opleidingen te volgen o.a. bij Arcturus, de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, het New York Training Institute for NLP, Hypnosecentrum en Performance Partnership. 

Deze mensen gingen jou voor...

Ik heb al veel trainingen bij dit instituut gedaan. Fijne omgeving en heel goede begeleiding. Zeer aan te bevelen. Fijne mensen.

Cor Driessen

Dankzij nieuwe inzichten in communicatie heb ik het gevoel dat ik meer potentie uit mezelf kan benutten en verder kan komen met mijn carriere.
Milan Somers heeft een grote rol gespeeld in deze persoonlijke groei.
Rutger op Heij
Een kundige trainer die op een hele mooie manier ons door de training heen bracht. Ook werden er mooie oefeningen gebruikt en werd je door de deskundige begeleiding geholpen en gaf je ook vertrouwen.
Boudewijn Bood